Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Já po zkušenostech s doplňky na kočár kupuju už jen z obchodu… Na FB koukněte na množství členů ve skupince… Často šijí maminky na MD co si stroj pořídily před par měsíci a podle toho to také vypadá…
@melinkam zrova ten fusak je tak náročná záležitost, že je na to potřeba dobrý stroj, tak věřím, že najdu někoho, kdo ušije.
Z obchodu jsem nesehnala přesně to, co jsem hledala.
@Billi Ahoj,
já mám tady od této paní http://www.fler.cz/zbozi?… typ 4v1 a fusak je perfektní.
@Billi když něco potřebuju ušít jdu ke švadleně, ta si mě vyslechne a přesně podle instrukcí ušije. Nemáš v okolí nějakou švadlenu? Poradí i s látkou, kterou si buď zajdu koupit sama nebo mi jí koupí ona.
@Billi jak to po sobě čtu, tak je to tak negativní… jasně, že ne všechny švadlenky jsou jelita
přeju šťastnou ruku při výběru ![]()
Dobrý den, šiji fusáčky…Takové, jak jsou na fotce. Jsou pro malá miminka. ![]()
@bublinek švadlena mi nabídne tak fleecovy a ten jsem si spáchala sama, chtěla bych nepromokavý a nějaký ověřený střih. Teplý na zimu a dostatečně prostorný. Švadleny většinou zvládají jen něco a to ten fusak je dost specifický. Hlavně mám představu i střihu i materiálu, s tím problém nemám. Kdybych měla lepsi stroj, tak si ho i usiju sama.
@Natytex děkuji za nabídku, hledám něco dost specifického pro větší batole.
@Billi píše:
@bublinek švadlena mi nabídne tak fleecovy a ten jsem si spáchala sama, chtěla bych nepromokavý a nějaký ověřený střih. Teplý na zimu a dostatečně prostorný. Švadleny většinou zvládají jen něco a to ten fusak je dost specifický. Hlavně mám představu i střihu i materiálu, s tím problém nemám. Kdybych měla lepsi stroj, tak si ho i usiju sama.@Natytex děkuji za nabídku, hledám něco dost specifického pro větší batole.
a co tam přijít rovnou s kresbou toho fusaku, pokud to není kopyto a lenoch tak se s tím popere. Asi jsem narazila na jinou švadlenku.
@bublinek pokud neni zvyklá na to s tím pracovat, tak nechci být pokusný králík. To jsem kdysi zkoušela s oblečením a vysledek byl dost des, manžel mi to musel opravovat, aby se to dalo použít. Nakonec jsem si začala šít oblečení sama.
Pěkný večer všem,
nemáte některá ověřený tip na někoho, kdo šije fusaky? Našla jsem několik takových výrobců na Fler i FB, ale budu ráda za další tipy, protože jsem zatím nenašla přesně to, co hledám.
Děkuji za reakce.