Fusak Aesthetic Klasik nebo Soft?

Anonymní
17.9.10 14:56

Fusak Aesthetic Klasik nebo Soft?

Maminky, který z těchto typů byste doporučily pro miminko narozené v zimě? Děkuji:-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neczuz
17.9.10 15:33

Mám Klasik a jsem spokojená. Myslím, ale že moc velký rozdíl v nich nebude. U toho soft je trochu slabší ten flís uvnitř. Tu výplń mají oba stejnou.

• Citovat
  • Upravit
17058
17.9.10 15:33
Anonymní píše:
Maminky, který z těchto typů byste doporučily pro miminko narozené v zimě? Děkuji:-)

Já jsem budoucí maminka,za týden mě čeká plánovaný císař,ale mám aesthetics clasic.Doporučila mi ho kamarádka.Mám ho doma a je teda fakt boží :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17058
17.9.10 15:34
neczuz píše:
Mám Klasik a jsem spokojená. Myslím, ale že moc velký rozdíl v nich nebude. U toho soft je trochu slabší ten flís uvnitř. Tu výplń mají oba stejnou.

Ty ho máš? Můžu se zeptat,jak ho pereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
17.9.10 15:53
janca84 píše:
neczuz píše:
Ty ho máš? Můžu se zeptat,jak ho pereš?

Víš, že ani nevím. :nevim: Já ho prala jen jednou a už si to nepamatuji. Asi podle cedulky. Skoro výhradně nosím a dítě mi v něm jen spí na balkoně, takže se zatím neušpinil.

• Citovat
  • Upravit
31
30.9.10 21:42

Ahoj,

já měla Soft a plně stačil i na chalupě při spánku na saních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.9.10 22:03

Ahoj,
já měla fusak klasik a byla jsem spokojená.Myslím,že rozdíl mezi softem a klasikem není velký rozdíl.Oba mají stejnou tepelnou výplň.Záleží,jestli chceš hladký flees a nebo vytlačené medvídky.Ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí