Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
mimi se má narodit koncem sprna, tak by mně zajímalo jaké kolečka jsou nejlepší do sněhu. máme 2 psy a vloni tady byl sníh 5 měsíců v kuse. a ani chodníky se neodhrnují,jen sypou natož když vyrazíme do parku. býváme hodně venku, tak abych to utlačila…
My máme Patron AluX a přezdívali jsme mu ledoborec, jezdí senzačně i v bahně a kamkoliv s ním jedem, jsme moc spokojení.
Bydlíme na vesnici, prohrnuje se tady, ale jen jednou za den. Bývá tady hodně sněhu a máme dorjan danny sport. Letos jsem s ním jezdila celou zimu a za ty peníze jel krásně. Malej v něm vydržel 8 měsíců- v kombinéze, ve fusaku a má 8,5kilo. Teď přesedlal na sporťák, už chce koukat ven.
HLAVNÍ JE,PODLE MĚ,POŘÁDNÉ NAFUKOVACÍ KOLA,AŤ TO TÍM SNĚHEM PROJEDE.MÁME OBYČ TROJKOMBINACI ZA 4TIS. A JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ I V HORŠÍM TERÉNU
Mutsy Urban Rider má nafukovací kola
ale nemá nijak zvlášť velkou korbičku…ale projede všechno, za to ručím ![]()
Mívala jsem Dorjan Cross Country, ani nevím, jestli se ještě prodává. Měl velká nafukovací kola a byl super jak do terénu, tak i do sněhu. Sice byl dost těžký, ale nestěžovala jsem si na něj snad nikdy ![]()
@stredulinka píše:
Mutsy Urban Rider má nafukovací kolaale nemá nijak zvlášť velkou korbičku…ale projede všechno, za to ručím
ja taky… projeli jsme s nim naprosto vsechno…
My jsme měli Jané Slalom pro obě děti a sníh zvládal v pohodě, když bylo moc sněhu tak jsem nechala přední kolečko zaaretované a projeli jsme všude ![]()
Jezdili jsme i na horách a tam taky bez problému ![]()
@Anielkha píše:
ja taky… projeli jsme s nim naprosto vsechno…
x-lander XA, jsem nadmíru spokojená, u nás na vsi máme jen terén, projede všechno a sníh 100%
Rozhodně kočárek s velkými nafukovacími koly s možností aretace, pokud jsou tedy otočná.
@goldenka píše:
Bydlíme na vesnici, prohrnuje se tady, ale jen jednou za den. Bývá tady hodně sněhu a máme dorjan danny sport. Letos jsem s ním jezdila celou zimu a za ty peníze jel krásně. Malej v něm vydržel 8 měsíců- v kombinéze, ve fusaku a má 8,5kilo. Teď přesedlal na sporťák, už chce koukat ven.
Udělala jste mi hroznou radost! Já si kočárek vybrala, mimi čekáme v půl září, tak potřebuji, aby vydržel až do jara a taky bydlíme na vesnici. Váš příspěvek mi utvrdil v tom, že jsem vybrala dobře!
Děkuju ![]()