Francouzská přikrývka do pračky

17630
20.10.13 08:38

francouzská přikrývka do pračky

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo vlastní francouzskou přikrývku, co se vejde do pračky. Mám jednu 220×240, ale je moc silná, v pračce se mi prodřela a v sušičce připálila :roll: Normálně takhle neexperimentuji, ale malá mi ji počůrala.
No takže potřebuji přikrývku 220×240, co se bezpečně vejde do pračky. Kdyby šla ještě dobře sušit v sušičce, tak by to bylo super, ale bez toho se obejdu, hlavně když to půjde prát.
Má někdo doma takovou a doporučil by? Nejlépe objednatelnou v eshopu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MV313
20.10.13 09:23

Ty tenci z Ikei se vejdou do pracky i susicky (mam teda obe na 7kg, ale myslim, ze i do mensi by nebyl problem)

• Citovat
  • Upravit
3352
20.10.13 09:25

@Antonie Bolavá Měla jsem přikrývku stejného rozměru, ale obávám se, že vzhledem k velikosti se do pračky taková bezpečně nevejde žádná :think:. Nechávala jsem ji chemicky čistit… Teďka mám jen tenkou francouzskou, ale to je spíš deka, resp. z jedné strany látka, z druhé deka, ta se tam vejde tak tak… Vypraná byla v pohodě. Sušičku nemám. Kvůli tomu jsem pořídila raději dvě samostatné přikrývky, aby se to dalo vyprat… Snad někdo nějakou doporučí, ale myslím si, že by musela být fakt jen velice tenoučká, aby se tam vešla - něco jak ta deková naše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.10.13 10:34
@MV313 píše:
Ty tenci z Ikei se vejdou do pracky i susicky (mam teda obe na 7kg, ale myslim, ze i do mensi by nebyl problem)

a ty tenčí jsou celoroční, nebo letní? Já mám vyhlídnutou celoroční a je tam napsané, že lze prát v pračce, ale nevím teda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.10.13 10:37

@Jajulka taky jsem uvažovala, že bych vzala jen tu letní. Ale zase v zimě v ložnici netopíme a máme otevřené okno, tak aby mi neumrzla… zadek :mrgreen:
Já se právě pod malou už nevyspím, musím mít tuhle francouzskou. Mám ji dohromady s dětmi a té starší to občas ještě v noci ujede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
20.10.13 10:42

Mame celorocni.. Bohuzel uz nevim presne jakou.
Koukala jsem na web a ta velka s hrejivosti 6 ma hmotnost 3,5kg a pisi, ze lze praz v pracce na 60 a susit tez. Ikea je prakticka.. Maji to promyslene :)

• Citovat
  • Upravit
17630
20.10.13 10:52
@MV313 píše:
Mame celorocni.. Bohuzel uz nevim presne jakou.
Koukala jsem na web a ta velka s hrejivosti 6 ma hmotnost 3,5kg a pisi, ze lze praz v pracce na 60 a susit tez. Ikea je prakticka.. Maji to promyslene :)

právě jsem koukala, že ta co se mi líbí má hmotnost 1,5 kila. Ale nevím jak dalece souvisí hmotnost s objemem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
20.10.13 11:07
@Antonie Bolavá píše:
@Jajulka taky jsem uvažovala, že bych vzala jen tu letní. Ale zase v zimě v ložnici netopíme a máme otevřené okno, tak aby mi neumrzla… zadek :mrgreen:
Já se právě pod malou už nevyspím, musím mít tuhle francouzskou. Mám ji dohromady s dětmi a té starší to občas ještě v noci ujede.

My jsme měli také celoroční, ale fakt se tam nevešla :-). Když mezi námi spával v posteli syn, tak se to hodilo, aspoň jsem nemusela kontrolovat, jestli není odkopaný :mrgreen:. Ta letní bude asi tenká. My tu máme v noci také chladněji a nedovedu si představit, že spím jen pod tenkou přikrývkou - mám celkem tlustou, teplé pyžamo a mikrovláknové prostěradlo :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MV313
20.10.13 11:17

@Antonie Bolavá
Jaky objem ma pracka a susicka?

• Citovat
  • Upravit
17630
20.10.13 12:13
@MV313 píše:
@Antonie Bolavá
Jaky objem ma pracka a susicka?

mám je jako ty na 7 kg. Ta deka, co mám doma od DoPaS, by měla mít přes 3 kila (podle mě má víc). Tak kdyby byla tamta poloviční i na objem, tak by se vešla krásně :) Stejně to budu muset koupit a uvidím. Třeba už mi ji nepočůrá, nebo holt budu muset dát do čistírny, když se nevejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.10.13 12:16

@Jajulka mně se mladá odkope i z tohohle :lol: Ale pak k ránu, když je fakt chladno, tak si ke mně zaleze a to je s normál peřinou na nic :? A i já už jsem si zvykla, že si můžu natáhnout nožku až kam a nekouká mi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
23.10.13 17:11
@Antonie Bolavá píše:
@Jajulka mně se mladá odkope i z tohohle :lol: Ale pak k ránu, když je fakt chladno, tak si ke mně zaleze a to je s normál peřinou na nic :? A i já už jsem si zvykla, že si můžu natáhnout nožku až kam a nekouká mi :mrgreen:

Tak odkopat se odkope, ale jak usne, hnedka jsem ho tam zase zastrčila :mrgreen:.

V zimě se potřebuju celá zabalit ze všech stran, takže na jednotlivé přikrývky jsem si zvykla celkem rychle. Manžel na tom byl hůř - zpočátku říkal, že má pocit jako po rozvodu, když máme naráz každý svoji peřinu :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.10.13 20:41

@Jajulka moje se kvůli tomu právě budí. Když ji přikryju, tak se začne ze spaní vztekat a odkope se okamžitě. Nesnese na sobě vůbec nic. Kolikrát ji musím vysvětlovat, ať si vezme aspoň pyžamo, protože je schopná spát v té zimě nahá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3352
24.10.13 17:52
@Antonie Bolavá píše:
@Jajulka moje se kvůli tomu právě budí. Když ji přikryju, tak se začne ze spaní vztekat a odkope se okamžitě. Nesnese na sobě vůbec nic. Kolikrát ji musím vysvětlovat, ať si vezme aspoň pyžamo, protože je schopná spát v té zimě nahá :zed:

Náš prcek teďka spává v teplém overálku a odkopaný… Aspoň už nemusím řešit zakrývání… No ale jestli malá nechce ani pyžamo, tak to bude asi hodně otužilá, ne? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.10.13 22:03

@Jajulka jo, to je. Je jak kus ledu v noci a deku stejně nesnese. I přes den tu kolikrát běhá jen v košilce, nebo úplně nahá. Zima jí je opravdu zřídka, to přišla snad jednou, že jí je zima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný