Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, koupila jsem si použitý fusak od jedné maminky /po jednom dítěti/. Je krásný, jsme naprosto spokojená, konečně fusak, který v kočárku drží a neklouže. Ale…maminky, fusak je takový navoněný a co jsem četla, neměl by se prát v avivážích. Tak se chci zeptat, jestli když to paní prala v aviváži, jestli se snižuje hřejivost nebo kvalita toho fusaku??? Je min. používaný. Já moc nepoznám, jestli je něco v aviváži vyprané, používám pro svoje dcery prací prášek Batole a moc navoněný není. Myslíte, že ten fusak je už tím zkažen? a jak se to tedy dělá, když ty dětské prací gely obsahují aviváže? ![]()
@M+M+S aviváž udělá jen to, že z dříve nepromokavého bude promokavý - záleží na typu.. já měla emitex a tam jasně psáno, neprat v aviváži, jinak prostě promokne..nic víc to neudělá. Jak ot poznakt? nepoznáš. Fusaku nic nebude ![]()
@martina.se píše: @M+M+S aviváž udělá jen to, že z dříve nepromokavého bude promokavý - záleží na typu.. já měla emitex a tam jasně psáno, neprat v aviváži, jinak prostě promokne..nic víc to neudělá. Jak ot poznakt? nepoznáš. Fusaku nic nebude
Díky
úplně jsem měla strach, že mám fusak, který je zničen aviváží.
Chtěla jsem se zeptat…jak moc jste do fusaku oblékaly dítě? Mě připadá slaboučký..ale já měla dřív ten emitex 3v1 s ovečkou-tak byl napěchovaný tou ovečkou
@M+M+S tak toto ti už nepovím, bo si to fakt nepamatuju.. ale když byla první zima, klukovi půl roku, tak měl punčocháče, kalhoty, triko s dl rukávem, mikinu a bundu. a s tim do fusaku
protože už seděl, čučelo mu půl děla ven - když neměl bundu, tak klasickou kombinézu. ![]()
@martina.se píše: @M+M+S tak toto ti už nepovím, bo si to fakt nepamatuju.. ale když byla první zima, klukovi půl roku, tak měl punčocháče, kalhoty, triko s dl rukávem, mikinu a bundu. a s tim do fusakuprotože už seděl, čučelo mu půl děla ven - když neměl bundu, tak klasickou kombinézu.
@M+M+S capáčky
nebo normální bačkory, co měl nadoma.. jinak nic ![]()
Tak já v aviváži neperu, ale mám spešl gel na tyhle věci a ten opravdu krásně voní… zeptej se jí, pokud tě to hlodá a neřeš jestli ano nebo ne.
I když stejně s tím nic neuděláš a předpokládám, že stejně fusak na déšť dávat nebudeš.
Ja mam Lodger a davam kombinezu a pod ni tricko a puncochace. Prece jen tam par hodin spi a nehybe se, tak by mu melo byt teplo. Na ty nohy bacha, kdyz bylo pod nulou a dala jsem mu na na nohy jen ponozky a tenke latkove capacky (kombineza nema zakryte chodidla), tak mel uplne promrzle nohy.
Takze jsem koupila koziskove kozene capacky a je klid.
Máme Lodger, malá má 7m a dávám to, co má doma - body s dlouhým a polodupačky/tepláky a ponožky + mikču a kombinézu.
@M+M+S pripada slaboucky - to me prave naopak prijde hrozne teply, kdyz je nad 0 tak nedavam ani tu pridavnou vlozku. a oblekam body s dlouhym, puncosky, mikcu a fleacovou kombinezu
@M+M+S tak my mame lodger bunker a me prijde hoooodne teply
je nam 17dni a vcera jsme byly poprve venku. Dala jsem teda i konbinezku (hunatou), ale az bude vetsi, tak asi nebude potreba..jeste se oblikat ucine, ale podle me ji vcera bylo dobre ![]()
Ja davam 5 mesicni ponozky, teplacky, body s dlouhym rukavem a tricko- vzdycky ji vyndam uplne teplounkou- nechci aby se mi tam zapotila, tak to neprehabim;-)