Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mám Klasik a jsem spokojená. Myslím, ale že moc velký rozdíl v nich nebude. U toho soft je trochu slabší ten flís uvnitř. Tu výplń mají oba stejnou.
Anonymní píše:
Maminky, který z těchto typů byste doporučily pro miminko narozené v zimě? Děkuji:-)
Já jsem budoucí maminka,za týden mě čeká plánovaný císař,ale mám aesthetics clasic.Doporučila mi ho kamarádka.Mám ho doma a je teda fakt boží
![]()
neczuz píše:
Mám Klasik a jsem spokojená. Myslím, ale že moc velký rozdíl v nich nebude. U toho soft je trochu slabší ten flís uvnitř. Tu výplń mají oba stejnou.
Ty ho máš? Můžu se zeptat,jak ho pereš?
janca84 píše:neczuz píše:Ty ho máš? Můžu se zeptat,jak ho pereš?
Víš, že ani nevím.
Já ho prala jen jednou a už si to nepamatuji. Asi podle cedulky. Skoro výhradně nosím a dítě mi v něm jen spí na balkoně, takže se zatím neušpinil.
Ahoj,
já měla Soft a plně stačil i na chalupě při spánku na saních.
Ahoj,
já měla fusak klasik a byla jsem spokojená.Myslím,že rozdíl mezi softem a klasikem není velký rozdíl.Oba mají stejnou tepelnou výplň.Záleží,jestli chceš hladký flees a nebo vytlačené medvídky.Ahoj ![]()
Maminky, který z těchto typů byste doporučily pro miminko narozené v zimě? Děkuji:-)