Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky. Můžu se zeptat, jestli některá nemáte navíc tu zavinovačku z Lidlu? Byla v prodeji min. týden.
@Terina89 Já jí viděla jen na fotce a přijde mi hezká, ale nevím. osobně jsem neměla tu čest ![]()
Lidl už není ta kvalita co bývala. Koupila jsem tam synovi oteplovačky před 3 lety, byly skvělé naducané vymakané, tak jsem tam vzala letos větší a to je naprosto odlišná kvalita, tak o tři třídy níž, tenké, šraky nedrží, v pase není pořádná guma, no byla jsem na sebe sama naštvaná, jak jsem to na synovi viděla oblíknuté, co to je za hrůzu. Vizualně hezký, ale tím to hasne.
Ja ji koupila a jsem spokojena
jen mi teda vadi ze tam neni nejaky suchy zip aby to zavinuti drzelo
@Draculka tak s tím nesouhlasím, nakupuji pořád, mám i letošní zimní bundu s oteplovákama a jsou super. Asi zrovna blbý kus, ale já jsem moc spokojená. Máme tu zelenou bundičku a je úžasná.
@alchien tak to by se dalo našít, ale nikde jí nikdo neprodává ![]()
@Draculka no ja teda taky nesouhlasim. Mam veci z lidlu rada. Zimni kombinezu uz ma odtud syn nekolikatou a jsou naprosto famozni za takovou cenu! Mame i jejich nepromokave, obleceni, ja zimni bundu a rozhodne nic neni odflaknute. Asi si narazola na blby kus ![]()
Taky jí mám a materiálově se mi zdá velice příjemná, i já bych si do ní lehla ![]()
Máme modrou a neutrální, jsou moc hezké, materiál příjemný měkoučký, jen jak píše alchien - chybí nějaké zapínání - ale šikovná babička poupraví ![]()
@pidalkaa píše:
Máme modrou a neutrální, jsou moc hezké, materiál příjemný měkoučký, jen jak píše alchien - chybí nějaké zapínání - ale šikovná babička poupraví
taky jí možná babička poupraví aby šla zapnout do té autosedačky ![]()
@LuMiTa jasný,já to zkouším, některé maminky koupí a pak třeba prodávají dál. nebo tam někdo děla a brrr za nakupku.za zkoušku nic nedám
Taky jsem ji koupila a není mi moc jasné, jak v tom bude v autosedačce, když je tam průstřih jenom na ten pás mezi nohama… ![]()
@Markéta240 píše:
Taky jsem ji koupila a není mi moc jasné, jak v tom bude v autosedačce, když je tam průstřih jenom na ten pás mezi nohama…
každá má jiné pásování (jinak vysoké), takže si to musíš prostříhnout a zapošít ![]()