Zavinovačka z Lidlu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5076
29.1.14 22:23

Zavinovačka z Lidlu

Ahojky. Můžu se zeptat, jestli některá nemáte navíc tu zavinovačku z Lidlu? Byla v prodeji min. týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3487
29.1.14 22:25

Ahoj, já se na ni koukala, ale přišla mi nekvalitní :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
29.1.14 22:27

@Terina89 Já jí viděla jen na fotce a přijde mi hezká, ale nevím. osobně jsem neměla tu čest :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.1.14 22:35

Lidl už není ta kvalita co bývala. Koupila jsem tam synovi oteplovačky před 3 lety, byly skvělé naducané vymakané, tak jsem tam vzala letos větší a to je naprosto odlišná kvalita, tak o tři třídy níž, tenké, šraky nedrží, v pase není pořádná guma, no byla jsem na sebe sama naštvaná, jak jsem to na synovi viděla oblíknuté, co to je za hrůzu. Vizualně hezký, ale tím to hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
29.1.14 22:37

Ja ji koupila a jsem spokojena :) jen mi teda vadi ze tam neni nejaky suchy zip aby to zavinuti drzelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
29.1.14 22:49

@Draculka tak s tím nesouhlasím, nakupuji pořád, mám i letošní zimní bundu s oteplovákama a jsou super. Asi zrovna blbý kus, ale já jsem moc spokojená. Máme tu zelenou bundičku a je úžasná.

@alchien tak to by se dalo našít, ale nikde jí nikdo neprodává :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
29.1.14 22:55

@Draculka no ja teda taky nesouhlasim. Mam veci z lidlu rada. Zimni kombinezu uz ma odtud syn nekolikatou a jsou naprosto famozni za takovou cenu! Mame i jejich nepromokave, obleceni, ja zimni bundu a rozhodne nic neni odflaknute. Asi si narazola na blby kus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
30.1.14 07:55

Taky jí mám a materiálově se mi zdá velice příjemná, i já bych si do ní lehla :dance:

• Citovat
  • Upravit
11
30.1.14 08:44

Máme modrou a neutrální, jsou moc hezké, materiál příjemný měkoučký, jen jak píše alchien - chybí nějaké zapínání - ale šikovná babička poupraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5076
30.1.14 08:50

A na prodej nikdo nemate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
30.1.14 08:51
@pechy01 ne koupila jsem jí pro vlastní potřebu :-)
@pidalkaa píše:
Máme modrou a neutrální, jsou moc hezké, materiál příjemný měkoučký, jen jak píše alchien - chybí nějaké zapínání - ale šikovná babička poupraví :-)

taky jí možná babička poupraví aby šla zapnout do té autosedačky :-)

• Citovat
  • Upravit
5076
30.1.14 08:52

@LuMiTa jasný,já to zkouším, některé maminky koupí a pak třeba prodávají dál. nebo tam někdo děla a brrr za nakupku.za zkoušku nic nedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
30.1.14 09:37

@pechy01 tak to je jasný :-) tak třeba ještě seženete :-)

• Citovat
  • Upravit
30.1.14 13:45

Taky jsem ji koupila a není mi moc jasné, jak v tom bude v autosedačce, když je tam průstřih jenom na ten pás mezi nohama… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
30.1.14 14:40
@Markéta240 píše:
Taky jsem ji koupila a není mi moc jasné, jak v tom bude v autosedačce, když je tam průstřih jenom na ten pás mezi nohama… :nevim:

každá má jiné pásování (jinak vysoké), takže si to musíš prostříhnout a zapošít ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4