Jaký kočárek do sněhu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81481
23.3.12 14:42

Nejlepší hočár do sněhuje žádnýkočár. Já začala leden 2010 nosit v šátku i venku. M8m Mutsy Urbanrider, projede vším, je to tank, ale děsně jsem se u toho nadřela. Nadávala na kdeco, protože u nás prohrabujou, což je ještě horší, než neprohrabovat - odrhnou uličku cca 40 cm pro chodce a okolo prohrnuté uličky hromada odrhnutého sněhu. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
23.3.12 14:58

Mne se vyborne jezdilo i s X-Landerem XA, ma velka kola, odjezdila jsem s nim 2 zimy, ale se sportakem (mimi nar. v kvetnu slo do sportaku na konci rijna).
Vy ale budete asi prvni zimu jezdit s korbickou, tak to nevim, jakzto hluboky kocarek dost drncal, neni odpruzeny. Takze vlastne hlubokac X Lander bych asi nedoporucila (i kdyz ted jsou uz nejake nove typy, ja mela 2009).
Na Vasem miste bych volila odpruzenou klasiku, se 4 nafuk.koly, neco jako Inglesina Magnum apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
23.3.12 15:20

určitě něco se 4 velkýma nafukovacíma kolama…a jinak podobně jak psala alpaka - nejlepší kočár do sněhu…jsou sáňky :mrgreen:
my byly minulý týden na šumavě, sníh takovej ten těžkej, místama se propadal až nad kolena, prostě za trest, takže sme vzali vložnou tašku z kočáru a po menších úpravách:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
23.3.12 19:23

Měla jsem možnost vyzkoušet všechny typy koleček a pokud máte opravdu hodně sněhu tak sáňky (kobru chytit na sáně) nebo šátek/ergo. nosítko. Ikdyž jsem měla 4 velká nafukovací kola tak jsem se nadřela. A pokud mám srovnat tak nejhorší je zdvojené přední kolečko a pak přední otočná…nejlepší klasický čtyřkolák nebo i trojkolka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.3.12 23:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.3.12 10:37
@zelenaprisera píše:
tohle je favorit http://www.kronan.com/…duovagn-gron

tak ten vypadá moc pěkně!
zajímavé jsou ty úchyty u spodku sedačky - na co to asi je? držák pro dítě když chodí?

já bych do sněhu nevolila odpružení jako má magnum nebo marita, protože se musí těžko protlačovat, jak houpe, spíš pevná kola a odpružení kol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
25.3.12 11:49

ty uchyty - tak na to jsem taky neprisla. a kdyz nam ho slecna predvadela tak jsem se na to nezeptala :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
25.3.12 12:12

Myslíte takové ty černé „madla“? Já bych řekla, že jsou na to, když ti něko pomáhá do autobusu/trolejbusu/tramvaje … :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4151
25.3.12 17:50

dobry veronika :lol: ptala jsem se manzela a pry presne tohle ta prodavacka rikala. holt jsem skleroza :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí