Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@reshberry píše:
Na slevomatu jsem nic nenašla
já taky ne, ale vstupenka se dá zadarmo sehnat i tady
http://www.facebook.com/…223756829358
Příspěvek upraven 03.04.12 v 12:25
holky, tak já nakonec nemůžu jet na for kids
pojedeme až na for babies v září, ale už mám koupený vstupenky ze slevomatu za 98,– tak klidně ráda prodám a pošlu kdyby měla některá z vás zájem - písněte kdyz tak zprávičku, paaa ![]()
@Michala5 píše:
já taky ne, ale vstupenka se dá zadarmo sehnat i tady Příspěvek upraven 03.04.12 v 12:25
a mohu se zeptat kde přesně? nemohu to najít ![]()
@klarazitova píše:
a mohu se zeptat kde přesně? nemohu to najít
musíš si tam o ně říct ![]()
@Michala5 jo aha
to mě nenapadlo a mám napsat jen že jdeme s přítelem na veletrh a že třeba plánujeme koupit jejich hračku nebo tak něco a oni mi to zašlou? ![]()
@klarazitova píše:
@Michala5 jo ahato mě nenapadlo a mám napsat jen že jdeme s přítelem na veletrh a že třeba plánujeme koupit jejich hračku nebo tak něco a oni mi to zašlou?
myslim, že ani nemusíš říkat, že chceš koupit hračku
ale pošle se to jen tomu, kdo dá like na facebooku
což je asi logické…proč by dávali vstupenku někomu, komu se jejich hračky nelíbí ![]()
@klarazitova píše:
jo a asi před týdnem jsem tam psala jestli tam bude teutonia a mutsy a slečna mi odepsala, že je tam určitě najdu. Tak doufám že tam budou a myslím že quinny tam budou takya už to tu nebudu zahlcovat
omlouvám se
No já tedy nevím, ale Libfin, jakožto výhradní dovozce kočárku Mutsy a Quinny na veletrhu určitě nevystavuje. Takže od oficiálního zastoupení tam kočárky určitě nebudou, leda, že by vystavoval nějaký obchod a měl kočárky na stánku.
Teutonii většinou vystavuje Špuntík.
Sleva na vstupenku se dá taky sehnat přímo na webu výstavy. Po registraci. Za 70. http://www.estav.cz/…stupenka.asp
@Freezz píše:
No já tedy nevím, ale Libfin, jakožto výhradní dovozce kočárku Mutsy a Quinny na veletrhu určitě nevystavuje. Takže od oficiálního zastoupení tam kočárky určitě nebudou, leda, že by vystavoval nějaký obchod a měl kočárky na stánku.Teutonii většinou vystavuje Špuntík.
Já vím, ale paní mi napsala, že by tam být určitě měli tak uvidím. Myslím že quinny tam bude určitě, s mutsy už si tak jistá nejsem no. Ale tak co, kdyžtak tam koupíme jiný věci ![]()