Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Myslim ze fusak neni moc. Ikdyz je dcera otuzila, vim jak rada se po chozeni zavrtala v zime do fusaku.
Záleží pro jak velké dítě. Mladšímu synovi je 15 měsíců a tomu už fusak dávat nebudu. Minulou zimu fusak měl ![]()
@Terezxx no v zimě už mu bude 13 měsíců, tak si právě říkám, Jestli už to není moc rvát ho do fusaku
Mam jarni fusak emitex. A nemuzu na nej dopustit. Malej bude mit v zine rok a pul a uz se tesim az ho dam.
Asi je to jedno jestli deka nebo fusak. Záleží, jestli se do fusaku ještě vejde. Hlavně když bude v teple a pohodlí.
Nevim no, dcera mela v zime rok a pul a bez fusaku si to neumim predstavit. Minulou zimu uz byla bez kocaru, ale kdyz jsem ji vezla na sanich. Dala jsem ji tam fusak a byla spokojena.
Nám taky více vyhovuje fusak. Dítě má přece jenom teplo i na záda, což s dekou nemá, pokud vyloženě není omotané dokola. Za me je fusak určitě lepší a víc zahřeje ze vsech stran ![]()
Měla jsem velký ležící dítko, co se ke konci zimy nevešlo do korbičky s fusakem, tak jsem pod něj koupila beránka (kožešinku) a z vrchu měl deku, studenej nebyl nikdy. Takže i tohle je varianta.
@Anonymní píše:
@Terezxx no v zimě už mu bude 13 měsíců, tak si právě říkám, Jestli už to není moc rvát ho do fusaku
Jemu bych fusak ještě dala. Klidně takový ten, jak se odepíná spodek kvůli botám. Ať mu je teplo. Mému synovi bude rok a půl a navíc je hrozně otužilý po manželovi, takže když mě je teď zima ve svetru, on je spokojený v tričku ![]()
@Anonymní píše:
Holka jezdila ve fusaku mezi 18-24 měsícem. Nabalena v zimním obleceni nechtela chodit. A ditetu v nem je teplo i ze spoda.
@Alyss1 píše:
Mam jarni fusak emitex. A nemuzu na nej dopustit. Malej bude mit v zine rok a pul a uz se tesim az ho dam.
Jarně podzimní fusak je super, na to kdyžtak nepadací deka a je to i na ty naše mírné zimy.
A davate do fusaku i v zimni kombineze? Loni jsem do hlubokeho kocaru mela beranka, toho do sportaku nedam, tak jsem myslela, ze postaci kombineza a nanoznik+deka?
Davala jsem do fusaku i 2,5 letého, ale měli jsme jen jarní fusak a přes něj nánožník nebo deku. Kdyby se vozil ještě letos (hodně marodí, tak se to klidně může stát), tak ho taky dám do fusaku.
Starší jezdil ve 2 letech v teplém fusaku a i v něm spal. Nechtěli v zimě chodit, tak jsem je balila a nedávala jim boty.
@Lily Evans píše:
A davate do fusaku i v zimni kombineze? Loni jsem do hlubokeho kocaru mela beranka, toho do sportaku nedam, tak jsem myslela, ze postaci kombineza a nanoznik+deka?
A na toto ja porad odpovidam - zkus si sednout na sjezdovce v zimnim obleceni do venkovniho obcerstveni. Jak dlouho tam vydrzis, aby ti nebyla zima? Ja urcite budu davat fusak i s kombinezou. Pokud fusak nemas a nechces kupovat, tak se to urcite da nejak vyresit s dekami a nanoznikem, ale dle meho neni nad to se zachumlat do fusaku.
Blíží se zima a tak přemýšlím co pořídit.
Potřebuju něco na do sportovního kočárku. Říkám si, jestli nestačí nepadaci deka s fleecem, když je dítě stejně nabaleny. Možná tou dobou už bude i chodit trochu, tak Jestli ten fusak není fakt trochu moc? Jakej máte názor?