Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, je tu některá, ktera bude v Františkových lázni? (Nastup: 7.8)
Kdyztak kolika z vas pomohli?
Já sice nejedu (
) ale nám to pomohlo určitě..
sice napotřetí ale pomohlo ![]()
@Skaiqy na treti pokus nebo treti lazne?
Jaky problem u vas byl ☺️️
Dekuji
@Nikolstor píše:
@Skaiqy na treti pokus nebo treti lazne?
Jaky problem u vas byl ☺️️
Dekuji
Třetí lázně
ufff..těch problémů je ![]()
1: jeden vejcovod (po mimoděložním)
2: vysoká imunita
3: Crohnova nemoc
4: silné PMS + silná menstruace
5: chudokrevnost
První lázně ani druhé lázně jsem neužívala Gynex, třetí ano a myslím, že i to pomohlo.. vrátila jsem se začátkem března a v dubnu jsem měla pozitivní test ![]()
Moc držím palce ![]()
Ahojky já si teďka půjdu k Dr pro papíry na lázně.. můžu se zeptat za jak dlouho jste to měly vyřešené přes pojišťovnu a za jak dlouho se dostaly do lázni?
At vím co mě čeká není na kdy se těšit FO lázni už 😂 🙂
@MájuleM Do lázní musíte nastoupit do tří měsíců od schválení pojišťovnou. A pobyt trvá obvykle tři týdny, a v případě, že během pobytu máte menstruaci, je možné lázně ještě o týden prodloužit na čtyři týdny.
@MájuleM pojistovna dala vedet do tydne ze je schvaleno a hotel si najdete sama a uz predem řešte snima, ze budete posilat zadost zda maji termin a kdy.. jinak Vam daji Luisa (plno snazilem mi psalo, ze tam nebyly spokojene..) tak jsem si nasla jiny a jsem tu a jsem spokojena ❤️️
Byla sem v laznich a bohužel onemocněla tak sem dostala jako kompenzaci storna 1000kc sek na lázeňský pobyt ve frantiskovych. Nevyužil by někdo…dám se slevou 300kc
Holky, nabizim poukaz na 1000 Kc slevu na prvni pobyt - dejte pripadne vedet do SZ, kdo by chtel poslat…