Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry den chci se zeptat, mala ted ve dvou tydnech dostala Frejkovu perinku, bohuzel se s ni vubec nemuze szit, boli ji brisko furt se v ni krouti a jakmile ji to sundam tak se i vyprdi a vykadi…navic mi prijde ze podle ortopedky to hak to ma nosit je strasne moc stahle a reze ji to do ramen, tak mam i strach at ji to nejak neponici zada…z diskuzi tady ale ctu nejcasteji, ze kdo ji mel tak dite v pohode a podle obrazku co vidivam mi prijde ze to nikdo tak stahle hrozne nemel…tak se chci zeptat na vas nazor…navic jeste nakojit ji s tim je neskutecny problem, zacne se kroutit a vse to z ni hned vyleti…a to to ma nosit 23 hodin denne…uz jsem z toho zoufala
a to mame zatim jen tyden…mate nekdo podobnou zkusenost? Dekuji za jakoukoliv odpoved
Perinka je opruz, ale je to lepsi nez mit kycle v p×deli… takze zatnout zuby a hold to nejak prezit… az bude leto, pribude jeste vedro, az bude starsi zase se nebude moct pretaceni na bok, pri prebalovani venku, vsechno sundavat atd… tech nevyhod je mraky, ale za zdrave kycle to stoji
podle me pro okoli je to horsi zkousnout divat se na zaksirovane dite, ale to ditko si to nastesti nebude pamatovat ![]()
Dcera ji taky mela, pul roku. Tenkrat se nedaly koupit, takze mi to sila znama. Nemela to uplne poctivě celou dobu. Naucila se s tim normalne otacet. Kycle se spravily