Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, nemáte někdo typ na pořádně široký fusak? Zatím je malému 14m, máme Emitex Combi a v kombinéze ho nedopnu. Ráda bych nějaký zakuklující
.
@esteelauder my máme elodie details a lodger. A ten elodie zapnem vždy a skvěle hreje a ted nám bude 14 měsíců
@esteelauder Ježiš, kde bydlíte
já zatím ani u jednoho dítka kombinaci kombinézy a fusaku nepoužila, bych je měla vařený…
@j.a.n.i1 píše:
@esteelauder Ježiš, kde bydlítejá zatím ani u jednoho dítka kombinaci kombinézy a fusaku nepoužila, bych je měla vařený…
Já to ani neplánuju, malé je 13m a venku zatím nechodí, takže i v těch největších mrazech dostala punčochy, vyteplený kalhoty, body bez rukávů, triko s dlouhým rukávem, mikinu a bundu a v tom do fusaku. Byla naprosto spokojená. Na nohy ještě vlněný ponožky. V těchhle teplotách by se mi upekla.
@j.a.n.i1 já dávala kombinezu zatím jednou, když jsem byli u nás v lese, je tam chladněji a mala chvíli chodila, ale fusak ji nedopinam pak ![]()
Těm, které pochopily otázku a odpověděly k tématu moc děkuji.
Zbylým moralistkám gratuluji k bydlišti na Hawaii.
@esteelauder píše:
Těm, které pochopily otázku a odpověděly k tématu moc děkuji.Zbylým moralistkám gratuluji k bydlišti na Hawaii.
Máme Aesthetic, který má na zip nandavací takový prodlužovací nástavec pro větší děti a super, dvouleťák si v něm lebedí.
Nicméně nežijeme na Sibiři, takže ve fusaku jezdí v punčocháčích a mikině s rukvicemi a čepicí, kombinézu nandavám až, když chce vylézt, případně vezu rovnou oblečeného, ale NA fusaku.
Mám emitex cocoon a neměnila bych, je krásně velikej, prostornej a dlouhej a fakt teplej ![]()
Mam Aesthetic, na prvni dceru jsem ho pouzivala jeste ve dvou a ctvrt, na mladsi ted v 16m v pohode. A taky mam zmrzle deti, respektive nenavlikam moc pod kombinezu, ale tu davam ![]()
Člověk, aby se pomalu bál napsat, že používá rebelskou kombinaci fusak + kombinéza.
Já pod ní samozřejmě taky neoblíkám x svetrů a kalhot, používám ji hlavně proto to, že dítě rychleji obléknu. Díky za tipy. ![]()
Zdravím a přidávám typ na fusak pro starší děti je to novinka od AESTHETIC Fusak Outdoor je parádní a teploučký ![]()