Formovače bradavek Medela

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.5.11 10:58

Formovače bradavek-Medela

Ahoj holky,
máte prosím některá zkušenosti s formovačema bradavek od Medeli? Opravdu fungují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Medela Formovače bradavek?

Přidejte zkušenost s Medela Formovače ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
24.5.11 11:07

Opravdu :palec: U prvniho ditete jsem kojila velice kratce, protoze tehdy formovace nebyly. U druheho ditete jsem si je poridila, nosila hlavne na materske pravidelne a i ted behem kojeni, protoze navic vetraji bradavky a nemuzu je vynachvalit, rozhodne velice dobra investice, doporucuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
24.5.11 11:12

Ahoj, opravdu fungují. Můžu jen doporučit 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
24.5.11 11:13

Taky jsem je měla, jsou bezva. :palec: vše od Medely je fajn. Já už nekojím, pouze odsávám odsavačkou Freestyle od medely a krmím z flašky Calma, taktéž od Medely :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.11 11:25

Díky holky, tak to je super :potlesk: To já si je teda taky pořídím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.11 11:31

Jo, a když jsme u toho kojení, doporučujete pořídit spíš manuální nebo elektrickou odsávačku?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
24.5.11 11:50

já měla Avent Niplette na bradavky a taky mi to pomohlo :palec:

• Citovat
  • Upravit
1759
24.5.11 12:48

Měla jsem manuální odsavačku, ale jelikož už jen odsávám, tak jsem si pořídila tu Freestyle, sice stojí kolem 8tisíc, ale já jsem s ní spokojená. Odsává obě prsa zaráz, stimuluje sání jako dítě, takže se mléko více tvoří a hlavně je pohodlná. Pokud budeš odsávat je občas, stačí buď manuální nebo elektrickou Swing a ta stojí kolem 4 tisíc. Je to sice dražší investice, ale navrch to neničí prsa jako časté používání manuální. :wink:
Manuální mám od Aventu a byla taky dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
24.5.11 14:12

Mám manuální od Aventu a jsem spokojená, ale slyšela jsem, že se víc doporučuje od Medely :nevim: vzhledově mi přijdou stejné, tak spíš ať někdo napíše, kdo ji má.

A jinak pokud nelituješ peněz, tak si kup elektrickou :palec: a pokud máš problémy s malými pradavkami, tím tuplem. Kojím sice normálně, ale stále stimuluji prsa ještě po kojení odsáváním, takže by se mi elektrická šikla, ale mě je těch peněz líto, tak se „trápím“ s manuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cauka
12.12.11 20:16

formovače

Ahojte,chtěla bych se zeptat jestli nevíte,jestli se dají tyto formovače použit ikdyž nejsem těhotna a nechystam se kojit..? děkuji za odpověd :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4