Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím
Chtěla jsme se zeptat zda nemá někdo zkušenosti s tímto fusakem do vajíčka a zda jste s ním spokojený?
Řeči typu, že je to zbytečnost atd. si kdyžtak odpusťte, jsem rozhodnutá, že ho chci ![]()
Tenhle typ jsem mela u prvniho syna. Nedoporucuju, u vetsiho ditka se ti bude rozlepovat. Doporucuju neco ala pytel, na zip.
Ja mam ted pinkie. S hvezdama.
Nemá prostřihy na pásy, do vajíčka není vhodný. Koukni na nějaký s prostřihy, abys mohla pásy ve vajíčku utáhnout na tělo a až přes to zavinout fusak.
My měli tenhle:
Měla jsem podobný typ, ale od Emitexu a jarní, takže slabší. Obě děti mám podzimní a byl super. V tlustším by se mi v autě pekly…
Mám od emitexu s dírama na pásy - bez děr to není bezpečný. Využila jsem hodně.
@Sárav13 nejdřív se podívej jak se vůbec zapínají pásy v tom vajíčku. Jelikož nemůžeš upnou celou zarolovanou nudli. Pak naboural a dítě ti z toho vyletí jak namyšlenej blesk.
Emitex s prostřihy na pásy. A využila jsem ho hodně.
Tohle co máš na fotce fakt neee …
Kup fusak s prostřihy na pásy, nejlepší je typ pytel. A ještě dávej pozor na to, jaký máte vajíčko. Ne všechny fusaky jdou do všech vajíček
@Lily Evans můžu se zeptat jaký konkrétní? Také sháním, protože budeme mít listopadové miminko a to naše první a tak sbírám typy a rady. Samozřejmě předpokládám, že se pak dá použít i v kočárku?
@Jane036 píše:
@Lily Evans můžu se zeptat jaký konkrétní? Také sháním, protože budeme mít listopadové miminko a to naše první a tak sbírám typy a rady. Samozřejmě předpokládám, že se pak dá použít i v kočárku?
Bylo to tuším Emitex Sofi - zvenku softshell, uvnitř fleece, dcera byla prosincová. Do kočáru jsem ji nepoužívala, měla jsem pořádný fusak ještě po sobě, manšestr s beránkem, ten nic nenahradí. Ta emitexka byla fajn, ale na dvou tříhodinovou vycházku bych v tom dítě asi nevzala, zato na přebíhání z auta byla super.
@nozu píše:
Měla jsem podobný typ, ale od Emitexu a jarní, takže slabší. Obě děti mám podzimní a byl super. V tlustším by se mi v autě pekly…
přesně ten jsem měla a nejlepší věc, je to jako deka, takže v zimě jsem je zapnula a po zatopení v autě vybalila, aniž bych je vzbudila, byly uvnitř jen v bodýčku a dupačkách ![]()
koukni zde , je jich plný bazar, sice to láká koupit něco na parádu, ale v tom autě potřebuješ hlavně praktičnost ![]()