Přebalovací pult na komodu MALM

15584
20.5.11 11:34

Ahoj, prosím o radu. Ráda bych pořídila přebalovací pult, na komodu Malm. Ale v nabídce IKEA jsem nepochopila, jestli něco takového prodávají. Myslela jsem že se prodává deska, která se nějak přilepí na komodu, ale nemůžu ji tam najít. Nevíte někdo? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5468
20.5.11 11:48

My máme na téhle komodě jen omyvatelnou přebalovací podložku, manžel ji zespodu vypodložil kusem překližky s malinkou zarážkou, aby neklouzala dolů…

Originální přebalovák z Ikea nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
20.5.11 12:07

Mám pocit, že před lety prodávali jakýsi univerzální přebalovák na komodu, ale už to nemají. Jinak komoda malm, nevím, zda je na přebalovák vhodná, máme tu se 4 šuplíky, na ni jsem koupila omyvatelnou přebalovací podložku s pevným dnem (propaguje se to jako přebalovák na postýlku tuším), přilepila oboustranou lepicí páskou a zjištění - 4 šuplíky jsou už moc vysoké (měřím 170cm)
Myslím, že jediné, co prodávají, je nějaká přímo dětská komoda v tom antik nátěru a na ni samostatně oddělatelný přebalovák.
Z Ikea mám nakonec ten úplně nejjednodušší přebalovák Sniglar a slouží perfektně (i pro dvouleťáka :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
20.5.11 12:13

Gladys, my máme MALM se třemi šuplíky a je akorát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
20.5.11 12:39

My máme MALM se třemi šuplíky, na to dal manžel nějakou desku, kterou jsme předtím potáhli molitanem a na to omyvatelným igelitovým ubrusem (připlo se to připínáčkama). To pak manžel položil na tu komodu tak, aby část desky přesahovala vzadu a část vepředu. Přilepil to ke komodě oboustrannou kobercovou páskou.
Slouží nám už druhé dítko a je super!

P.S.: Když se začal syn překulovat ještě jsme po obou stranách přibili prkýnka, aby to mělo okraje a on náhodou nespadl - to doporučuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
20.5.11 13:01

V podstate staci koupit univerzalni prebalovaci pult na siri skrinky 80 cm.Vzadu ma presah cca30cm. Koupila jsem na MMB za 300 Kc a je super,ted uz jako odkladak potrebnych veci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
20.5.11 13:46

já měla jen přebalovací podložku, přebalovala jsem z boku, ale měla jsem ji jen na 4 měsíce, pak šup na postel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
20.5.11 15:53

my máme na komodě Malm přebalovák, který jsme si nechali udělat (spolu s deskou stolu do kuchyně a vestavěnou skříní) - byla za pakatel - pár stovek, a je luxusní jako u dr. v čekárně, ale musíš počítat s tím, že komodu nebudeš mít úplně u zdi… zkusím pohledat foto… no tak foto nemám, jedeme na víkend pryč, ale pak ti ji můžu vyfotit, jestli bys chtěla :wink:
myslím, že každý šikovnější truhlář ti ji vyrobí…

(na délku komody - 80cm, hloubka cca 75cm, ze 3 stran zábrana cca 10cm vysoká, vpředu zaoblená, a nas spodní straně (tam kde se nasazuje na komodu) tak vpředu a vzadu po celé délce zarážky, aby na ní dobře držela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.5.11 20:01

já tuhle komodu mam, se třema šuplíkama a výška je to ideální, dám naní poue pžebalovací podložku a časem možná necham udělat nějakou obrubu od truhláře, pokud to bude třeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
21.5.11 13:04
Gladys píše:
Mám pocit, že před lety prodávali jakýsi univerzální přebalovák na komodu, ale už to nemají. Jinak komoda malm, nevím, zda je na přebalovák vhodná, máme tu se 4 šuplíky, na ni jsem koupila omyvatelnou přebalovací podložku s pevným dnem (propaguje se to jako přebalovák na postýlku tuším), přilepila oboustranou lepicí páskou a zjištění - 4 šuplíky jsou už moc vysoké (měřím 170cm)
Myslím, že jediné, co prodávají, je nějaká přímo dětská komoda v tom antik nátěru a na ni samostatně oddělatelný přebalovák.
Z Ikea mám nakonec ten úplně nejjednodušší přebalovák Sniglar a slouží perfektně (i pro dvouleťáka :mrgreen: )

taky o této komodě uvažujeme, akorát jsem měla vybranou tu se 4 šuplíkama, měřím 172cm, je fakt moc vysoká??Tá se 3 se mi zdá moc nízko, nechci se zbytečně ohýbat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.5.11 00:23

my máme se čtyřma šuplíkama, měřím také 172cm, a stačilo to. Výška komody i s přebal. podložkou asi v úrovni žeber(trojúhelníku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
22.5.11 11:22
pannda píše:
my máme se čtyřma šuplíkama, měřím také 172cm, a stačilo to. Výška komody i s přebal. podložkou asi v úrovni žeber(trojúhelníku)

Děkuji za odpověď, tak nějak jsem to chtěla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
22.5.11 17:41

máme se 4 šuplíkama, měřím 168 a taky dobrý :wink:

přítel je šikula, uříznul kus desky, na protahovačce si udělal 3 prkna jako rantl ze strany a ze zadu to přidělal aby se to nehnulo…komoda je dál od stěny a i naše skoro dvouletý dítě tam pořád přebalujeme a po koupání oblíkáme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
22.5.11 19:06
burgundy píše:
Gladys píše:
Z Ikea mám nakonec ten úplně nejjednodušší přebalovák Sniglar a slouží perfektně (i pro dvouleťáka :mrgreen: )
taky o této komodě uvažujeme, akorát jsem měla vybranou tu se 4 šuplíkama, měřím 172cm, je fakt moc vysoká??Tá se 3 se mi zdá moc nízko, nechci se zbytečně ohýbat :nevim:

měřím 174cm a máme 3-šuplíkovou komodu a je to akorát :wink: , je potřeba dosáhnout taky dozadu , ale my ji máme hodně hlubokou, máme tam ten pult - hloubka 75cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.11.15 17:26

Ahojky, nevíte kde by se za rozumné peníze dal sehnat? Já už fakt nevím kde hledat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí