Jaký kočárek do sněhu?

4151
23.3.12 13:54

jaký kočárek do sněhu?

mimi se má narodit koncem sprna, tak by mně zajímalo jaké kolečka jsou nejlepší do sněhu. máme 2 psy a vloni tady byl sníh 5 měsíců v kuse. a ani chodníky se neodhrnují,jen sypou natož když vyrazíme do parku. býváme hodně venku, tak abych to utlačila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6638
23.3.12 13:59

My máme Patron AluX a přezdívali jsme mu ledoborec, jezdí senzačně i v bahně a kamkoliv s ním jedem, jsme moc spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
23.3.12 14:00

Bydlíme na vesnici, prohrnuje se tady, ale jen jednou za den. Bývá tady hodně sněhu a máme dorjan danny sport. Letos jsem s ním jezdila celou zimu a za ty peníze jel krásně. Malej v něm vydržel 8 měsíců- v kombinéze, ve fusaku a má 8,5kilo. Teď přesedlal na sporťák, už chce koukat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
23.3.12 14:02

HLAVNÍ JE,PODLE MĚ,POŘÁDNÉ NAFUKOVACÍ KOLA,AŤ TO TÍM SNĚHEM PROJEDE.MÁME OBYČ TROJKOMBINACI ZA 4TIS. A JSEM MAXIMÁLNĚ SPOKOJENÁ I V HORŠÍM TERÉNU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
23.3.12 14:02

Gesslein F6, parádní na terén a sníh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
23.3.12 14:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
23.3.12 14:04

Mutsy Urban Rider má nafukovací kola ;) ale nemá nijak zvlášť velkou korbičku…ale projede všechno, za to ručím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
23.3.12 14:07

Mívala jsem Dorjan Cross Country, ani nevím, jestli se ještě prodává. Měl velká nafukovací kola a byl super jak do terénu, tak i do sněhu. Sice byl dost těžký, ale nestěžovala jsem si na něj snad nikdy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.3.12 14:11
@stredulinka píše:
Mutsy Urban Rider má nafukovací kola ;) ale nemá nijak zvlášť velkou korbičku…ale projede všechno, za to ručím :mrgreen:

ja taky… projeli jsme s nim naprosto vsechno…

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
23.3.12 14:11

My jsme měli Jané Slalom pro obě děti a sníh zvládal v pohodě, když bylo moc sněhu tak jsem nechala přední kolečko zaaretované a projeli jsme všude :palec:
Jezdili jsme i na horách a tam taky bez problému :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1950
23.3.12 14:17
@Anielkha píše:
ja taky… projeli jsme s nim naprosto vsechno…
:palec: také UR
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
23.3.12 14:19

Espiro GTX,supr po vsech strankach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
23.3.12 14:20

x-lander XA, jsem nadmíru spokojená, u nás na vsi máme jen terén, projede všechno a sníh 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hana
23.3.12 14:25

Rozhodně kočárek s velkými nafukovacími koly s možností aretace, pokud jsou tedy otočná.

• Citovat
  • Upravit
4489
23.3.12 14:29
@goldenka píše:
Bydlíme na vesnici, prohrnuje se tady, ale jen jednou za den. Bývá tady hodně sněhu a máme dorjan danny sport. Letos jsem s ním jezdila celou zimu a za ty peníze jel krásně. Malej v něm vydržel 8 měsíců- v kombinéze, ve fusaku a má 8,5kilo. Teď přesedlal na sporťák, už chce koukat ven.

Udělala jste mi hroznou radost! Já si kočárek vybrala, mimi čekáme v půl září, tak potřebuji, aby vydržel až do jara a taky bydlíme na vesnici. Váš příspěvek mi utvrdil v tom, že jsem vybrala dobře! :kytka: :kytka: :kytka: Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí