Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, ráda bych se zeptala jestli máte někdo zkušenosti s fusakem Lodger Bunker.Na malou jsem měla Emitex combi.Byl super, malé v něm bylo krásně teplíčko, byl omyvatelnej i zevnitř u nožiček, dal se zkrátit a prodloužit podle potřeby. Byli tam i pásky na přidělání na kočárek aby nezklouzával. Měli jsme v zimě přes ten fusak i nánožník. Vypadalo to líp když ladil s barvou koárku, protože fusak měl vnitřek růžový a zvenku byl černý. Teď ekáme chlapeka a vybíráme fusak. Termín porodu máme 31.8. tak se nám narodí na podzim.Moc se mi líbí fusaky Lodger. Nevýhoda je, že nejsou omyvatelné a tak se lehce zašpiní. Ale když přes to bude fusak tak by to nemělo vadit. Nevýhoda je, ze se spodek bude špinit o botiček. Zajímalo by mě jestli ho někdo máte a jak jste spokojené. Jestli je v něm dětem opravdu teplíko i ve velkém mrazu. Příjde mi, že ten fleece nezahřeje tolik jako ten Emitex.Ale zase z toho lodgeru se dá vyndat ta vnitřní vložka a použít ho v teplejších dnech.To s emitexem nejde.Ten je dost teplý. A pravda je, že ten Lodger je opravdu krásný, moc se mi líbí. Nechci ale koukat jen na vzhled, ale i na praktickou stránku. Ten lodger krásně sedí do hluboké korbičky a tak pěkně objímá miminko. Emitex neni tak tvárnej. Poraďte mi prosím jestli s ním máte zkušenost.
@valkil Já jsem ten svuj emitex prala za celou dobu asi dvakrat tak jsem asi čuně
Já právě nevím jestli ho vzít. Moc se mi líbí. Viděla jsem ho ve městě a v kočárku vypadal krásně. Přítel říkal, že je docela drahý, ale jestli ho chci tak ho vezmem. Líbí se mi, že nemá jen jeden tvar jako emitex. A jezdili jste s nim i na jare a na podzim?
Příspěvek upraven 11.04.13 v 19:58
Ja jsem taky spokojeny vlastnik lodgeru a nespinil se mi. Ted treba na miminko pouzivam jen tu vlozku. Teply je urcite dost. Ja ho mam ted na druhe dite a urcite menit nebudu. (Ale mne se ty fusaky od emitexu nelibi) : - )
@Anielka Mně se taky nelíbí. Vypada to jako futrál. Ale zase je v nem teplo.Jen byl dlouhy a sklouzaval tak jsme ho obcas tahli po zemi.Ten lodger je laska na prvni pohled ![]()
Ja mam taky lodger, sice az na tuhle zimu (mala mela cca 1,5r), ale pohoda a dovnitr kdyz mela spinavy boty jsem ji dala navlek co je na kola kocarku, vesly se obe nohy a fusak byl cisty. na zimu myslim akorat, ja dite moc nenavlikam, stejne miva jeste kombinezu, i to miminko ji bude mit
(btw mam taky dite konec srpna). na podzim na mimi jsem vozivala Emitex na prechodne obdobi do autosedacky a parada.
Spíš bych vzala ten lodger.Ten emitex neni spatnej, ale prostě už jsem ho měla a chtěla bych změnu. Kocárek mame quinny speedy.
Ahoj, tak ja mam taky lodger a jsem maximalne spokojena. Je fakt teply ani jednou se mi nestalo ze bych dneru vytahla chladnou. Moc se mi na nem libi ta tvarnost. v zime fakt obemkne mimco i okolo hlavy je to super. A da se pouzit i na podzim a jaro. Kdyz se vytahne ta tepla vlozka. a kdyz je male teplo, jednoduse rozepnu a nikde ji nezavazi. nemuzu srovnavat s jinyma fusakama ale jsem moc spokojena. ![]()
Já mám Lodger a nemůžu si ho vynachválit. Kudy chodím, tudy chválím. Je opravdu teplý, takže i v těch nějvětších mrazech hřál. (Malá je červencová)
A hlavně i v nějvětších mrazech jsem malou nemusela navlékat do x vrstev, popřípadě mít kombinézu ve fusaku jako ostatní holky. V zimě jezdila malá v bodyčku, tričku a mikině, když bylo fakt hodně pod nulou, tenké puchčocháčky a kalhoty. Připadala jsem si jako krkavčí matka, ale malá byla vždycky krásně teploučká.
Moc se mi líbí, že se dá dát i do autosedačky, takže když jsme chodily po obchodech, kde se přecházelo přes venek, vždycky jsem malou zapla a v obchodě zase rozepla.
Takže za mě jednoznačně Lodger. ![]()
Příspěvek upraven 11.04.13 v 20:06
Jo a miminko jsem teda v tom fusaku v zime vozila jen v obleceni, co melo doma plus jeste jednu vrstvu (mikinku a teplacky), kombinezu jsem do nej nikdy nedavala.
A kolikrat byla zpocena. A mam rijnatko, takze jsme projezdili celou zimu. (Vlastne dve.)
Ja mam Lodger a jsem moc spokojena… teplou vlozku jsme letos pouzili tak asi mesic z cele zimy… je fakt hrozne teplej.. S teme botkama je to horsi, ale tak kdyz je bude mit hodne zatapany neni problem mu je sundat nebo si dovnitr muzes nechat nasit neco omyvatelneho…
A taky je dobrej v tom, ze ho diteti stahnes presne podle hlavicky takze na nej fakt nefici… treba ve sportaku… ja si ho nemuzu vynachvalit… Emitex jsme mela taky ale jen kdyz byl miminko… ale kamoska ho ma do sportaku a moc se mi na pohled nepasuje… Takze za me taky jednoznacne Lodger ![]()
Já měla pak emitex v golfkach a vypadalo to hrozne.Byl takovej mohutnej e netvárnej. Moc dekuju za vase zkusenosti ![]()
Taky mám Lodger a je naprosto skvělěj! Sice nemám s čim srovnávat, ale po týhle zkušenosti ani nechci
Teplej je krásně a vypadá taky moc dobře ![]()
Já chtěla ušetřit tak jsem koupila tento a taky jsme spokojeni.. je měkoučký jako Lodger a taky se dá pěkně zachumlat. http://www.detskydum.cz/…usak-565201/