Fusak - domácí výrobci

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Billi
30.10.16 21:12

Fusak - domácí výrobci

Pěkný večer všem,
nemáte některá ověřený tip na někoho, kdo šije fusaky? Našla jsem několik takových výrobců na Fler i FB, ale budu ráda za další tipy, protože jsem zatím nenašla přesně to, co hledám.
Děkuji za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
138
30.10.16 21:44

Já po zkušenostech s doplňky na kočár kupuju už jen z obchodu… Na FB koukněte na množství členů ve skupince… Často šijí maminky na MD co si stroj pořídily před par měsíci a podle toho to také vypadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.10.16 21:49

@melinkam zrova ten fusak je tak náročná záležitost, že je na to potřeba dobrý stroj, tak věřím, že najdu někoho, kdo ušije.
Z obchodu jsem nesehnala přesně to, co jsem hledala.

• Citovat
  • Upravit
2155
30.10.16 22:07

@Billi Ahoj,
já mám tady od této paní http://www.fler.cz/zbozi?… typ 4v1 a fusak je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.10.16 08:59

@Billi když něco potřebuju ušít jdu ke švadleně, ta si mě vyslechne a přesně podle instrukcí ušije. Nemáš v okolí nějakou švadlenu? Poradí i s látkou, kterou si buď zajdu koupit sama nebo mi jí koupí ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
31.10.16 09:51

@Billi jak to po sobě čtu, tak je to tak negativní… jasně, že ne všechny švadlenky jsou jelita :D přeju šťastnou ruku při výběru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.10.16 09:58

Dobrý den, šiji fusáčky…Takové, jak jsou na fotce. Jsou pro malá miminka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.10.16 11:26

@bublinek švadlena mi nabídne tak fleecovy a ten jsem si spáchala sama, chtěla bych nepromokavý a nějaký ověřený střih. Teplý na zimu a dostatečně prostorný. Švadleny většinou zvládají jen něco a to ten fusak je dost specifický. Hlavně mám představu i střihu i materiálu, s tím problém nemám. Kdybych měla lepsi stroj, tak si ho i usiju sama.

@Natytex děkuji za nabídku, hledám něco dost specifického pro větší batole.

• Citovat
  • Upravit
9023
31.10.16 11:35
@Billi píše:
@bublinek švadlena mi nabídne tak fleecovy a ten jsem si spáchala sama, chtěla bych nepromokavý a nějaký ověřený střih. Teplý na zimu a dostatečně prostorný. Švadleny většinou zvládají jen něco a to ten fusak je dost specifický. Hlavně mám představu i střihu i materiálu, s tím problém nemám. Kdybych měla lepsi stroj, tak si ho i usiju sama.@Natytex děkuji za nabídku, hledám něco dost specifického pro větší batole.

a co tam přijít rovnou s kresbou toho fusaku, pokud to není kopyto a lenoch tak se s tím popere. Asi jsem narazila na jinou švadlenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
31.10.16 11:42

@bublinek pokud neni zvyklá na to s tím pracovat, tak nechci být pokusný králík. To jsem kdysi zkoušela s oblečením a vysledek byl dost des, manžel mi to musel opravovat, aby se to dalo použít. Nakonec jsem si začala šít oblečení sama.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4