Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminy, mam k vam prosbu. Shanime ohrivacku lahvi a docela se nam zamlouva tato Nuk Ohřívačka Thermo Rapid. Mate ji prosim nekdo doma? Jde mi o to, ze mam koupene z drogerie DM lahve Anticolic (siroke dno, byvaji ruzove, zelene, modre,..
)..jde mi o to, zda se ta lahev do te ohrivacky vejde. Diiky moc.
Mám ji, ale lahve neznam… kdyz premeris, reknu Ti jeslti se to tam vejde, ale je to siroký dost, myslim že nebude problém, pokud to nejsou nějaký maxi široký flaštičky
.
Tak ta sem tam vejde. Akorat se nevejde do toho kosicku, kterej napomáhá vyndavání menších lahviček, ale to vůbec neva. Ten košíček je jen super na ty malý příkrmíky, který by tam jinak „zapadly“
.
Spokojená jsem. Nikdy jsem nepoužívala na mlíčko. Protože mlíčko prostě přihřávat nebudu, radeji si nechávám studenou vodu a k tomu přivařím trošku horké a je to akorát, takže to není nijak časově náročnější.
Ale na příkrmy super, během pár minut je ohřáto ![]()
Tak to je super..a jeste se te chci prosimte zeptat, protoze to nikde uvedene neni a z obrazku to nevyctu..tam je naky tlacitko kterym to jen zapnu a musim si to sama hlidat, nebo je tam treba tlacitek vic na rozdeleni co ohrivas (mleko, stravu, atd)..nektere ohrivacky to maji. A jeste se chci zeptat, zda jee schopna udrzet nejakou dobu to jidlo ci piti v tom teple..diik