Přímotop na přebalovací pult

7041
9.5.11 16:51

přímotop na přebalovací pult

Zdravím všechny zkušenější maminky :)
Potřebovala bych radu ohledně elektrického přímotopu na přebalovací pult - budeme ho zapínat při a po koupání - chceme volně stojící, takže ne na zeď.
Chtěla jsem se poradit jaký je lepší - zda ten co fouká vítr anebo ten co má takové ty zářivky (topné články)? :nevim: Anebo jestli je to úplně jedno. Děkuji všem za rady a postřehy, popřípadě tipy na konkrétní výrobek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
9.5.11 16:56

Ahoj,my máme už od narození malého fukar od Ety,a ten tedy fouká teplý vzduch,a je volně stojící-na zemi pod přebalovákem.
Myslím,že je to dobrá věc,hlavně v zimě.U malého mimi bych se ani nerozmýšlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
9.5.11 16:57

My máme na zdi, přebaluju v koupelně na pračce a máme zářivkový. Je to mnohem rychlejší, teplo je téměř okamžitě, takže za mně jsou asi lepší zářivkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
9.5.11 17:01

A ty foukací - když bych to namířila na ten pult - nemůže třeba do očiček miminku nafoukat? :nevim:
market na zeď právě nic vrtat nechceme, ale viděla jsem i varianty na postavení např:http://opera.aukro.cz/…8325835.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.5.11 18:16
saphire píše:
A ty foukací - když bych to namířila na ten pult - nemůže třeba do očiček miminku nafoukat? :nevim:
market na zeď právě nic vrtat nechceme, ale viděla jsem i varianty na postavení např:http://opera.aukro.cz/…8325835.html?…

Nee,ono je to malé,a nemá to takový dofuk,ale pěkně to vytopí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
9.5.11 18:20

momi ani když to bude stát na tom pultu? já vím.. jsem otravná s těmi dotazy:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.5.11 18:30
saphire píše:
momi ani když to bude stát na tom pultu? já vím.. jsem otravná s těmi dotazy:D

Víš jak,on by se ti zas na ten pult nevešel,přeci jen budeš potřebovat místo,a mít po ruce pleny,ubrousky..a navíc je to myslím zbytečné,on ten fukat vytopí dost a rychle,když stojí na zemi pod pultem.
Ale jestli máš místo :think: tak to bych ho nastavila tak,aby foukal nahoru,nebo mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.5.11 18:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.5.11 18:36

Máme malý „fukar“ co fouká teplý vzduch (zn. Voltotherm), stojí na stole vedle přebal. podložky (máme velký stůl na přebalování) a je to v pohodě, mám to namířené tak, aby to nefoukalo na obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
9.5.11 19:03
momi33 píše:
máme něco takového:
http://www.expert-eshop.cz/…v-15/d-6389/

jojo, něco podobného jsem viděla od hyundai za 300,– v obchodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
9.5.11 19:04
Alibeli píše:
Máme malý „fukar“ co fouká teplý vzduch (zn. Voltotherm), stojí na stole vedle přebal. podložky (máme velký stůl na přebalování) a je to v pohodě, mám to namířené tak, aby to nefoukalo na obličej.

no taky máme velký prostorný stůl na přebalování, takže pokud s tím fukarem není problém, asik už váhat nebudu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
9.5.11 19:42

Tak já jsem měla zářivkový volně stojící na zemi a spokojenost velká :palec:

• Citovat
  • Upravit
13766
9.5.11 22:58

Mně připadá lepší ten infračervený, ale je si fakt, že se musí dát nad, jinak by asi pálil… Infračervený zářič totiž nezahřívá vzduch, ale předměty. Takže od něho je teplo hned a nefouká. Ten fukar bych přímo na stůl nedala, dělá to průvan a to je podle mého názoru horší, než studený vzduch při přebalování nebo koupání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
9.5.11 23:01
saphire píše:
Alibeli píše:
no taky máme velký prostorný stůl na přebalování, takže pokud s tím fukarem není problém, asik už váhat nebudu ;)

No,to my máme klasický přebalovák-komodu s nástavcem.Proto mi vrtalo hlavou,kam ho chceš dát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí