Fusak nebo nepadací deka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6180
8.9.17 21:37
@Cuddy píše:
A na toto ja porad odpovidam - zkus si sednout na sjezdovce v zimnim obleceni do venkovniho obcerstveni. Jak dlouho tam vydrzis, aby ti nebyla zima? Ja urcite budu davat fusak i s kombinezou. Pokud fusak nemas a nechces kupovat, tak se to urcite da nejak vyresit s dekami a nanoznikem, ale dle meho neni nad to se zachumlat do fusaku.

Coz o to, vydrzim dlouho, umim se oblict, spis si nedokazu predstavit, ze se v tom perovem zimnim uboru jeste mam soukat do fusaku… Neni problem fusak koupit, jenom mi to pocitove prijde takove divne. Loni mela mala v berankovi jen takovou tu chlupatou kombinezu, letos uz jsem koupila poradnou nepromokavou perovku, a tu si ve fusaku nedokazu predstavit. No, jeste to promyslim. Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.17 06:45

Děkuji za příspěvky, rozhodla jsem se pro fusak. :D

• Citovat
  • Upravit
1063
15.9.17 15:59

můj názor

Fusaky s kombinézou, no přijde mi to opravdu přehnané. Dětem se má dávat na sebe to samé, co si dáváte samy na sebe. Některé děti jsou otužilé po tatínkovi, tak se tím řídit úplně nedá, ale ve finále těm dětem je stejná zima, stejný horko jako nám rodičům. Pokud dítě sedí a nehýbe se, tak je mu logicky větší zima, ale pokud tady řešíte 13, 15 měsíční děti, tak ty už chodí, tudíž fusak bych dala do hlubokého kočárku pro ležící miminko, ne pro chodící dítě. Už to, že mu nabalíte punčocháče, nejlépe termo :-) a na to kombinézu, je až až. Taky do města nejdete takto nabalený. Navíc jak dlouho po tom městě chodíte, že? V krámě pak strávíte další půlhodinku a dítě pak nemá být každou chvilku nemocné.

Takže za mě fusak ne ani deku ne. Normálně obléknout a venku nebýt dlouho, pokud dítě už nechce chodit a jen sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
15.2.18 17:48

Fusak, deka nebo nánožník?

Ahojte, řeším co koupit, aby to mělo co nejvíc využití a nekupovala jsem to zbytečně. Dcera má 4,5m a jezdí v beránkovi a v korbě. Na jaře půjde do sportáku, kde bude celé léto, podzim a nejspíš i tu další zimu. Je lepší nakoupit jarní a zimní fusaky? Nebo koupit jen zimní a na jaře/létě/podzim dávat nánožník? Jak teplé jsou nepadací deky (např. pinkie)? Jde mi z toho hlava kolem..zatím se mi líbí varianta na zimu dát zimní fusak a na jaro/léto/podzim jen nepadací deka/nánožník, která se v případě krutých mrazů dá použít i jako druhá vrstva na fusak? Nebo myslíte, že kdybych koupila jen jarní fusak (jaro/podzim) + nepadací deku/nánožník (léto) a v zimě to dala obojí, bude to stačit pro 15m dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
15.2.18 18:07

@ayra.5 já mám jarní a zimní fusak, na zimní fusak i zateplený nánožník (malá mi ještě spává po obědě venku), na jarní fasak pak mám ještě všitý nánožník proti dešti v madle sporťáku. S nepadacíma dekama nemám žádné zkušenosti, takže nemůžu porovnat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
15.2.18 18:26

@ayra.5 Mám zimní a jarní fusak. Stejně jako @ajvl k zimnímu mám i námožník. S nepadací dekou zkušenost nemám. Fusaky mi vyhovují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
15.2.18 18:32

Když dáš nánožník a pod to deku, tak to bude plnit fukci jarního/podzimního fusaku. A můžeš to používat i zvlášť.
Na zimu zimní fusak, ten je hodně vyteplený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.2.18 18:42

Já nedám dopustit na lodger

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
15.2.18 18:57

@ayra.5 já to mám tak, jak uvádíš tu první možnost, na zimu zimní fusak a ještě na fusak dávám teplou deku - nánožník už se na to u mého kočárku nevejde,
na jaro a podzim mám nepadací deku a nánožník, sebou ještě vozím takovou tenoučkou deku, kdyby se ochladilo. Jsem s tím tak spokojená a dcera taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
15.2.18 19:11

@ayra.5 Přesně neporadím, jen ber do úvahy, že už příští zimu bude aspoň sem-tam chodit, tak to vymysli tak, aby se ti do toho dobře dávala i s botama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
15.2.18 19:22

Mám pouze zimní fusak. Nánožník jsem nevyužila ani u jednoho dítěte. Na jaro možná pořídím lehčí fusak, ale na jednu sezónu se mi do toho moc nechce.
@terinka4444 Já ho mám teď na druhé dítě. U obou super do korby, ve sporťáku úplně na prd a nejradši bych ho vyhodila oknem :mrgreen: Tak jsem teď mladší pořídila obyčejný Pinkie, který se dá rozepnout až k nohám. Mně šíleně rozčiluje, jak se ve sporťáku pořád hrne dolů (nepoutám děti v kočáru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.2.18 19:26

@ayra.5 Já jsem měla Lodger na podzim-zimu-jaro. Stačilo bohatě. Je tam vyndavací vložka, kterou se dá regulovat „teplost“ fusaku. pokud byly větší mrazy, dala jsem na něj zateplený nánožník, ale já ho měla jako součást kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.2.18 19:32

Emitex má jarní/podzimní fusak, který spodem otevřeš a zuješ nebo nazuješ boty. Já někdy dávala návleky ze šusťákoviny, než abych zouvala. Nepadací deku jsem v zimě dala jako druhou vrstvu. Zimní fusak jsem měla jen na miminko a pak tu druhou zimu (byl mu teprve rok).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
15.2.18 19:56

Já měla jen zimní fusak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
15.2.18 20:00

Mám fleece a přes to softshell fusak od Emitex, dole rozpínací na boty. Je to super, drží už druhé dítě. A mladší má teď právě 15m a chodí neustále, takže se ti hodí, nánožník mám, ale nepoužívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí