Maturita 2014
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Maturita 2014
Ahoj.
Je tady někdo, kdo tento školní rok 2013/2014 dělá maturitu?
Bylo by fajn tady na někoho natrefit. Pro zajímavost - vybrala jsem si ČJ a MAT, když teda nepočítám odborné předměty. Dělám dálkovou nástavbu, obor Podnikání.
Případně by šlo založit skupinu, kdyby se někdo ozval. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já maturuji, ale teda bojím se, že kvůli těhotenství k ní nebudu připuštěna…nevíš o tom něco prosím?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není důvod nepřipustit. Jen musíte splnit podmínky klasifikace, tedy úspěšně ukončit poslední ročník studia. Těhotenství nemá na připuštění k maturitě žádný vliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju mockrát, jsem ráda, že se nemusím ničeho takového bát… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dokonce jsem teď slyšela o případu, kdy holčina napsala písemné zkoušky, mezi tím porodila, a protože jsou ústní zkoušky o cca dva týdny později, tak ještě stihla v řádném termínu ústní zkoušky.
Hlavní je ohlídat si klasifikaci, aby byl ukončen poslední ročník!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já letos také maturuji, ale jelikož si sotva spočítám prsty na ruce
zvolila jsem si ájinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahooooj, paráda! Já taky letos maturuji, AJ, ČJ a odborné předměty. Holky, neskutečně se bojím a ještě jsem nezačala s přípravou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla maturovat loni, ale od listopadu jsem byla 5 měsíců nemocná a bohužel jsem měla neklas, takže jsem přerušila a zažádala o opáčko… no, učím se více méně od začátku roku, ale mám pocit, že čím víc se učím, tím míň toho vím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já už mám maturu několik let z
a sebou. Kazdy rok pomaham nekomu z cestiny, takze vim, ze to mazec. Chce se to fakt naučit, bohužel jiná rada není. Držím palce. Jo a od kamosky spolužačky se v sobotu vdala, v pondeli odmaturovala a ve čtvrtek porodila. Takže žádný strach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MilounP Tak to klobouk dolů, já se učím jen trošku do angličtiny. Češtinu jsem ještě ani neviděla a nějak se to na mě valí
Já nevím kdy se mám učit a když užje čas, jsem unavená a nechce se mi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mlsalkaM Já jsem hrozná trémistka a taky navíc, než abych řekla nějaký nesmysl, tak radši mlčím. A u maturity mlčet nesmím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem mela systém odměn - dala jsem si cil např. Když si 5× nahlas prectu otázku 10, tak si dam čokoládu:-) zní to blbe, ale me to pomohlo. Nebo se 20 minut učit a 30 minut oblíbena činnost. A nebojte se, učitele pomůžou:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit