Fotokniha - akce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
31.12.14 10:09

Fotokniha - akce

Ahoj, chci nechat udělat fotoknihu a zajímá mě, jestli je teď nějaká akce, ve které by to bylo levnější? Nebo mi prosím poraďte, kde fotoknihu udělat, aby byla opravdu kvalitní. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3992
31.12.14 10:17

@Lucinka.z.brna ahoj…já před vánoci koupila na vykupto.cz slevu a knihu v hodnotě 2200,– jsem měla za 500 :) kvalita perfektní…a dělala to firma computer mcl Brno - fotoknihy-mcl.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
31.12.14 10:58

Teď má na fotoknihu akci Happy foto. Zkušenost s Happy foto zatím nemám.

Já si jednou nechala dělat u Fotolabu a spokojenost, dostala jsem v kamenném obchodě slevu 50%, protože mně vycházela kniha na přibližně 2tis. a chtěla jsem dvě, tak mi prodavačka dala poukázku se slevovým kódem, že to mají dávat VIP zákazníkům a protože jsem měla knihy za dost peněz, tak mi ji dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
31.12.14 11:59

Já slevy sleduji hlavně na Amplionu a tam teď mají fotoknihu za 299 Kč , ale zkušenosti nemám. Nevím, jestli to zas není levné až moc.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
31.12.14 12:23

Kupovala jsem pred Vanoci 55 stran za 299 a kvalita paradni.. Delala to firma Foto Magica a kupovala jsem voucher na slevomatu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
516
31.12.14 13:11
@Pomka píše:
Teď má na fotoknihu akci Happy foto. Zkušenost s Happy foto zatím nemám.Já si jednou nechala dělat u Fotolabu a spokojenost, dostala jsem v kamenném obchodě slevu 50%, protože mně vycházela kniha na přibližně 2tis. a chtěla jsem dvě, tak mi prodavačka dala poukázku se slevovým kódem, že to mají dávat VIP zákazníkům a protože jsem měla knihy za dost peněz, tak mi ji dala.

jednu fotoknihu z Happy foto mám a je to hrůza už nikdy víc od nich, uřezaný hlavy, rozmazaný fotky, strašný a to jsem si dávala sakra pozor na výběr fotek. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
31.12.14 13:26

U Happy fota dělám knihy pravidelně a nestalo se mi, že bych měla problém, knihy jsou kvalitní - teď mají akci -40%. Jen ta úplně první (cca 3 roky zpět) se mi slepily stránky, ale je pravda, že ji manžel nechal ležet vedle dveří do koupelny, tak asi proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
31.12.14 13:27

Dělám každej rok fotoknihu u cewe přes dm drogerku, vždy cca 160str. cena 2500,– na kupony z dm mám 25% slevu a ještě 15% na celý nákup. Za mě super cena i kvalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
25.8.15 22:45

@Almira-Alm Ahoj, koukam ze fotomagica ma akci i ted. Uvazuju, zda koupit, preci jen dat si s tim praci a bylo by to k nicemu a penize (i kdyz „malo“) by byly v cudu… Jsi i po pul roce spokojena? Videla jsi i fotoknihy od jinych firem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
26.8.15 22:43

@jan.ny17 Jsem spokojená ale nemám moc srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20795
2.12.15 14:29

Zdravíme všechny, kteří řeší vánoční dárky! :)

Posíláme slevový kód na Rajče. net, který vám zařídí 30% slevu na fotoknihy a další fotodárky z webu Rajče. net. Při objednávce jen zadejte slevový kód emimino2015. Akce platí do 7. prosince 2015.

Krásný advent přeje za tým eMimino.cz :kytka:
admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
908
2.12.15 15:49

Já dělám pravidelně na Happy fotu, když mají akce. Dneska jim tedy končí ta akce, kniha 52 stran za 299,–. Kvalita je super, nemůžu si vůbec stěžovat, mají tam i oproti jiným dost způsobů, jak si knihu upravit (výběr pozadí stranek, opravdu velký výběr různých rámečků, kliparty, pro snadnější výrobu přednastavené šablony, atd atd), takže si s tím člověk může krásně vyhrát. Knížky mají u příbuzných už tak velký úspěch, že je dělám i jim :D Zrovna dneska jsem odeslala 2 knížky a jeden kalendář k vánocům :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný