Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Mám fixator. Asi bych to přežila po domů obřadu, focení, jídla a pak si to sundala. Jako ale uznavam, že by to chtělo kufru a tampony a bude z toho bordel.
Takovou oběť bych tedy neudělala. Normálně jí to řekni. Třeba si myslí, že z toho máš radost, že budeš mít líčení. Dobrá kamarádka to pochopí a nebude tě nutit. Já sama používám jen řasenku a tohle bych odmítla i pod pohrůžkou, že na svatbu nepůjdu. Myslíš, že ji na tom opravdu tak záleží?
Muzes to prestrikat fixacnim sprejem, ale uprimne…je to jak krusta. A pot to uplne nevydrzi cely den.
Ten tvuj zvoleny makeup je navic…strasne moc. Tak rok 2016.
Tak byla jsi na zkoušce, předpokládala bych že ten kdo to hodlá vytvářet, ví jak to zafixovat s ohledem na aktuální počasí, ne? ![]()
Tak nevěsta to asi přežije v pohodě, ale při focení, když ostatní družičky budou takhle namalované a ty ne, budeš mezi nimi vypadat hrozně nevýrazně
@Jazmine píše: Více
no asi tak, přece zkušená kosmetička musí umět pracovat i s tím, že nalíčené ženy budou v horkém počasí - přece svatby jsou převážně v létě ![]()
Ja se vdavala 2 roky zpet a pocasi bylo jako je tedka…make up teda vydrzel uplne v pohode, a to i do večerního foceni, ale je pravda, ze my moc venku nebyli, obřad v kostele a hostina v klimatizovane restauraci. Na nejakou fixaci bych se zeptala kosmeticky
A jinak makeup není sice podle mého gusta, na druhou stranu, budou to mít všechny družičky, bylo by divné vybočovat. Vždyť je to super, že máš o dost míň práce, já bych se v tomhle počasí sama fakt líčit na svatbu nechtěla ![]()
Profi kosmetička používá kosmetiku, která nepřežije horko?
My jsme měli svatbu třetí týden v červenci. Horko tehdy bylo jak hovado.
A to jsem ráno v 5 h brečela, že prší, když jsem byla odvážena ke kadeřnici a kosmetičce. Že den bude úplně v háji, když bude pršet. Pak se počasí otočilo. Horko bylo.
Líčení vydrželo celý den.
Při zkušebním líčení kosmetička většinou nepoužívá kompletní rutinu jako pak v den obřadu. Existují fixační spreje, pak bude líčení držet celý den. Ona si s tím poradí, neboj.
Hele jestli se v tom necítíš, tak bych jí to normálně řekla
. Na svatbě máš být celý den a ve 40 °C bych se v těžkým make-upu trápila taky. Šlo by třeba udělat jen lehký líčení, řasenku a trochu sjednotit pleť, ať jsi spokojená ty i kamarádka.
Jestli make-up nenosíš, tak bych se z toho slušně omluvila
Vždyť to není povinnost.. naopak - nevěstu to určitě stojí nemalé peníze
@Rendoli @mised12 tak jak jsem psala, nevěsta to asi přežije, ale zakladatelka bude vypadat mezi ostatními družičkami slušně napsáno velmi nevýrazně
Nejde ani tak o líčení očí. S tím problém nemám. Ale vzhledem k tomu, že se fakt potím, bych ocenila místo nánosu make-upu, třeba jen korektor na nedokonalosti… Protože já vím, že to asi blbě popisuji, ale já cítila na sobě hroznou vrstvu. Líčení očí dobrý. Ale ten make-up… Doma jsem se dívala a prostě byly vidět póry a jakože extrémně, a potím se hlavně pod očima… Bylo to takové prostě hrudkovate a fakt to vypadalo, že to že mě teče…
Kosmetička samozřejmě použila nějaký fixační sprej… Ale vůbec to nedrželo,… Vypadala jsem pak jak panda
… Přitom jsem si na obličej nesáhla…
Ráda bych to kamarádce řekla, ale jedná družička mi řekla, že to mám přežít…přece jenom je to její den… A penězmi rozhodně nešetří…
Ahoj,
kamarádka bude mít svatbu a já jsem jedna z družiček. Pár dní zpět jsme byly všechny na zkoušení make-upu. Představu dávám do přílohy…
Narovinu vůbec nepoužívám make-up, maximálně řasenku a když už, tak korektor. Jenže chci ji udělat radost, tak to holt přežiju.
Jde o to, že nevím, jak to vy holky děláte, ale já přijela domů a úplně rozmazaná. Bylo vidět, jak se potím přes ten těžký make-up a to ještě není takové teplo, jako bude mít na svatbě…
Prosím, mám ji říct, že chci prostě to líčení bez make-upu (pleť mám hezkou) nebo co mám dělat, aby se ten make-up nerozmazával? Fakt ho nenosim.
Anonymně z důvodu kamarádky.