Foťák pro tříletou

358
17.12.15 09:10

Foťák pro tříletou

Milé maminky,
ráda bych dceři koupila pod stromeček foťák, měli jsme v létě u moře jednorázový do vody a pořád si hraje s tím obalem (vnitřek s filmem vypreparovaný) a pořád chce fotit.
Původně jsem uvažovala o tomhle:
https://www.mall.cz/…nnect-ruzovy?…
nebo o tomhle:
https://www.mall.cz/…foto-cerveny?… …koukám, že teď nabídku ještě rozšířili :think:

Nicméně recenze nejsou valné, dostal mě komentář, že s takovým foťákem neudělá hezkou fotku ani dospělák, natož dítě.
Tak jsem dospěla do stádia, kdy jsem začla koukat po normálním dospěláckým foťáku (i v recenzích na dětský foťák radili radši koupit normální), ale s odolnou konstrukcí:
 https://www.mall.cz/…backpack-kit?…

No ale to už jsme s cenou někde jinde a manžel si ťuká na čelo, že tříleťačce kupovat normální foťák… no jestli jsem nespadla z višně.
Má pravdu.
Ale radši bych připlatila a koupila něco pořádného, než ušetřila a bylo to k ničemu, byť dítěti to třeba stačí…

Máte, prosím, někdo s uvedenými (nebo podobnými) foťáky zkušenost?
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
17.12.15 09:16

@Opicová Dětský foťák je k ničemu. Kamarádky děti ho milovaly, tak jsem koupila dceři, ale fakt blbý. Navíc to hrozně žere baterky (Gogen) a fotky jak z levného mobilu starého osum let.

Teď má dcera ten „dospěláckej“ bytelnej (jeden jsme doma měli starej, long story), a je to mnohem lepší. Pokud ji to fakt baví, tak bych radši dala o pár korun víc. Navíc ten náš je i voděvzdornej (pád, prach má taky), takže jsme fotili na dovolené v bazénu atd., to byl velkej sukces.

Příspěvek upraven 17.12.15 v 09:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
17.12.15 09:18

No 3letému děcku bych teda fakt normální foták nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
17.12.15 09:19

@Slečna Ferka Taky jsem toho názoru, díky. O peníze ani tak moc nejde, jen o to, jestli je to vhodný pro tříletou.
Ano, samozřejmě ho plánuju brát v létě k moři a teď třeba do bazénu, taky věřím, že bychom ho využili nejen na hraní ;)
Díky za názor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.12.15 09:21

Dcera dostala v šesti letech ten co máš v odkazu (možná starší verzi, teď netuším :think: ) a je super :palec: Sice s ním neuděláme takovou fotku jako se zrcadlovkou, ale fotí opravdu pěkně a je velice jednoduchý na ovládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
17.12.15 09:22

@dendule4 Ano, máš pravdu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
17.12.15 09:23

@eMíša Který, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.12.15 09:29

Kluk ve 3 letech dostal obyčejný digitál z aukra. Kdyby tenkrát byly, tak bych mu nejspíš koupila ten Nikon S33. Kluk ho dostal teď v 5 letech a super (jenom fotí všechno s bleskem, aby neměl rozmazaný fotky).

Dětský foťák bych nekoupila. Kluk si chce fotky zakládat do alba a na to ten dětský foťák moc parametry většinou nemá.

• Citovat
  • Upravit
26574
17.12.15 09:51

Pro tříleté podle mne není žádný foťák. Máme doma kidizoom a není možné z toho čekat fotky. Spíš si v tom může na ty fotky dát nějaké animace a tak.
Je to blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
17.12.15 09:58

Dceři jsme koupili tento, snadno se ovládá a fotky jsou dobré http://www.tivis.cz/…x-s32-yellow

• Citovat
  • Upravit
13955
17.12.15 10:07

Koupila bych dospelacky fotak - nejaky barevny, aby se libil. Je fuk jestli rozbije detsky fotak za 2.000 nebo dospelacky. Z toho normalniho budete mit aspon pekny fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
17.12.15 10:21

Já nad tím uvažovala teď pro 4 letou dceru, ale nakonec jsme to posunuly na 5. narozeniny. Má náš starý, co fotí blbě a jí to stačí. Cvaká jen tak, zatím ji o fotku nejde. A pak se kouknu na nějaký obyč. odolný.
Ale v jiné dizkuzi mi byl doporučen právě ten Nikon Coolpix S33. Koukni na něj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.12.15 10:26

@Opicová Ten Nikon ;) Promiň, nějak mi nedošlo, že těch odkazů tam máš více :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
17.12.15 10:36

Přítel má tříletáka a moc si nedovedu představit jak dlouho by mu opravdový foták vydržel, podle mě škoda peněz :nevim: Ale asi záleží na konkrétním dítěti, našemu by stačila hračka fotáku co ani nefotí, ale chápu že to nemusí každému stačit.

V každém případě jestli vás netrápí peníze, tak není o čem mluvit, mě by vadilo kdyby byl za pár měsíců na odpis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
17.12.15 10:46

Trilety syn se uz dlouho sape po mem fotaku (mam vodeodolny i narazuvzdorny), Ted dostal od dedy tento fotak https://www.mall.cz/…aparat-modry?…, stal asi tisicovku. Neni to zadny zazrak fototechniky, ale venku za solidniho svetla z toho jsou fotky hezke. Minusem je vetsi zravost baterii - urcite to chce alkalicke nebo dobijeci - a pomale dobijeni blesku, takze na opakovane rychle foceni v interieru to moc neni.
Plan je, ze ho bude mit kluk cca na rok a neco, pak fotak prejde na mladsi dite a kluk dostane nejaky starsi dospelacky fotak, ale trochu upraveny, aby se lepe drzel. V tu dobu uz bude mit mladsi dite i trochu vic rozumu, takze se s nim pujde domluvit, aby bylo na brachuv fotak opatrne.
Ten Maxifik fotak byl tedy vybran proto, aby se kluk naucil drzet pevne, kdyz macka spoust, ale zaroven aby nevadilo, kdyz se toho na chvili zmocni mladsi ditko. Uzasne fotovlastnosti tedy byly docasne ponekud upozadeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný