Fusak do kočárku Valco Baby Snap 4

6
2.3.15 11:35

Fusak do kočárku valco baby snap 4

Nemá náhodou někdo zkušenosti s fusakem do snapu? Náš fusak od Emitexu v něm sklouzává, nejde připoutat horní díl za sedátko. Navíc zkracuje kšíry.
Děkuji za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Valco Baby Snap 4?

Přidejte zkušenost s Valco Baby Snap 4
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
2.3.15 11:50

No já bych zašla za švadlenou a tam kde chybí nahoře ty díry na protáhnutí šráků bych to prostřīhla a nechala švadlenou oběsit/ olemovat nebo pokud si sama zručná v šití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
2.3.15 12:03

@Orgován Jak nejde přidělat? Ty nemáš v horním dílu průřezy na pásy?
Jinak ve Snapu nesklouzává jakýkoliv fusak, který průřezy má, pokud ho připevníš za kulatou gumu a utáhneš. Mně tak držel i Lodger.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.3.15 12:21

Děkuji za fotku, zkusím to. Jinak jsem se asi špatně vyjádřila, fusak přes průřezy jde přidělat k sedátku, ale za fusakem je ještě fixační část, kterou v jiném kočárku přetáhnu přes sedátko dozadu, a vzadu zaháknu ke konstrukci kočárku. Jenže u Snapu to provést nejde. K sedátku má přišitou síťku, což neumožňuje fixaci fusaku. Fusak sklouzne dolů, tahá s sebou i kšíry, ty jsou pak krátký a nedají se zapnout. Každopádně díky, zkusím tvou radu podle fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
2.3.15 17:00

@Orgován Mám Snapa a Emitex a dělala jsem to tak, že jsem ten horní díl jen tak přetáhla, ale fusak upevnila ke kočárku po stranách, jak jsou ty gumové pásky s přezkou, připla jsem je ke konstrukci boudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí