Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminy, prosím poraďte, je tento fusak i do vajíčka? nebo musíme mít měnší či takovou tu zavinovačku?
Máte zkušenost s Emitex Combi fusak 2v1 zimní?
Přidejte zkušenost s Emitex Combi fusa...ano je i do vajicka, da se zkratit pomoci zipu, ktery je tam nainstalovany, takze vydrzi i kdyz dite vyroste
za me super, doporucuju, pak neni potreba ani ta zavinka
Měl by být i do vajíčka. Vzadu jsou obšité díry, které si musíš vystřihnout.
Já mám ale i ten přímo do vajíčka a je super a sehnala jsem ho z 350Kč úplně nový.
díky moc, no manžel už prořezává, ale přijde mi v tom případě jeden málo, přendavat ho furt z vajíčka do hluboké korby…asi bude lepší pořídit taky jen tu zavinku do vajíčka zvlášt ne?
Za mne do vajíčka moc není, tedy asi jak do kterého, ale do Maxi Cosi jsem ho s fusakem nenarvala už ve 4 měsících, a to byl drobek. Je docela tlustý. Ale zas jestli to máte jen takhle na konec zimy, tak už by to mohlo stačit.
Ahoj,
já byla právě líná na to, abych ty fusaky přendávala, takže to jistila ta zavinovačka do autosedačky
Ale jinak je fusak výborná věc ![]()
Přidávám se k propagátorům speciálního fusaku do autosedačky. Nevím jestli je to ta zavinovačka o které mluvíte, ale my máme takový ten co je ušitý jakoby z deky, s přihrádkama pro nohy a dvěma cípama přes tělo. Je super, dítko s ním krásně pasuje do sedačky a bezproblémově se v něm tam připoutá. Jinak Emitex combi máme taky - vynikající výrobekl
My taky jsme mely dva,tu „zavinovacku“ do vajicka, a ted ho zdedila segra, a mame uz druhym rokem ten fusak zimni. taky super vyrobek.ja dokonce si objednala i jarni/pozdimni fusak Emitex a taky super,ten mame jeste dnes a pouzivame ho i doma na prikryti a urcite ho bude mit jeste letos na jare…
Ahojte, tak jsme taky pořídili fusak emitex a zkusili ho nainstalovat do vajíčka, vejde se tam krásně a myslím, že v něm bude krásné teploučko (hned bych se zavrtala
). To přendavání mě nenapadlo, ale zase kupovat další mi přijde už zbytečný a hlavně za chvilku bude snad už tepleji, tak to tu chvilku vydržíme. ![]()
Spíš mě zarazilo milion těch brzdiček a smiček z těch gumiček, některé jsem ztáhla, ale stejně mi tam přijdou nějak navíc, nevíte někdo na co tam všechny ty gumičky a očka jsou??? ![]()
Jita.tutik píše:
Ahojte, tak jsme taky pořídili fusak emitex a zkusili ho nainstalovat do vajíčka, vejde se tam krásně a myslím, že v něm bude krásné teploučko (hned bych se zavrtala). To přendavání mě nenapadlo, ale zase kupovat další mi přijde už zbytečný a hlavně za chvilku bude snad už tepleji, tak to tu chvilku vydržíme.
Spíš mě zarazilo milion těch brzdiček a smiček z těch gumiček, některé jsem ztáhla, ale stejně mi tam přijdou nějak navíc, nevíte někdo na co tam všechny ty gumičky a očka jsou???
No ono to vypada zbytecne, ale neni, az nainstalujes mimi, stahnes nad hlavou a pridelas za vrchni kraj autosedacky nebo kocarku, pak se tim utahuje ten spodni konec, kde je ten zip atd. proste vyuzijes, az fusak obydlite ![]()
jinak ta zavinka mi pripadala moc vetrna na prenaseni atd, proste kdyz fucelo a snezilo, tak tim,ze je to promokave to hned provlhne, ale fusak ne a kdyz je mimi v obchode ve vajicku, tak se fusak jen rozepne po stranach a je hotovo, ale ze zavinky se musi dostavat ty nohy.. jo a fusak je dobry, ze do toho zachumla mimi i ruce, takze nemrznou a neni potreba davat rukavicky, ono takove nevytopene auto v zime, zadna radost.. zavinka rukavy nema
Lucka13 píše:
díky moc, no manžel už prořezává, ale přijde mi v tom případě jeden málo, přendavat ho furt z vajíčka do hluboké korby…asi bude lepší pořídit taky jen tu zavinku do vajíčka zvlášt ne?
Záleží, jak jezdíte často. My jezdili dejme tomu jednou týdně, o víkendu, k rodičům, takže vlastně ne moc často… pak už jsem to přendavání měla namakaný, ale opruz přendavat to teda byl. Kdybych se rozhodovala teď, asi bych ty speciální zavinky koupila, nejspíš nějaký použitý.. drahý to není.
Holky tak jsme nakonec koupili od Babyrenka s biobavlnou takovou tu zavinovačku jak tady většina z vás píše.a je to bomba. Dá se to tam v rychlosti, není to tak tlustý…
mám velkou radost. A fusak klasický bude jen do hluboké korby…My ho tam narvali ale kam dát to mimčo už jsme moc nevěděli:-) díky za typy…myslím, že tohle je ideální řešení.navíc i v obchodě nám říkali, že ten zimní mít v autosedačce když ta je většinou v autě, že bude mimču pěkné vedro, což je asi taky trochu pravda, je to hlavně na přesuny z domu do auta…
pořídila jsem prckovi nový fusak Emitex a chci ho vyprat, je na něm značka, že můžu prát na 30 stupňů, perete ho tak normálně, ať ho hned nezlikviduju a otočit naruby nebo nechat tak
díky moc
Já ho peru na 30 na jemno, hlavně bez aviváže. Před praním ho rozepnu na jednotlivé díly, mám poté pocit, že se vypere líp ![]()