Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Měla jsem garnýž z Jysku a bez podpěry uprostřed. Dřevěn dvojitá (na záclonu i závěs) mne vyšla na cca 700kč. Záclona mi končila ještě nad parapetem.
Ja mam okna pres 3m garnyz je nastavovaci tzn. Ze si delku nastavis dle potreby a je prichycena i uprostred…
Ahoj, v paneláku sice nebydlíme, ale okno máme taky dlouhé. Pořídíli jsme tam právě onu zmiňovanou garnýž s podpěrou, ale pěkně mě to točí. Točí mě to, že je mezi záclonama mezera, začínám to mít už jako úchylku:-).
S ližinou zkušenosti nemám, ale počítej, že když bydlíš v paneláku, tak jsou na stropě pravděpodobně panely a je problém to přivrtat.
Jaký lanko máš na mysli? Běžný by se prověšovalo, nebylo by to hezký. Ocelový by se neprověšovalo, hezký by to taky nebylo a opět bys musela vrtat do panelů.
Máme garnyze z ikey, podperu maji i uprostřed a zaclony mám v celku. ![]()
Příspěvek upraven 05.10.14 v 21:40
Ja mam teda garnyz kovovou 3m uprostred s podperou a zaclonu mam vcelku mam vzadu rasici stuha a na to ouska a to je na garnyzi
Věděly byste přímo typ gárnyže? Ráda bych taky záclonu vcelku.
My teda máme taky záclonu vcelku a garnýž má uprostřed podpěru, nevím jestli to bude dobře vidět
@Martina.ova Tu nejlevnější teleskopickou, co maji v nabídce. Jsem na telefonu, hledala bych to dlouho. Ale to musí jít s každou, ne? Pridelas tyč a na ni rozmistis kroužky se zabkami.
@Raduš.ka44 No ale když se na tyč dá doprostřed podpěra, tak se záclonou nebudu moct hýbat (odsunout ji třeba na jeden konec okna)
@tiffany Na Kvartal koukám, ale nejsem z toho moc moudrá. Máš záclonu v 1 kuse nebo ji musíš mít na 2 díly? A jak široké okno máte?
Mam kovou stribrnou kupovanou pres net… Mam to francouzkem okne a zaclona jde posouvat ke stredu… Nemam zabky ani krouzky ale rasici stuhu. S tema ockama takze jakoby tu tyc mam schovanou za zaclonou… Behem dne ti to vyfotim
@Martina.ova píše:
@Raduš.ka44 No ale když se na tyč dá doprostřed podpěra, tak se záclonou nebudu moct hýbat (odsunout ji třeba na jeden konec okna)@tiffany Na Kvartal koukám, ale nejsem z toho moc moudrá. Máš záclonu v 1 kuse nebo ji musíš mít na 2 díly? A jak široké okno máte?
Můžeš mít v jednom kuse.
Já jí tedy v jednom kuse nemám, ale klidně mít můžu. Okno, tedy spíš prosklenou stěnu, máme asi 5 metrů.
Ahoj,
jak máte řešenou garnýž na záclony/závěsy na velkém okně v paneláku?
Máme jedno obr okno, a vedle něj 1 malé. Dohromady mají asi 210cm. Chtěla jsem dřevěnou garnýž, ale musela by mít 1 podpěru, takže by byla záclona na 2 kusy. Nebo mi prodavačka nabízela takovou ližinu, co se přivrtá na strop, a záclony a závěsy se nasunou z boku. To mi ale nepřijde tak hezké jako klasická garnýž.
Ještě mě napadlo lanko, ale mám strach, aby se neprověšovalo.
Řeším i finance, garnýž nebo ližinka vyjdou na 1 okno na 1000Kč, což je pálka.
Ještě - dotýká se někomu záclona/závěs stoupaček?(trubek)?