Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, uvítám Vaše zkušenosti s fusakem Aesthetic 3 v 1 - nemůžu se rozhodnout, který materiál zvolit - jaký máte Vy a jak jste s ním spokojené? (klasic, klasic mikro, soft nebo mikroplyš?) ![]()
Cassy25 píše:
Ahoj, uvítám Vaše zkušenosti s fusakem Aesthetic 3 v 1 - nemůžu se rozhodnout, který materiál zvolit - jaký máte Vy a jak jste s ním spokojené? (klasic, klasic mikro, soft nebo mikroplyš?)
Klasik mikro a spokojenost.
Cassy, taky jsem nevěděla, ale nakonec jsem zvolila tu jejich novinku - mikroplyš, ptž má nejvíce gramáže = nejlepší a když byl za stejnou cenu a jsem spokojená, je opravdu k pomuchlování ![]()
Taky jsem nevěděla, vybrala jsem klasik mikro a teď čekám, až dorazí (snad příští týden). Určitě dám vědět.
Děvčata:), je to možná brzo, ale na fusak s dívám už pár týdnů a nevím, jestli nevzít z druhé ruky ten fleece. Jak jste byly spokojené? Díky ![]()
Obnovuji tuto diskusi. Chci koupit zimní fusak aesthetic a nevím, jaký zvolit vnitřní materiál. Mám možnost koupit Soft, ale nevím, jestli bude na zimu stačit. Poradí mi tu někdo, kdo fusak používá? Díky..
Ahoj,
ráda si nechám doporučit vnitřní materiál do fusaku 3v1 Aesthetic. Budu kupovat i rukávník. Nikde nepopisují, jaký je rozdíl mezi klasik, klasik mikro a mikroplyš ![]()