Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky,
máte prosím některá zkušenosti s formovačema bradavek od Medeli? Opravdu fungují?
Máte zkušenost s Medela Formovače bradavek?
Přidejte zkušenost s Medela Formovače ...Opravdu
U prvniho ditete jsem kojila velice kratce, protoze tehdy formovace nebyly. U druheho ditete jsem si je poridila, nosila hlavne na materske pravidelne a i ted behem kojeni, protoze navic vetraji bradavky a nemuzu je vynachvalit, rozhodne velice dobra investice, doporucuji ![]()
Taky jsem je měla, jsou bezva.
vše od Medely je fajn. Já už nekojím, pouze odsávám odsavačkou Freestyle od medely a krmím z flašky Calma, taktéž od Medely ![]()
Jo, a když jsme u toho kojení, doporučujete pořídit spíš manuální nebo elektrickou odsávačku?? ![]()
Měla jsem manuální odsavačku, ale jelikož už jen odsávám, tak jsem si pořídila tu Freestyle, sice stojí kolem 8tisíc, ale já jsem s ní spokojená. Odsává obě prsa zaráz, stimuluje sání jako dítě, takže se mléko více tvoří a hlavně je pohodlná. Pokud budeš odsávat je občas, stačí buď manuální nebo elektrickou Swing a ta stojí kolem 4 tisíc. Je to sice dražší investice, ale navrch to neničí prsa jako časté používání manuální. ![]()
Manuální mám od Aventu a byla taky dobrá ![]()
Mám manuální od Aventu a jsem spokojená, ale slyšela jsem, že se víc doporučuje od Medely
vzhledově mi přijdou stejné, tak spíš ať někdo napíše, kdo ji má.
A jinak pokud nelituješ peněz, tak si kup elektrickou
a pokud máš problémy s malými pradavkami, tím tuplem. Kojím sice normálně, ale stále stimuluji prsa ještě po kojení odsáváním, takže by se mi elektrická šikla, ale mě je těch peněz líto, tak se „trápím“ s manuální.
Ahojte,chtěla bych se zeptat jestli nevíte,jestli se dají tyto formovače použit ikdyž nejsem těhotna a nechystam se kojit..? děkuji za odpověd ![]()