Fusak Lodger pro větší dítě

775
4.2.14 17:27

Fusak Lodger pro větší dítě?

Ahojte, mám fusak od emitexu 3v1 uvnitř ovečka a já ho vyprala blbec na 60C. Je naprosto zničený, splstntěný a sražený. takže chci koupit nový fusak, líbí se mi od zn. Lodger. Proto se chci zeptat, poněvadž je drahý… Dcerka má 9m, využily bychom ho teď asi 2m než začne jaro a nevím jestli bychom ho využily a další zimu, to by bylo malé mezi 1,5-2let. Ale zase starší dítě nastupuje v září do školky a budeme chodit pěšky do školky do vedlejší dědiny /cca 2km/. Myslíte, že neproinvestuji špatně? Že ho ještě využiji další zimu? Vleze se mi do něj? Píšou, že je do 3let, ale já ho nikdy neviděla jak je velikej. Děkuji moc za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6836
4.2.14 17:35

Určitě ho kup, stojí za to :palec: Syn je velkej, je mu 16 měs. a má místa hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
4.2.14 17:39

Lodger je nadherny myslim ze velikostne je to vse stejne jako ty emitex atd
jen me zajima kdyz mrholi nenamokne to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.2.14 17:39
@Tereza1986 píše:
Určitě ho kup, stojí za to :palec: Syn je velkej, je mu 16 měs. a má místa hodně.

jo? super, tak se tedy už na něj mohu těšit :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.2.14 17:40
@anomisisi píše:
jen me zajima kdyz mrholi nenamokne to?
:think: hm, to mě nenapadlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
4.2.14 17:43

No me az ted :-)) nejsem typ co ma rad nanozniky,, nekdy uplne hyzdi kocarek a takovy krasny lodger bych chtela ukazovat hihihihi a pouzit na sane a nebo kupte k tomu neco z druhe ruky co nepromokne,, at to muzete stridat i kdyz pocasi si nenaplanujete ale zase kdyz tak date plastenku,, no uvidite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
4.2.14 18:08

@anomisisi on ma jakousi takousi nepromokavou upravu, asi kdyby hodne lilo tak promokne ale pri mrholeni je to OK. take jsem mu neodolala je krasne mekkoucky a teploucky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
4.2.14 18:09

@M+M+S Syn,27 měsíců se do něj vejde :).Já mám Denim a ten je s teflonovou vrstvou, takže nenamokne, ale myslím, že ostatní taky odolají mrholení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.2.14 18:13

Lodger je velký až moc. Já ho např. do hlubokého kočárku nenacpu. Ale do sporťáku je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
4.2.14 18:15

Jo a vydrží i déšť a sněžení. Nikdy nám nepromokl durch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.2.14 18:15

Jo, naší jsou dva a vejde se parádně, já ho miluju :mrgreen: škoda, že dítě už nechce kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
4.2.14 18:18
@Tapa píše: @M+M+S Syn,27 měsíců se do něj vejde :).Já mám Denim a ten je s teflonovou vrstvou, takže nenamokne, ale myslím, že ostatní taky odolají mrholení :mrgreen:

supér, díky moc! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
4.2.14 18:19

Nánožník jsem přestala používat. Když prší víc, dám pláštěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
4.2.14 18:31
@anomisisi píše:
jen me zajima kdyz mrholi nenamokne to?

Když jen mrholí, tak nepromokne. V dešti nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
4.2.14 20:08

Kup, je fakt dlouhej, mrholeni i snezeni v pohode. Male je 8 mesicu a na pristi zimu s nim pocitam. Koupila jsem po jednom diteti v hodne dobrem stavu dokonce tady na bazaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí