FOTO - svatba - makeup ve 40°

Anonymní
25.6.26 20:03

FOTO-svatba - makeup v 40°

Ahoj,

kamarádka bude mít svatbu a já jsem jedna z družiček. Pár dní zpět jsme byly všechny na zkoušení make-upu. Představu dávám do přílohy…

Narovinu vůbec nepoužívám make-up, maximálně řasenku a když už, tak korektor. Jenže chci ji udělat radost, tak to holt přežiju.

Jde o to, že nevím, jak to vy holky děláte, ale já přijela domů a úplně rozmazaná. Bylo vidět, jak se potím přes ten těžký make-up a to ještě není takové teplo, jako bude mít na svatbě…

Prosím, mám ji říct, že chci prostě to líčení bez make-upu (pleť mám hezkou) nebo co mám dělat, aby se ten make-up nerozmazával? Fakt ho nenosim.

Anonymně z důvodu kamarádky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
206
25.6.26 20:07

Mám fixator. Asi bych to přežila po domů obřadu, focení, jídla a pak si to sundala. Jako ale uznavam, že by to chtělo kufru a tampony a bude z toho bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
25.6.26 20:09

Takovou oběť bych tedy neudělala. Normálně jí to řekni. Třeba si myslí, že z toho máš radost, že budeš mít líčení. Dobrá kamarádka to pochopí a nebude tě nutit. Já sama používám jen řasenku a tohle bych odmítla i pod pohrůžkou, že na svatbu nepůjdu. Myslíš, že ji na tom opravdu tak záleží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22028
25.6.26 20:09

Muzes to prestrikat fixacnim sprejem, ale uprimne…je to jak krusta. A pot to uplne nevydrzi cely den.

Ten tvuj zvoleny makeup je navic…strasne moc. Tak rok 2016.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
25.6.26 20:16

Tak byla jsi na zkoušce, předpokládala bych že ten kdo to hodlá vytvářet, ví jak to zafixovat s ohledem na aktuální počasí, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79935
25.6.26 20:16

Tak nevěsta to asi přežije v pohodě, ale při focení, když ostatní družičky budou takhle namalované a ty ne, budeš mezi nimi vypadat hrozně nevýrazně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79935
25.6.26 20:18
@Jazmine píše: Více

no asi tak, přece zkušená kosmetička musí umět pracovat i s tím, že nalíčené ženy budou v horkém počasí - přece svatby jsou převážně v létě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2862
25.6.26 20:20

Ja se vdavala 2 roky zpet a pocasi bylo jako je tedka…make up teda vydrzel uplne v pohode, a to i do večerního foceni, ale je pravda, ze my moc venku nebyli, obřad v kostele a hostina v klimatizovane restauraci. Na nejakou fixaci bych se zeptala kosmeticky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
25.6.26 20:22

A jinak makeup není sice podle mého gusta, na druhou stranu, budou to mít všechny družičky, bylo by divné vybočovat. Vždyť je to super, že máš o dost míň práce, já bych se v tomhle počasí sama fakt líčit na svatbu nechtěla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9732
25.6.26 20:42

Profi kosmetička používá kosmetiku, která nepřežije horko?
My jsme měli svatbu třetí týden v červenci. Horko tehdy bylo jak hovado.
A to jsem ráno v 5 h brečela, že prší, když jsem byla odvážena ke kadeřnici a kosmetičce. Že den bude úplně v háji, když bude pršet. Pak se počasí otočilo. Horko bylo.
Líčení vydrželo celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21917
25.6.26 21:04

Při zkušebním líčení kosmetička většinou nepoužívá kompletní rutinu jako pak v den obřadu. Existují fixační spreje, pak bude líčení držet celý den. Ona si s tím poradí, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
25.6.26 21:07

Hele jestli se v tom necítíš, tak bych jí to normálně řekla :). Na svatbě máš být celý den a ve 40 °C bych se v těžkým make-upu trápila taky. Šlo by třeba udělat jen lehký líčení, řasenku a trochu sjednotit pleť, ať jsi spokojená ty i kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.6.26 21:10

Jestli make-up nenosíš, tak bych se z toho slušně omluvila :) Vždyť to není povinnost.. naopak - nevěstu to určitě stojí nemalé peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79935
25.6.26 22:02

@Rendoli @mised12 tak jak jsem psala, nevěsta to asi přežije, ale zakladatelka bude vypadat mezi ostatními družičkami slušně napsáno velmi nevýrazně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.26 23:18

Nejde ani tak o líčení očí. S tím problém nemám. Ale vzhledem k tomu, že se fakt potím, bych ocenila místo nánosu make-upu, třeba jen korektor na nedokonalosti… Protože já vím, že to asi blbě popisuji, ale já cítila na sobě hroznou vrstvu. Líčení očí dobrý. Ale ten make-up… Doma jsem se dívala a prostě byly vidět póry a jakože extrémně, a potím se hlavně pod očima… Bylo to takové prostě hrudkovate a fakt to vypadalo, že to že mě teče…

Kosmetička samozřejmě použila nějaký fixační sprej… Ale vůbec to nedrželo,… Vypadala jsem pak jak panda :nevim:… Přitom jsem si na obličej nesáhla…

Ráda bych to kamarádce řekla, ale jedná družička mi řekla, že to mám přežít…přece jenom je to její den… A penězmi rozhodně nešetří…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml