Garde do tanečních ano či ne?

183
25.4.20 12:57

Gardenka do tanečních ano či ne?

Dobrý den, chci se zeptat měli jste garde do tanečních (myslím jako doprovod někoho třeba z rodiny ne tanečníka) i na běžnou lekci? Je dobrý mít garde?

Příspěvek upraven 25.04.20 v 13:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20910
25.4.20 13:04

A to tam neumite dojit sama? Pokud se nejaky mladik extra nabizi, tak jej muzete vzit jako doprpvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.4.20 13:23

No společenská povinost už to nějakých 70 let nebude. Záleží na tom, jestli se tam rodičům či příbuzným chce chodit a nebo jestli je tam cvičenci chtějí.

@Cenarius píše:
A to tam neumite dojit sama? Pokud se nejaky mladik extra nabizi, tak jej muzete vzit jako doprpvod.

Tanečník přece není garde. Garde je někdo z příbuzenstva, kdo hlídá čest tanečnice :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
25.4.20 14:14

Jak kdy. Naši se někdy zašli podívat, páč mě tam večer vozili. Tak než aby se vraceli domů a pak zase pro mě, tak se koukali na tu srandu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
25.4.20 14:17

@vrbule A myslíte, že je lepší s nebo bez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
25.4.20 14:23

@Ananaska5 Tak mě to nevadilo, že se na mě máma nebo táta nebo oba dívají. Jestli se ptáš za sebe, tak jde o tvůj pocit, jestli je tam chceš, případně ti tam nevadí. Pár rodičů tam bylo se dívat. Naši tam nebyli za exoty jediní :lol: Ale už je to taky pár let nazpět ;) Je mi přes třicet a mám dojem, že dneska je to zas někde jinde. To musí vědět dotyčný tanečník, zda tam chce mít nějaký doprovod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze