Formulář na zvýšení alimentů

4
15.8.22 12:34

Formulář na zvýšení alimentů

Zdravím, je tu prosím někdo kdo tomu rozumí a byl by ochoten mi zkontrolovat formulář o zvýšení alimentů? Mám tam nějaké body u kterých nevím co kam napsat.
Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2982
15.8.22 21:52

Pošli do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.22 10:24

Já asi zkusím obnovit tohle téma, jde mi o radu, co je pro soudy srozumitelnější. Chci podat návrh na zvýšení výživného po letech, ale neznám plat otce. Jako že vůbec, může to být 40t čistého ale taky 80. Mám to formulovat jen obecně, že žádám o určení soudem? Nebo to zkomplikovat nějakým mým návrhem při předpokládaném příjmu X a když to bude jinak (=víc), tak ať to určí soud? Netuším, kolik času na to čtení návrhu soudce vlastně má, tak aby dočetli dál než k té sumě návrhu a nehodili mi tam to nejnižší i když by byly příjmy třeba násobné, snad je to pochopitelné…

• Citovat
  • Upravit
2982
16.9.22 07:01
@Anonymní píše:
Já asi zkusím obnovit tohle téma, jde mi o radu, co je pro soudy srozumitelnější. Chci podat návrh na zvýšení výživného po letech, ale neznám plat otce. Jako že vůbec, může to být 40t čistého ale taky 80. Mám to formulovat jen obecně, že žádám o určení soudem? Nebo to zkomplikovat nějakým mým návrhem při předpokládaném příjmu X a když to bude jinak (=víc), tak ať to určí soud? Netuším, kolik času na to čtení návrhu soudce vlastně má, tak aby dočetli dál než k té sumě návrhu a nehodili mi tam to nejnižší i když by byly příjmy třeba násobné, snad je to pochopitelné…

Není nutné psát částku v Kč, můžeš napsat, že chceš třeba 18 % jeho příjmu na jedno dítě a 15 % na druhé, nebo můžeš vyčíslit potřeby dětí včetně podílu na bydlení. Soud si stejně rozhodne, jak chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna