Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosdím o radu ty z Vás, které mají tuto autosedačku. Nevíme, jak ji připoutat v autě. Podle návodu tomu moc nerozumíme. Díky za rady.
Zari, musíš si vytáhnout tu opěrku hlavy nahoru, zvednout vypolostrování zad a tamtudy protádnout pás od auta. zapneš ho do spony, a pak zahákáváš pás do všech možných úchytek, které jsou poblíž a jsou vyznačeny červeně - dole u sezení jsou na každé straně sedačky jedna - tam dáš tu spodní část pásu. pak u spony je dole ještě jedno uchycení malinko víš, tak už dáš tu část pásu nad sponou a pak na protilehlé straně u opěrky hlavy je poslední úchytka a tam ten pás upevníš taky. důležité je v každé fázi utahovat pás, protože v konečném efektu by se ta sedačka neměla skoro hnout. jo, a konečným krokem je, že zase zasuneš tu opěrku hlavy dolů (pojistka je na té opěrce zezadu).
tak doufám, že jsem ti to vysvětlila srozumitelně - mě to dalo taky několik pokusů
a zítra se na vás těšíme ![]()
Jé Nozu, tak to jsem ráda. Moc tomu nerozumím
, ale ráno to ukážu manžovi a snad to pochopí. Nemohla bys mi náhodou ráno nahodit nějakou fotečku?Jen se ptám, není to nutnost. Snad to zvládnem. Dnes jsme to zkoušeli a nepřišli na to, návod je úplně na houby. Zatím moc děkuji a taky se těšíme. Už ať máme cestu za sebou. Tak ahojky zítra.
zari, ja bych fotku nahodila ráda, ale teď nemáme auto, takže by fotka byla k dispozici až kolem poledne, kdy přijede taťka. a to je pro tebe pozdě, že… ale myslím, že když při tom čtení kouknete na autosedačku, tak to snad bude jasnější. aspoň doufám ![]()