Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejlepší hočár do sněhuje žádnýkočár. Já začala leden 2010 nosit v šátku i venku. M8m Mutsy Urbanrider, projede vším, je to tank, ale děsně jsem se u toho nadřela. Nadávala na kdeco, protože u nás prohrabujou, což je ještě horší, než neprohrabovat - odrhnou uličku cca 40 cm pro chodce a okolo prohrnuté uličky hromada odrhnutého sněhu. ![]()
Mne se vyborne jezdilo i s X-Landerem XA, ma velka kola, odjezdila jsem s nim 2 zimy, ale se sportakem (mimi nar. v kvetnu slo do sportaku na konci rijna).
Vy ale budete asi prvni zimu jezdit s korbickou, tak to nevim, jakzto hluboky kocarek dost drncal, neni odpruzeny. Takze vlastne hlubokac X Lander bych asi nedoporucila (i kdyz ted jsou uz nejake nove typy, ja mela 2009).
Na Vasem miste bych volila odpruzenou klasiku, se 4 nafuk.koly, neco jako Inglesina Magnum apod.
určitě něco se 4 velkýma nafukovacíma kolama…a jinak podobně jak psala alpaka - nejlepší kočár do sněhu…jsou sáňky ![]()
my byly minulý týden na šumavě, sníh takovej ten těžkej, místama se propadal až nad kolena, prostě za trest, takže sme vzali vložnou tašku z kočáru a po menších úpravách:
Měla jsem možnost vyzkoušet všechny typy koleček a pokud máte opravdu hodně sněhu tak sáňky (kobru chytit na sáně) nebo šátek/ergo. nosítko. Ikdyž jsem měla 4 velká nafukovací kola tak jsem se nadřela. A pokud mám srovnat tak nejhorší je zdvojené přední kolečko a pak přední otočná…nejlepší klasický čtyřkolák nebo i trojkolka…
@zelenaprisera píše:
tohle je favorit http://www.kronan.com/…duovagn-gron
tak ten vypadá moc pěkně!
zajímavé jsou ty úchyty u spodku sedačky - na co to asi je? držák pro dítě když chodí?
já bych do sněhu nevolila odpružení jako má magnum nebo marita, protože se musí těžko protlačovat, jak houpe, spíš pevná kola a odpružení kol.
ty uchyty - tak na to jsem taky neprisla. a kdyz nam ho slecna predvadela tak jsem se na to nezeptala ![]()
Myslíte takové ty černé „madla“? Já bych řekla, že jsou na to, když ti něko pomáhá do autobusu/trolejbusu/tramvaje …
![]()
dobry veronika
ptala jsem se manzela a pry presne tohle ta prodavacka rikala. holt jsem skleroza ![]()