Fotokniha pro dcerku - prosba

3992
13.6.16 17:47

Fotokniha pro dcerku - prosba

Ahojte,

mam prosbu ;) delam dcerce fotoknihu prvniho roku zivota…a krom fotek bych tam chtela mit i kratke informace - tak jak to byva v tech albech, ktera se prodavaji.

A prave toho se tyka ma prosba - byla by tu mamina, ktera ma doma takoveto album a byla by navic tak ochotna a napsala tu takove ty body?

Jako neco sesmolim, ale potrebovala bych inspiraci :oops:

Moc dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13782
13.6.16 17:55

To bych spíš udělala podle toho, co mám zaznamenané ne?
Třeba váha v 1., 2., 3… měsíci, první úsměv, první otočení na bříško, první příkrm, první zoubek atd. Nebo třeba poprvé venku, poprvé u babičky (…)… Možností je spousta, záleží, jestli takové věco máš zapsané nebo z nich máš fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11196
13.6.16 18:38

Já dělám dcerce fotoknihu každý rok a jedu chronologicky fotky a podle toho, co je na fotce, tak napíšu popisek. Je to vždy tak do října do září (narozeniny má v září), takže třeba vezmu fotky z října, najdu ty pěkné a napíšu k nim, co na nich je (např. první krůčky, poprvé na nočníku, pasu koníky, péruju na kolínkách, první příkrm, s dudlíkem, s babičkou, s dědou, první zoubek, cucám si palce na nohách, s knížkou, už pěkně sedím, už lezu, s úsměvem, zamračená, moje první vánoce, první panenka, s mamkou a taťkou na výletě, první šatičky, blablabla…). Mezi to napíšu takové ty informace jako, kolik vážila a měřila při narození, kde se narodila, jak se píše nade mnou, míry ve 3 měsících, 6 měsících apod. Ale spíš jsem se řídila fotkama, prostě sem vzala fotku a k ní napsala popisek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
13.6.16 19:43

@kessi22 já to dělám podobně jako fazulina. akorát já mám většinou fotky seřazené i tématicky, nejprve mám postupně- např. leden, únor, březen duben, vždycky podle stránek, ale zároven popis u fotek, co tam dělá nebo nějaký komentář a pak tedy tématicky např. koupání jedna stránka af otky z vaničky, bazén další a fotky z bazénu, krmení nebo už neví co, dovolené- a kde jsme byli, kdy jsme tam byli a zase u fotek např. zcela konkrétní místo a cosi k tomu (samozřejmě jsou to jiné fotky, než ty po měsících :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat