Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Tak co děvčata, pořizovala některá z Vás pro miminko BloomingBath?
Mě osobně se to líbí mnohem víc než lehátko, ale zatím jsem se s tím u mnoha lidí nesetkala ![]()
Každopádně jsme to s přítelem objednali a moc se těšíme co na to náš brouček ![]()
Pro neznalé je to taková velká kytička (přirovnala bych to k polštáři) která se dá dát do vany/vaničky/umyvadla a miminko v tom může při koupání lenošit. Mě osobně se to líbí mnohem víc než lehátko.
Podle toho videa to slouží k tomu, aby šlo dítě koupat ve dřezu?
Připadá mi to zbytečné a trošku nehygienické, takže já bych si to nepořídila. Byli jsme spokojení s kyblíkem ![]()
Nechápu na co založená nová diskuze, když už tu jedna na téma týhle zbytečnosti je.
Za mě je to naprostá kravina, která hezky vypadá, stojí nemalý peníze a je celkem k ničemu.
Taky si myslim ze to je blbost…sice hezky nacancana ale blbost. Dite bych ve drezu urcite nemyla a navic si to u novorozence moc nedokazu predstavit…to tsm bude jako v polosedu?
@AnastazieB píše:
Podle toho videa to slouží k tomu, aby šlo dítě koupat ve dřezu?Připadá mi to zbytečné a trošku nehygienické, takže já bych si to nepořídila. Byli jsme spokojení s kyblíkem
Amíci
Co bys chtěla
My to bereme do normální dětské vaničky. Nevím teda jak je to s praním ale pokud to zvládne sušiku tak si myslím že ani vyprání by tomu nemělo uškodit
I vzhledem k materiálu ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Nechápu na co založená nová diskuze, když už tu jedna na téma týhle zbytečnosti je.
Za mě je to naprostá kravina, která hezky vypadá, stojí nemalý peníze a je celkem k ničemu.
Kde? Nic mi nenašlo
Ješiš, to je ale číčovina.
Pro novorozence to prosím vůbec nepoužívej, to přece nejde dítě jen tak nahňácat do dřezu páteř nepáteř
A pro starší dítě - no akorát to pěkně vypadá, ale jak to budeš sušit? Po každém koupání to budeš prát? Já se ani nedivím, že to moc lidí nemá.
@Gina108 píše:
Ješiš, to je ale číčovina.![]()
Pro novorozence to prosím vůbec nepoužívej, to přece nejde dítě jen tak nahňácat do dřezu páteř nepáteř
A pro starší dítě - no akorát to pěkně vypadá, ale jak to budeš sušit? Po každém koupání to budeš prát? Já se ani nedivím, že to moc lidí nemá.
Presne…ja bych se bala ze to bude plesnivet…
@Gina108 Do dřezu fakticky ne
To i mě příjde víc než směšné. Malej má svoji vaničku. Jen je při koupání vždy strašně rozdivočený takže tohle bude pro něj alespoň trochu bezpečnější. My se na to těšíme ![]()
@Gina108 Pereme každý den, o jednu věc navíc nebo míň, to už není rozdíl. A ano, sušit to každý den opravdu problém není ![]()
@Batka píše:
@Gina108 Do dřezu fakticky neTo i mě příjde víc než směšné. Malej má svoji vaničku. Jen je při koupání vždy strašně rozdivočený takže tohle bude pro něj alespoň trochu bezpečnější. My se na to těšíme
No proti gustu. Snad s tím budete spokojeni. ![]()
@Batka http://www. emimino. cz/diskuse/bloomingbath-koupani-149211/
@Batka a mimčo se do toho dá dát i do lehu, nebo to vaše už sedí? Mně se ty posazený miminka v tom prostě nelíbí
a to to budete dávat do vaničky, to nebude držet ten tvar, ne? Nebude to mít ohnutý ty okvětní lístky ![]()
@Tarinka píše:
@Batka a mimčo se do toho dá dát i do lehu, nebo to vaše už sedí? Mně se ty posazený miminka v tom prostě nelíbía to to budete dávat do vaničky, to nebude držet ten tvar, ne? Nebude to mít ohnutý ty okvětní lístky
Ona když ta kytička se namočí a nasaje vodu tak ty lístky změknou a přizpůsobí se tvaru té nádoby
Takže to miminko může i ležet (podle stáří samozřejmě dávat pozor aby se neutopilo nebo neleželo špatně)
Taky se ty lístky dají trochu posouvat tam kam potřebuješ (jen místo kde je u té kulaté části je napevno) ![]()