Galanterie E-shop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Podle me toho budes muset hodne naskladnit, protoze tezko ti dodavatel doda ten jeden zip, ktery si zrovna objednal zakaznik, tudiz dejme tomu odeberes deset zipu, 9 ti zbude na sklade a ted kdy se to proda, budou ti v tom lezet penize, vynasob to par tisicema dalsich serepeticek…
Nevim, zrovna v Praze, kde jde osobne odebratvu Stoklasy, vedle ve Flextexu a o par stanic dal u Mraze se obavam, ze uz bys mohla byt nadpocetna.
Ale to je jen takova moje uvaha, treba to vidim moc cerne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj prodat se dá úplně všechno. Akorát nevím s takhle malými věcmi, jak by se vyplatila doprava. A taky by si měla vrazit velké peníze do reklamy. Udělat nějaké akce a mít tam něco co někde jinde nemají. A ano uživí tě to, když investuješ peníze do reklamy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda taky chodím do Stoklasy a k Mrázovi.
Nevím, jak se bude dát uživit s všeobecným sortimentem. Naopak bych lepší uplatnění viděla v prodeji speciálních produktů.
Většinou když plánuji šít, tak si pro to skočím do obchodu rovnou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239 obchod nebude v centru, ale na okraji-Praha 4/11. Co jsem zjišťovala, tak zde v okolí nic takového není. V úvaze mám i stálou otevírací dobu..
@Tynkabinka reklama bude to je jasné ![]()
@Malaga a jaké speciální produkty máš na mysli?
- Citovat
- Upravit
To kdybych věděla, tak si ten obchod otevřu taky ![]()
Nevím, po čem je poptávka…
Ale pokud nic v okolí není, tak by ti to mohlo klapnout… a výdejna bude také na Praze 4?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvuj napad se mi libi, ale postovne me odradi a pujdu radeji do nejblizsi galanterky. Chce to neco pridat a dohodnout s postou co nejnizsi postovne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli budeš mít dostatečný sortiment a rozumné ceny, tak odebírat na P11 by se mi tuze hodilo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vin tak určitě se pokusím dojednat levnější poštovné, ale nevím, jestli na to pošta přistoupí ![]()
@Etcetera78 vítej první „zákazníku“
zatím je všechno v přípravách rozpočtech
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,
zajímal by mě Váš názor. Uvažuji o založení e-shopu s galanterií. E-shop bude mít výdejnu, kde bude možné zboží vyzvednout osobně-po telefonické dohodě. Výdejna bude v Praze. Většina galanterií je zaměřená specificky na určitý druh zboží-kovová, plastová, knoflíky atd…a pak tu jsou velkoobchody, které umí prodávat i koncovým zákazníkům, ale za dost vysoké ceny. Ráda bych všeobecnou galanterii, která bude cenově dostupná pro všechny. Nájem prostor výdejny je za „hubičku“. Dodavatele mám předběžně zajištěné.
Myslíte, že je reálné se tímto e-shopem uživit?
PS: prosím zachovat anonym, zatím nechci, aby zde někdo věděl, co mám v plánu. Děkuji