Fusak Aesthetic - z jakého materiálu

358
24.9.11 23:09

Fusak Aesthetic - z jakého materiálu

Ahoj, uvítám Vaše zkušenosti s fusakem Aesthetic 3 v 1 - nemůžu se rozhodnout, který materiál zvolit - jaký máte Vy a jak jste s ním spokojené? (klasic, klasic mikro, soft nebo mikroplyš?) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3946
25.9.11 01:23
Cassy25 píše:
Ahoj, uvítám Vaše zkušenosti s fusakem Aesthetic 3 v 1 - nemůžu se rozhodnout, který materiál zvolit - jaký máte Vy a jak jste s ním spokojené? (klasic, klasic mikro, soft nebo mikroplyš?) :-D

Klasik mikro a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
25.9.11 07:10

Cassy, taky jsem nevěděla, ale nakonec jsem zvolila tu jejich novinku - mikroplyš, ptž má nejvíce gramáže = nejlepší a když byl za stejnou cenu a jsem spokojená, je opravdu k pomuchlování :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
8.10.11 22:55

Taky jsem nevěděla, vybrala jsem klasik mikro a teď čekám, až dorazí (snad příští týden). Určitě dám vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.8.12 09:04

Děvčata:), je to možná brzo, ale na fusak s dívám už pár týdnů a nevím, jestli nevzít z druhé ruky ten fleece. Jak jste byly spokojené? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.8.12 14:03

Obnovuji tuto diskusi. Chci koupit zimní fusak aesthetic a nevím, jaký zvolit vnitřní materiál. Mám možnost koupit Soft, ale nevím, jestli bude na zimu stačit. Poradí mi tu někdo, kdo fusak používá? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
29.8.12 19:12

Nikdo neporadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
7.1.13 09:07

Ahoj,

ráda si nechám doporučit vnitřní materiál do fusaku 3v1 Aesthetic. Budu kupovat i rukávník. Nikde nepopisují, jaký je rozdíl mezi klasik, klasik mikro a mikroplyš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí