Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mě jen napadlo, jestli stejnou službu neudělá velká froté osuška
a jinak jsme tedy koupali v kyblíku, ten mi přijde praktičtější a má více využití.
@terinka http://greeneyed.com/…ng-Bath_.jpg Jen pro představu, obrázek podle strýčka googla ![]()
@Batka tak az to vyzkousite, dej vedet, zda to stalo za ty penize. Vazne by me to zajimalo ![]()
Jeste otazka… a jak to simuluje to vyvyseni co ti udela lehatko nebo plina?
@geilens píše:
Jeste otazka… a jak to simuluje to vyvyseni co ti udela lehatko nebo plina?
A jak ti udělá vyvýšení plína? Pokud jí víckrát nepřeložíš? ![]()
Vzhledem k tomu že se ty lístky dají dávat přes sebe tak nějakého polohování a vytvoření vyvýšeniny se nebojím, to půjde určitě hezky ![]()
Prave ze bych ji davala slozenou logicky
abych simulovala to lehatko
@geilens Tady to půjde podobně. Nejsem typ co kupuje něco bezhlavě jen proto že se mu to líbí. Vím jaký můj syn je, a v tomhle pro něj i pro mě vidím velkou pomoc ![]()
Jeee
co to jako je?
Muzu se zeptat z jakeho materialu to je?
Nelibi se mi to ani trochu
@rachel55 ja myslim ze tam je prave ta plys
zkus to vyguglit ![]()
Kytička dneska přišla. Materiálovéě je to úplně perfektní! měkoučké, listy jsou asi 3-4 cm široké… z vrchní strany krásně jemňoučký plyš, zespod kvalitní síťovina takže voda bude vytékat hezky. Výplň je polyuretan. První dojem je víc než dobrý. Večer jí otestujeme ![]()
@Batka poyuretan
no nejenom, ze me to odrazuje, co se tyka ucelnosti, ale predevsim, kdyz mam male dite tak se ho snazim co nejmene vystavovat chemickym latkam a v tomhle pripade si nemuzu pomoci, ale mam pocit, ze dite je zbytecne vystaveno chemii. Preci jenom polyuretan se vyrabi pomoci peknyho svinstva. A jestli to ma dokonce i zpomalovace horeni, jako jsou v matracich, tak to tedy je chutovka, koupat v tom dite