Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chci nechat udělat fotoknihu a zajímá mě, jestli je teď nějaká akce, ve které by to bylo levnější? Nebo mi prosím poraďte, kde fotoknihu udělat, aby byla opravdu kvalitní. Díky
@Lucinka.z.brna ahoj…já před vánoci koupila na vykupto.cz slevu a knihu v hodnotě 2200,– jsem měla za 500
kvalita perfektní…a dělala to firma computer mcl Brno - fotoknihy-mcl.cz ![]()
Teď má na fotoknihu akci Happy foto. Zkušenost s Happy foto zatím nemám.
Já si jednou nechala dělat u Fotolabu a spokojenost, dostala jsem v kamenném obchodě slevu 50%, protože mně vycházela kniha na přibližně 2tis. a chtěla jsem dvě, tak mi prodavačka dala poukázku se slevovým kódem, že to mají dávat VIP zákazníkům a protože jsem měla knihy za dost peněz, tak mi ji dala.
Já slevy sleduji hlavně na Amplionu a tam teď mají fotoknihu za 299 Kč , ale zkušenosti nemám. Nevím, jestli to zas není levné až moc.:-)
Kupovala jsem pred Vanoci 55 stran za 299 a kvalita paradni.. Delala to firma Foto Magica a kupovala jsem voucher na slevomatu..
@Pomka píše:
Teď má na fotoknihu akci Happy foto. Zkušenost s Happy foto zatím nemám.Já si jednou nechala dělat u Fotolabu a spokojenost, dostala jsem v kamenném obchodě slevu 50%, protože mně vycházela kniha na přibližně 2tis. a chtěla jsem dvě, tak mi prodavačka dala poukázku se slevovým kódem, že to mají dávat VIP zákazníkům a protože jsem měla knihy za dost peněz, tak mi ji dala.
jednu fotoknihu z Happy foto mám a je to hrůza už nikdy víc od nich, uřezaný hlavy, rozmazaný fotky, strašný a to jsem si dávala sakra pozor na výběr fotek. ![]()
U Happy fota dělám knihy pravidelně a nestalo se mi, že bych měla problém, knihy jsou kvalitní - teď mají akci -40%. Jen ta úplně první (cca 3 roky zpět) se mi slepily stránky, ale je pravda, že ji manžel nechal ležet vedle dveří do koupelny, tak asi proto…
Dělám každej rok fotoknihu u cewe přes dm drogerku, vždy cca 160str. cena 2500,– na kupony z dm mám 25% slevu a ještě 15% na celý nákup. Za mě super cena i kvalita
@Almira-Alm Ahoj, koukam ze fotomagica ma akci i ted. Uvazuju, zda koupit, preci jen dat si s tim praci a bylo by to k nicemu a penize (i kdyz „malo“) by byly v cudu… Jsi i po pul roce spokojena? Videla jsi i fotoknihy od jinych firem?
Zdravíme všechny, kteří řeší vánoční dárky! ![]()
Posíláme slevový kód na Rajče. net, který vám zařídí 30% slevu na fotoknihy a další fotodárky z webu Rajče. net. Při objednávce jen zadejte slevový kód emimino2015. Akce platí do 7. prosince 2015.
Krásný advent přeje za tým eMimino.cz ![]()
admin Monika
Já dělám pravidelně na Happy fotu, když mají akce. Dneska jim tedy končí ta akce, kniha 52 stran za 299,–. Kvalita je super, nemůžu si vůbec stěžovat, mají tam i oproti jiným dost způsobů, jak si knihu upravit (výběr pozadí stranek, opravdu velký výběr různých rámečků, kliparty, pro snadnější výrobu přednastavené šablony, atd atd), takže si s tím člověk může krásně vyhrát. Knížky mají u příbuzných už tak velký úspěch, že je dělám i jim
Zrovna dneska jsem odeslala 2 knížky a jeden kalendář k vánocům ![]()