Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky. Chtěla bych znát Váš názor na tento fusak: Zimní fusak XL Alta Bébe Standard s ABS (2203XL) černý 2013/14
Máte ho některá? Jak jste s ním spokojené? Děkuji za odpovědi ![]()
Má někdo tento fusak prosím???Jak vypadá v reálu prosím? Předem děkuju za odpovědi
@nihasa mam ho v hnede barve a je moc pekny. jsem s nim uplne spokojena, je super. na novorozence teploucky, da se pekne stahnout okolo hlavy. a na vetsi ditko dole to odepinani na nozky v botach. celkove perfektni kup, levny, funkcni, kvalitni ![]()
predtim jsem mela emitex a ten mi drasal nervy, vubec mi nesedl.
@peta81 moc děkuju, takže se nemusím bat koupit ho?super.mam taky emitex a moc spokojená nejsem…krom toho ze je teplý. Ještě dotaz, jak je velký? Vejde se tam i v botách? Mám na boty návleky. jinak mám děti dvě 4měsíce a 19měsíců a chci právě koupit stejný a aby to bylo vhodný pro obě. Moc děkuju za reakci, pomohlo mi to. Chci koupit přesně ten co je nahoře popsán u zakladatelky, mluvíme tedy o něm. Raději se ujišťuju. Diiiiiky ![]()
@nihasa myslim, ze je to ten samy. kupovala jsem ho na zimu 2014. synovi bylo rok a ctvrt az pul, vesel se krasne. dalsi zimu pak jezdilo mimino. tuhle zimu jsem ho moc nedavala, poridila jsem nepadaci deku, mladsi syn chce porad behat, tak je pro nas lepsi.
snad ti to pomuze ![]()
@peta81 tak moc děkuju. Už ho jdu objednávat. Myslim že to bude ten samý. Jěště dotaz co to je nepadací deka? Něco jako nánožník například od ivemababy? Ještě jednou moc děkuju
![]()
@nihasa tak doufam, ze budes s fusakem spokojena stejne jako ja ![]()
nikdo jiny tu krome nas neni, tak sem hodim jednu soukromou fotku. nepadaci deka je jakoby obdoba nanozniku. normal deka, nahore to na tkanicky privazes ke konstrukci a dole to ma stahovaci snuru, tak si to zadrhnes. mne to vyhovuje, jen odvazu na jedne strane, syn dolu, za chvili zase nahoru, tak zavazu…znas to. delaji se i tenke, ja mam zateplenou, je pod tim fakt teploucko. i s nepromokavym horejskem z kocarkoviny se delaji. sije se to ruzne na zakazku, na fb treba toho ted najdes mraky, asi je to zrovna moderni ![]()
@peta81 moc děkuju hele, fakt mi to pomohlo při rozhodování, píšou tady že má teda cca 100cm, taky je zlevněnej z cca 890,– na 590,–,tak mě napadlo jestli i cena cca odpovídá…každopádně jdu do něj a pak pro ostatní dám info:), jinak já mám nánožníky od emitex s tím zatepleným vnitřkem s fleesem, tak ono je to skoro to samý…tak jo děkuju ještě jednou, jdu objednat
Ja jsem poridila lonskou zimu Altabebe Basic. Musim rict, ze fusak byl kvalitni, dokonce jsme s nim jeli na 2 hod ven kdyz snezilo a malinka byla v teple. Letos je nam uz maly fusak, tak jsem poridila emitex zimni, ale pravdu rict, je stejne teply, jenom zvrsek se zda, ze je jakoby ze softshellu a tenhle Altabebe jenom obyc polyester, ale jako rikam, vydrzel taky snih, takze muj nazor je, ze je to super fusak
@Cupilupi ahoj,mám taky jeden emitex i dva altabebe či jak se to píše a s oběma jsem spokojená. Ty dva používáme i teď. Je v tom krásně teplo. Holky jsou spokojený. Udělala jsem tenkrát dobře, že jsem je objednala díky @peta81