Maturita 2014

3165
14.11.13 17:30

Maturita 2014

Ahoj.

Je tady někdo, kdo tento školní rok 2013/2014 dělá maturitu?
Bylo by fajn tady na někoho natrefit. Pro zajímavost - vybrala jsem si ČJ a MAT, když teda nepočítám odborné předměty. Dělám dálkovou nástavbu, obor Podnikání.

Případně by šlo založit skupinu, kdyby se někdo ozval. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.1.14 18:26

Já maturuji, ale teda bojím se, že kvůli těhotenství k ní nebudu připuštěna…nevíš o tom něco prosím? :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.1.14 18:30

Není důvod nepřipustit. Jen musíte splnit podmínky klasifikace, tedy úspěšně ukončit poslední ročník studia. Těhotenství nemá na připuštění k maturitě žádný vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 18:43

Děkuju mockrát, jsem ráda, že se nemusím ničeho takového bát… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.1.14 18:53

Dokonce jsem teď slyšela o případu, kdy holčina napsala písemné zkoušky, mezi tím porodila, a protože jsou ústní zkoušky o cca dva týdny později, tak ještě stihla v řádném termínu ústní zkoušky.
Hlavní je ohlídat si klasifikaci, aby byl ukončen poslední ročník!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 18:56

OK! Díky moc, o známky strach nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
7.1.14 19:00

Tak hodně štěstí u maturity i u porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.14 19:02

Děěěěěěěkujiii :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.2.14 19:58

Ahoj, já letos také maturuji, ale jelikož si sotva spočítám prsty na ruce :mrgreen: zvolila jsem si ájinu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
27.2.14 20:02

Ahooooj, paráda! Já taky letos maturuji, AJ, ČJ a odborné předměty. Holky, neskutečně se bojím a ještě jsem nezačala s přípravou :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
27.2.14 20:08

Já měla maturovat loni, ale od listopadu jsem byla 5 měsíců nemocná a bohužel jsem měla neklas, takže jsem přerušila a zažádala o opáčko… no, učím se více méně od začátku roku, ale mám pocit, že čím víc se učím, tím míň toho vím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
27.2.14 20:11

Ahoj, já už mám maturu několik let z
a sebou. Kazdy rok pomaham nekomu z cestiny, takze vim, ze to mazec. Chce se to fakt naučit, bohužel jiná rada není. Držím palce. Jo a od kamosky spolužačky se v sobotu vdala, v pondeli odmaturovala a ve čtvrtek porodila. Takže žádný strach :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
27.2.14 20:28

@MilounP Tak to klobouk dolů, já se učím jen trošku do angličtiny. Češtinu jsem ještě ani neviděla a nějak se to na mě valí :( Já nevím kdy se mám učit a když užje čas, jsem unavená a nechce se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
27.2.14 20:29

@mlsalkaM Já jsem hrozná trémistka a taky navíc, než abych řekla nějaký nesmysl, tak radši mlčím. A u maturity mlčet nesmím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
27.2.14 20:35

Já jsem mela systém odměn - dala jsem si cil např. Když si 5× nahlas prectu otázku 10, tak si dam čokoládu:-) zní to blbe, ale me to pomohlo. Nebo se 20 minut učit a 30 minut oblíbena činnost. A nebojte se, učitele pomůžou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze