Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, prosím o radu. Ráda bych pořídila přebalovací pult, na komodu Malm. Ale v nabídce IKEA jsem nepochopila, jestli něco takového prodávají. Myslela jsem že se prodává deska, která se nějak přilepí na komodu, ale nemůžu ji tam najít. Nevíte někdo? Díky moc
My máme na téhle komodě jen omyvatelnou přebalovací podložku, manžel ji zespodu vypodložil kusem překližky s malinkou zarážkou, aby neklouzala dolů…
Originální přebalovák z Ikea nevím ![]()
Mám pocit, že před lety prodávali jakýsi univerzální přebalovák na komodu, ale už to nemají. Jinak komoda malm, nevím, zda je na přebalovák vhodná, máme tu se 4 šuplíky, na ni jsem koupila omyvatelnou přebalovací podložku s pevným dnem (propaguje se to jako přebalovák na postýlku tuším), přilepila oboustranou lepicí páskou a zjištění - 4 šuplíky jsou už moc vysoké (měřím 170cm)
Myslím, že jediné, co prodávají, je nějaká přímo dětská komoda v tom antik nátěru a na ni samostatně oddělatelný přebalovák.
Z Ikea mám nakonec ten úplně nejjednodušší přebalovák Sniglar a slouží perfektně (i pro dvouleťáka
)
My máme MALM se třemi šuplíky, na to dal manžel nějakou desku, kterou jsme předtím potáhli molitanem a na to omyvatelným igelitovým ubrusem (připlo se to připínáčkama). To pak manžel položil na tu komodu tak, aby část desky přesahovala vzadu a část vepředu. Přilepil to ke komodě oboustrannou kobercovou páskou.
Slouží nám už druhé dítko a je super!
P.S.: Když se začal syn překulovat ještě jsme po obou stranách přibili prkýnka, aby to mělo okraje a on náhodou nespadl - to doporučuji!
V podstate staci koupit univerzalni prebalovaci pult na siri skrinky 80 cm.Vzadu ma presah cca30cm. Koupila jsem na MMB za 300 Kc a je super,ted uz jako odkladak potrebnych veci ![]()
já měla jen přebalovací podložku, přebalovala jsem z boku, ale měla jsem ji jen na 4 měsíce, pak šup na postel…
my máme na komodě Malm přebalovák, který jsme si nechali udělat (spolu s deskou stolu do kuchyně a vestavěnou skříní) - byla za pakatel - pár stovek, a je luxusní jako u dr. v čekárně, ale musíš počítat s tím, že komodu nebudeš mít úplně u zdi… zkusím pohledat foto… no tak foto nemám, jedeme na víkend pryč, ale pak ti ji můžu vyfotit, jestli bys chtěla ![]()
myslím, že každý šikovnější truhlář ti ji vyrobí…
(na délku komody - 80cm, hloubka cca 75cm, ze 3 stran zábrana cca 10cm vysoká, vpředu zaoblená, a nas spodní straně (tam kde se nasazuje na komodu) tak vpředu a vzadu po celé délce zarážky, aby na ní dobře držela…
já tuhle komodu mam, se třema šuplíkama a výška je to ideální, dám naní poue pžebalovací podložku a časem možná necham udělat nějakou obrubu od truhláře, pokud to bude třeba ![]()
Gladys píše:
Mám pocit, že před lety prodávali jakýsi univerzální přebalovák na komodu, ale už to nemají. Jinak komoda malm, nevím, zda je na přebalovák vhodná, máme tu se 4 šuplíky, na ni jsem koupila omyvatelnou přebalovací podložku s pevným dnem (propaguje se to jako přebalovák na postýlku tuším), přilepila oboustranou lepicí páskou a zjištění - 4 šuplíky jsou už moc vysoké (měřím 170cm)
Myslím, že jediné, co prodávají, je nějaká přímo dětská komoda v tom antik nátěru a na ni samostatně oddělatelný přebalovák.
Z Ikea mám nakonec ten úplně nejjednodušší přebalovák Sniglar a slouží perfektně (i pro dvouleťáka)
taky o této komodě uvažujeme, akorát jsem měla vybranou tu se 4 šuplíkama, měřím 172cm, je fakt moc vysoká??Tá se 3 se mi zdá moc nízko, nechci se zbytečně ohýbat ![]()
my máme se čtyřma šuplíkama, měřím také 172cm, a stačilo to. Výška komody i s přebal. podložkou asi v úrovni žeber(trojúhelníku)
pannda píše:
my máme se čtyřma šuplíkama, měřím také 172cm, a stačilo to. Výška komody i s přebal. podložkou asi v úrovni žeber(trojúhelníku)
Děkuji za odpověď, tak nějak jsem to chtěla ![]()
máme se 4 šuplíkama, měřím 168 a taky dobrý ![]()
přítel je šikula, uříznul kus desky, na protahovačce si udělal 3 prkna jako rantl ze strany a ze zadu to přidělal aby se to nehnulo…komoda je dál od stěny a i naše skoro dvouletý dítě tam pořád přebalujeme a po koupání oblíkáme ![]()
burgundy píše:Gladys píše:taky o této komodě uvažujeme, akorát jsem měla vybranou tu se 4 šuplíkama, měřím 172cm, je fakt moc vysoká??Tá se 3 se mi zdá moc nízko, nechci se zbytečně ohýbat
Z Ikea mám nakonec ten úplně nejjednodušší přebalovák Sniglar a slouží perfektně (i pro dvouleťáka)
měřím 174cm a máme 3-šuplíkovou komodu a je to akorát
, je potřeba dosáhnout taky dozadu , ale my ji máme hodně hlubokou, máme tam ten pult - hloubka 75cm
Ahojky, nevíte kde by se za rozumné peníze dal sehnat? Já už fakt nevím kde hledat ![]()