Bydlení spolu Praha

6
3.10.14 16:47

Bydlení spolu Praha

Ahoj holky, maminky..
Hledáme k sobě maminku, která sama neutáhne byt..nebo prostě nechce žít sama s prckem.
Víc si můžeme napsat:)
Prosím praha a okolí!! :mavam: zdraví Bára a Eva :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.2.15 16:19

Dočasně poskytnu pokoj pro maminku s dítětem Praha 10

Ahoj maminky, jsem dlouholetá uživatelka eMimina a proto bych prozatím poprosila o zachování anonymity :kytka:

Nabízím samostatný vybavený pokoj(velká manž. postel, vestavěné skříně) v bytě 2kk (byt 48m2 plus velká 8m lodžie) přechodně pro maminku s prckem, která by buď na chvilku nebo i na delší dobu potřebovala levněji bydlet. Měsíční nájemné je na domluvě podle možností maminky.

Jsem mamina čtyřleté pohodové slečny, jsem těhotná, v červenci očekávám příchod miminka (otec se nezajímá), a už v současné chvíli jsem ve složitější finanční situaci, proto by mi finanční pomoc s nájemným bodla, i možnost vzájemného hlídání dětí (pracuji cca 3dny v týdnu, půl týdne mám dcerku ve střídavce u tatínka).

V případě, že by nám spolubydlení šlo, nebráním se najít pak společně větší byt, nebo komfortněji rozložený (alespoň 2+1), uvědomuji si, že ve 2kk to nebude úplně jednoduché (pokoje jsou vedle sebe).

Nabízený pokojíček je neprůchozí, můžu poskytnout i klasickou dětskou postýlku s matrací i povlečením, k dispozici je wifi, lednička, pračka, lodžie, koupelna je s vanou, WC zvlášť, byt je u metra A Strašnická -10minut metrem do centra, u domu tram i busy, obr park pro děti a volnočasové aktivity, v dosahu 1-3 zastávek tram Tesco, Lidl, Penny…

Buď mi napište tady pod příspěvek, odepíšu v SZ a domluvíme se, nebo na email verunelka2010@seznam.cz

PROSÍM JEN VÁŽNĚ ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí