Folikularní cysty a otěhotnění

Anonymní
30.4.24 21:02

Folikularní cysty a otěhotnění

Ahojky holky,

je mi 25 let a od cca 19 trpím na cysty folikularního typu, minulý rok jsem byla i na operaci. Vytváří se mi pokaždé na pravém vaječníku, někdy i na levém, ale tam jen malinká. Pravý je opoznání horší prostě…cysty okolo 5cm každý měsíc, každý měsíc bolesti. Antikoncepci aj. jsem zkoušela a nepomohlo, takže jsme je nechali s doktorem si žít svůj život. Poslední rok to celkem šlo, žádné větší obtíže, v celku normální až na prodloužení cyklu o cca 2-3dny. Jenže, tento měsíc opět cysta, která mi zabránila menstruovat, budeme čekat do dalšího týdne zda praskne :oops:
A teď k mé otázce… je tu někdo kdo měl podobný problém a dařilo se mu otěhotnět? Nebo to byl problém :,( ve mě se misí emoce že jsem kvůli tomu neplodná atd. Jsme z toho docela v háji a o to víc, že můj muž po dětech moc touží. Plán byl začít po menstruaci, která prostě nikde… :,( a ja si říkám, jestli mám šanci, nebo pak budu 5 let někde čekat na dítě a bůh ví jestli se dočkám. :( doktor se mi k tomu nevyjádřuje, takže jako je to tak zle, že mi to nechce říct? :oops: jinou anamnezu nemám, prý se tyto cysty dělají prostě proto, ale já jsem z toho docela fakt v prd*li :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1261
30.4.24 21:22

Na otěhotnění ti stačí jeden vaječník. V ovulaci se střídají. To už je pravděpodobnější, že neotehotnis proto, že se zatím bezdůvodně stresujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí