Garde do tanečních ano či ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Gardenka do tanečních ano či ne?
Dobrý den, chci se zeptat měli jste garde do tanečních (myslím jako doprovod někoho třeba z rodiny ne tanečníka) i na běžnou lekci? Je dobrý mít garde?
Příspěvek upraven 25.04.20 v 13:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A to tam neumite dojit sama? Pokud se nejaky mladik extra nabizi, tak jej muzete vzit jako doprpvod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No společenská povinost už to nějakých 70 let nebude. Záleží na tom, jestli se tam rodičům či příbuzným chce chodit a nebo jestli je tam cvičenci chtějí.
@Cenarius píše:
A to tam neumite dojit sama? Pokud se nejaky mladik extra nabizi, tak jej muzete vzit jako doprpvod.
Tanečník přece není garde. Garde je někdo z příbuzenstva, kdo hlídá čest tanečnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak kdy. Naši se někdy zašli podívat, páč mě tam večer vozili. Tak než aby se vraceli domů a pak zase pro mě, tak se koukali na tu srandu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ananaska5 Tak mě to nevadilo, že se na mě máma nebo táta nebo oba dívají. Jestli se ptáš za sebe, tak jde o tvůj pocit, jestli je tam chceš, případně ti tam nevadí. Pár rodičů tam bylo se dívat. Naši tam nebyli za exoty jediní
Ale už je to taky pár let nazpět
Je mi přes třicet a mám dojem, že dneska je to zas někde jinde. To musí vědět dotyčný tanečník, zda tam chce mít nějaký doprovod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit