Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminečky, chtěla bych se zeptat kde jste kupovaly věcičky této značky? Na netu jsem moc bohatou nabídku nenašla a díky bratránkovi, který žije v UK (Oxford) vím, že celý tento obchod (meeega obchod) je od nih vzdálen 3 hodiny cesty..je to až poslední možnost, že mu pošlu fotky a on mi to třeba objedná od nich, nebo pro to zajede (to víte chlap, co navíc nemá dítě, tak to bude těžký nákup
) proto mě zajímá zda někde v Čr je obchod, kde tyto věi prodávají trošku ve větším, moc děkuji ![]()
Ahoj, je taková náhoda vůbec možná? Akorát jsem od Natures Pures objednala set pro kamarádku, která má za týden termín. Dneska ráno mi přišel newsletter, kde tuhle hračku uvedli. Produkty najdeš tady: http://www.hrackarna.cz/…ures-purest/. Jsou to opravdu krásné věci, líbí se mi hlavně, že to nejsou žádný kýče a že jí dám věci, u kterých se nebudu bát, že se jí mimí osype.
@Galaxys nevidím,že by tam bylo oblečení či nějaké dekorace, nejhorší je, že ta nabídka u nás je omezena, potřebovala bych větší výběr, asi jako tyhle fotky, jen do UK se mi kvůli tomu nechce ![]()
@Maniakova píše:
@Galaxys nevidím,že by tam bylo oblečení či nějaké dekorace, nejhorší je, že ta nabídka u nás je omezena, potřebovala bych větší výběr, asi jako tyhle fotky, jen do UK se mi kvůli tomu nechce
Já vím, že tam mají třeba ty krásné botičky, ale nevěděla jsem, kolik a co přesně od NP sháníš.
Natures Purest můžu jen doporučit. Máme od nich toho hlavního medvídka (dokonce v sobě má takové příjemné chrastítko). Jestli vybíráte dárek pro ty nejmenší, tahle značka je velice vhodná ![]()