Fusak Lodger a aviváž

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
775
7.2.14 07:50

Fusak Lodger a aviváž

Maminky, koupila jsem si použitý fusak od jedné maminky /po jednom dítěti/. Je krásný, jsme naprosto spokojená, konečně fusak, který v kočárku drží a neklouže. Ale…maminky, fusak je takový navoněný a co jsem četla, neměl by se prát v avivážích. Tak se chci zeptat, jestli když to paní prala v aviváži, jestli se snižuje hřejivost nebo kvalita toho fusaku??? Je min. používaný. Já moc nepoznám, jestli je něco v aviváži vyprané, používám pro svoje dcery prací prášek Batole a moc navoněný není. Myslíte, že ten fusak je už tím zkažen? a jak se to tedy dělá, když ty dětské prací gely obsahují aviváže? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.2.14 07:54

@M+M+S aviváž udělá jen to, že z dříve nepromokavého bude promokavý - záleží na typu.. já měla emitex a tam jasně psáno, neprat v aviváži, jinak prostě promokne..nic víc to neudělá. Jak ot poznakt? nepoznáš. Fusaku nic nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
7.2.14 08:04
@martina.se píše: @M+M+S aviváž udělá jen to, že z dříve nepromokavého bude promokavý - záleží na typu.. já měla emitex a tam jasně psáno, neprat v aviváži, jinak prostě promokne..nic víc to neudělá. Jak ot poznakt? nepoznáš. Fusaku nic nebude ;)

Díky :kytka: úplně jsem měla strach, že mám fusak, který je zničen aviváží.
Chtěla jsem se zeptat…jak moc jste do fusaku oblékaly dítě? Mě připadá slaboučký..ale já měla dřív ten emitex 3v1 s ovečkou-tak byl napěchovaný tou ovečkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.2.14 08:07

@M+M+S tak toto ti už nepovím, bo si to fakt nepamatuju.. ale když byla první zima, klukovi půl roku, tak měl punčocháče, kalhoty, triko s dl rukávem, mikinu a bundu. a s tim do fusaku :think: protože už seděl, čučelo mu půl děla ven - když neměl bundu, tak klasickou kombinézu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
7.2.14 08:11
@martina.se píše: @M+M+S tak toto ti už nepovím, bo si to fakt nepamatuju.. ale když byla první zima, klukovi půl roku, tak měl punčocháče, kalhoty, triko s dl rukávem, mikinu a bundu. a s tim do fusaku :think: protože už seděl, čučelo mu půl děla ven - když neměl bundu, tak klasickou kombinézu. :think:
:hug: děkuji, malá má 9,5m, tak ji dám kombinézu. A na nožičky jste nic nedávaly? Ta vnitřní vložka nesahá po celé délce fusaku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.2.14 08:11

@M+M+S capáčky :mrgreen: nebo normální bačkory, co měl nadoma.. jinak nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
7.2.14 08:12

Tak já v aviváži neperu, ale mám spešl gel na tyhle věci a ten opravdu krásně voní… zeptej se jí, pokud tě to hlodá a neřeš jestli ano nebo ne. ;) I když stejně s tím nic neuděláš a předpokládám, že stejně fusak na déšť dávat nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
7.2.14 08:24

Kdyz fusak, tak bez kombinezy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
7.2.14 08:35

Ja mam Lodger a davam kombinezu a pod ni tricko a puncochace. Prece jen tam par hodin spi a nehybe se, tak by mu melo byt teplo. Na ty nohy bacha, kdyz bylo pod nulou a dala jsem mu na na nohy jen ponozky a tenke latkove capacky (kombineza nema zakryte chodidla), tak mel uplne promrzle nohy. :? Takze jsem koupila koziskove kozene capacky a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
7.2.14 08:47

Máme Lodger, malá má 7m a dávám to, co má doma - body s dlouhým a polodupačky/tepláky a ponožky + mikču a kombinézu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
7.2.14 09:05

@M+M+S pripada slaboucky - to me prave naopak prijde hrozne teply, kdyz je nad 0 tak nedavam ani tu pridavnou vlozku. a oblekam body s dlouhym, puncosky, mikcu a fleacovou kombinezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
7.2.14 09:15

@M+M+S tak my mame lodger bunker a me prijde hoooodne teply ;) je nam 17dni a vcera jsme byly poprve venku. Dala jsem teda i konbinezku (hunatou), ale az bude vetsi, tak asi nebude potreba..jeste se oblikat ucine, ale podle me ji vcera bylo dobre :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
7.2.14 09:25

Ja davam 5 mesicni ponozky, teplacky, body s dlouhym rukavem a tricko- vzdycky ji vyndam uplne teplounkou- nechci aby se mi tam zapotila, tak to neprehabim;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí