Jak se žije v Krocehlavech?

327
5.10.14 12:04

Jak se zije v Krocehlavech

Ahoj holky. Koukam tak poruznu po pronajmech.. A vsimla jsem si, ze ve stredoceskem kraji je krom vesnic nejlevnejsi asi Kladno - Krocehlavy.. a tak mam dotaz, proc tomu tak je? Je tam neco spatneho?
Jaka je dostupnost do Prahy ( na kolik vyjde na osobu cesta tam a zpet?). Jak se tam celkove bydli?
Diky za nazory… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1147
5.10.14 12:49

Ahoj. Bydlela jsem v Kladně-Kročehlavech 5 let.Byla tam celkem pohoda..jediné co mi vadilo, bylo hodně malých nepřízpůsobivých dětí, které měly vedle základní praktickou školu. Když šli ze školy, řvaly po sobě, nadávaly si a obtěžovaly okolí.
Jinak jsem jezdila do Prahy každý den autobusem. Lístek mě stál 35 Kč, teď už je to ale asi o 2,3 Kč dražší :think: Takže za den projedeš min.70 Kč. No a zásadně jsem si nesedla, když jsem jela ráno. Vždy už to bylo plné a bylo to tam neskutečně narvané. Jinak je to tam celkem fajn.Ale v Praze je nám líp-všechno máme blízko a hlavně máme metro 5 minut od baráku. V Kladně centru jsem byla snad 3krát za celých 5 let :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.10.14 13:39

Je tam vcelku dost neprizpusobivych. Ne Tolik Jako V Rozdělov, Ale Dost. Je to prostě nouzového řesení pro lidi, co nemají na byt v Praze. Známi tam bydleli a jak mohli, vypadli. Byt pronajímají - většinou ukrajinský dělníkům ( jsou slušni a plati) z kladenských sídlišť asi nejlepší, ale stejne nouzovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.10.14 13:40

V Kročehlavech je poměrně černo, ale ne zas tak jako ve Švermově. Na dojíždění je to nejlepší část Kladna - nejblíže Prahy, ale jezdit sockou je příšerný, jak píše Suwari, z Kročehlav to máš zásadně na stojáka.
EDIT v Kladně už tedy nebydlím, ale sleduji z povzdálí. Měli tam nějaký problém s ubytovnama - snad právě v Kročehlavech. Cikáňata na sídlišti šikanovaly bílé děti, tak tam matky sepisovaly dokonce i nějaké petice, ale netuším, jak to dopadlo, takže zapátrej, jestli nemáš nějakou ubytovnu poblíž :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
5.10.14 17:15

Doporučuju hlavně „Nové Kročehlavy“ tj. kolem Kauflandu a Tesca. „Staré Kročehlavy“ jsou dost bídné.

Jinak Rozdělov se změnil - bydlím v oblasti blíže k centru a je tu úplná pohoda. Samozřejmě nepřizpůsobivých je tu hromada, ale v pohodě.

Ve Švermově jsem bydlela zatím většinu života a stejná pohoda jako v Rozdělově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí