Vaničku bez nebo se stojákem?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
469
22.11.14 21:44

Vaničku bez nebo se stojákem?

Ahoj holky, čekám první miminko a mám dilema… 8o
Vaničku bez nebo se stojánkem? Případně když vaničku bez stojánku tak kam jí dát?
Koupelnu máme malou tak mimčo budu muset koupat v přízemí v obýváku a zase si nechci zničit záda…Myslíte že by i postačily židle srazit?

Jinka jak byste řešily když ložnice je v patře, tam bude i postýlka na spaní pro miminko, ale obývák kde budu celý den tak v čem mám mít miminko přes den v obýváku??
Mám možnost ještě jedné postýlky, ale také mi nabídla kamarádka vibrační lehátko, ale toho se bojím aby miminku neničilo záda, ale zase nechci aby jen miminko leželo v postýlce pořád…Jak to řešíte Vy?

Máme patrový barák, ale nejvíce budeme dole v obýváku…
Jsem prvorodička a tak docela tápu pořád :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
424
22.11.14 21:52

V ložnici mám postýlku, dole v obýváku toto http://kolebky.heureka.cz/…enchantment/, abych s tím mohla přejíždět po bytě. Využila jsem to cca do 4 měsíců. Pak už jsem dávala malou na zem na deku a posouvala jsem si ji po bytě na dece :-) A do lehátka taky tak od 4 měsíců. Využiješ oboje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
22.11.14 21:54

Jo a vaničku :-) Mám obyčejnou, koupala jsem většinou v kuchyni - obýváku na stole, malá je zimní, bylo tam teplíčko od krbu. A cca od půl roka ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.11.14 21:54

Já měla vaničku na židlích v kuchyni, u obou dětí. Strašně rychle vyrostlo a mě stačila vanička za 150kč, nač utrácet za soupravu s přebalovákem a stojánkem za x tisíc…
Tu postýlku si od kamarádky vem, i lehátko, využiješ obojí na 100% v obýváku. Já měla dítě v koši na kolečkách do 4 měsíců v obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
22.11.14 21:55

Ahojky vaničku jsem měla na dvou židlích a pak jsme dávala vaničku rovnou do vany omyla a malá šla ven…zase se tak dlouho nekoupe aby boleli záda…jinak byla postýlka na kolečkách takový ten košík a hodně jsme využili lehátko a pak byla malá hodně na zemi na dece…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2812

@Caborina V lehatku bych mimco prilis dlouho nenechavala, nema se to kvuli pateri. Jak pises, vyresila bych to druhou postylkou, treba tou skladaci cestovni (sama mam a je to super). Jinak ja koupu ve vanicce, kterou dam do vany. Tem stojanum bych moc neverila, zvlast az bude mimco vetsi. Drzim palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35734

A koupelnu mas kde, jen v patre? My meli vanicku na umyvadle, jako novorozence na kobetci vykoupes, ale pak jak bude starsi tak bych na koberci nekoupala. Dost cakaj.. Pokud nevis co s prachama kup stojan, jinak klidne zidle. Hlavne abys to pak nemela daleko na prevlikani. My meli lehatko, obcas tam spala jinak dokud se neumela otocit tak muze spat kdekoliv, pak uz musi mit neco z ceho nevypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
22.11.14 21:56

My v kuchyni na stole. Na druhy pulce stolu deka s rucnikem. Osusim a prenasim do loznice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.14 21:56

Vaničku mám postavenou na židli a vyhovuje mi to. Teď už je dcera větší (10 měsíců), tak si k tomu sednu i na postel. Vaničku si můžeš dát i na stůl v kuchyni, aby si se nemusela ohýbat. Myslím, že stojan není nutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.11.14 21:58

Se mnou spí mimino v posteli a postýlku máme dole v obýváku :mrgreen: Jinak jsme tu měli ještě jednu cestovní, nebo na prostřední dceru jsem měla půjčený takový jakoby kočár proutěný. Ale ten je dobrý tak pro to první dítě, u dalších hrozí převrácení starším sourozencem. V lehátku bych celý den nenechávala.
Teď dávám malou do postýlky jen když usne, jinak je na zemi nebo se mnou na sedačce. Nebo si ji dám v lehátku nebo v židličce do kuchyně když vařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
22.11.14 22:00

@Caborina vanicku se stojankem radeji ani ne..ja ji koupila a jedou ti tak koupu a malej zacal priserne kricet, tak ho zvednu a konstrukce se zhroutila- a to byla zajistena.asi andel strazny :! takze za me koupit dreveny rost, na ktery polozis vanicku a pultik na odlozeni. v obyvaku to muzes klidne resit tou druhou postylkou- mimina stejne ze zacatku jen spi. Lehatko zada neznici, kdyz ho tam chvilku cca hodku nechas, na nejnutnejsi ukony- vareni, sprcha, wc…klidne i tepla deka polozena na zemi. Miminu je fakt fuk kde lezi. Nevyhazuj za zbytecne reklamy, ze nejlip mu bude ve vypolstrovanem odkladacim luzku 2×2m ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
22.11.14 22:00

Vaničku a později kýbl jsem měla v koupelně na zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.11.14 22:05

My máme malinký byteček a koupelnu nesnesitelně malou a řešila jsem ten samý problém, jak s vaničkou…Koupat budu v kuchyni, jelikož to je nejteplejší místnost, jenže na stole bych měla strach že by upadla nebo něco, bylo by to vratké a srazit židle to je taky docela nízko a záda by to odnesla. Tak jsem koupila ze stojankem a super, na stůl si dám přebalovací podložku, mimco otru atd a po te prenesu do vedlejsiho pokoje na spinkani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.11.14 22:06

A mam bytelny dreveny stojan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
22.11.14 22:06

Mimina jsem koupala a koupu v kuchyni v obyč. vaničce na sražených židlích v kuchyni. Postýlku do obýváku bych pořídila, určitě využiješ, na střídačku s lehátkem je to ideální 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí