Natures Purest

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
367
29.1.14 11:53

Natures Purest

Ahoj maminečky, chtěla bych se zeptat kde jste kupovaly věcičky této značky? Na netu jsem moc bohatou nabídku nenašla a díky bratránkovi, který žije v UK (Oxford) vím, že celý tento obchod (meeega obchod) je od nih vzdálen 3 hodiny cesty..je to až poslední možnost, že mu pošlu fotky a on mi to třeba objedná od nich, nebo pro to zajede (to víte chlap, co navíc nemá dítě, tak to bude těžký nákup :mrgreen: ) proto mě zajímá zda někde v Čr je obchod, kde tyto věi prodávají trošku ve větším, moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
137
12.2.14 05:34

Ahoj, je taková náhoda vůbec možná? Akorát jsem od Natures Pures objednala set pro kamarádku, která má za týden termín. Dneska ráno mi přišel newsletter, kde tuhle hračku uvedli. Produkty najdeš tady: http://www.hrackarna.cz/…ures-purest/. Jsou to opravdu krásné věci, líbí se mi hlavně, že to nejsou žádný kýče a že jí dám věci, u kterých se nebudu bát, že se jí mimí osype.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
12.2.14 08:20

@Galaxys nevidím,že by tam bylo oblečení či nějaké dekorace, nejhorší je, že ta nabídka u nás je omezena, potřebovala bych větší výběr, asi jako tyhle fotky, jen do UK se mi kvůli tomu nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
12.2.14 08:29
@Maniakova píše:
@Galaxys nevidím,že by tam bylo oblečení či nějaké dekorace, nejhorší je, že ta nabídka u nás je omezena, potřebovala bych větší výběr, asi jako tyhle fotky, jen do UK se mi kvůli tomu nechce :mrgreen:

Já vím, že tam mají třeba ty krásné botičky, ale nevěděla jsem, kolik a co přesně od NP sháníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.14 09:58

Natures Purest můžu jen doporučit. Máme od nich toho hlavního medvídka (dokonce v sobě má takové příjemné chrastítko). Jestli vybíráte dárek pro ty nejmenší, tahle značka je velice vhodná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí