Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jaký fusak dobře sedí do tohoto kočárku?
Máte zkušenost s Baby Jogger City Elite?
Přidejte zkušenost s Baby Jogger City ...Do kterého přesně myslíš? já mám city elite a mám fusak emitex deluxe a sedí perfektně
Neupevňuji ho nijak a drží dobře, jen když malou do něj posadím, tak trochu sjede, ale prostě ho zase povytáhnu a je to, má z vnější strany protiskluzovou úpravu. A vypadá vážně dobře
Myslím, že do tohoto kočátku půjde vše. Já tam bez problému dala jarní emitex, lodger bunker a dokonce na zimu i klasického berana - na toho jsem si našila nahoru tkalouny a privázala je k madlu, aby neklouzal dolů.
Ahoj, sedí emitex i do BJ citi mini GT? Nebo jaké používáte fusaky, nánožníky..? Díky
Já jsem do city mini GT měla jarní/podzimní emitex, ten seděl moc dobře - pěkně šel přivázat nahoře. teď mám na zimu kaiser iglu - sedí taky pěkně. přivazování nahoře není tak dobré jako u toho emitexu, ale zase má protiskluz zezadu, takže taky drží.
pak jsem tam asi dvakrát jela z lodger bunker. do kočárku sedl hezky, ale jeli jsme s ním fakt jen chvilku, takže bych nerada posuzovala úroveň toho, jak drží.