Gazelle 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
29.5.13 11:32
@ilona2804 píše:
Ahoj, tak jsem koumala a opravdu se rukojet hybe, nebyt vas tak si toho nevsimnu, ale ano hybe se, tudiz to tak asi ma byt :)

:| Tak to opravdu vypadá, že to patří k výbavě :) hýbající se rukojeť, asi bonus ke kočárku :lol: no snad už se nic hýbat nebude, teda kromě koleček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.5.13 11:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.9.13 14:12

Holky která si ho jještě nekoupila tak si ho nekupujte.Mam ho 7 měsicu a už ho reklamuji mam 5 važných závad hlavně mi od žačatku koupeni začlo hučet a hazet zadni kolo.Je to šmejd. Ilona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
6.9.13 17:21

@Rotka ja ho reklamovala kvuli kolum uz 2 x - je to vada od vyrobce…po druhe kdyz to opravili tak to jede ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kačaba75
9.9.13 21:57

Zebra nebo valco baby4

ZDravím, Chci se zeptat na žebříčku, moc se líbí ale pořád se nemunemunemuzou rozhodnout mezi zebrou a valco baby4?Za chvíli bude zima a nevím jestli kolečka od valka to vydrží? Máte někdo zkušenost? Prosim poraďte? :zed: katka

• Citovat
  • Upravit
nespokojená
25.9.13 23:06

Gazelle

Také doporučuji- Nekupovat, mám ho půl roku, závad jako maku, byl již třikrát na reklamci. Také kolo, poprvé drhlo, podruhé se točilo samovolně- křivý podvozek, také se mi štípala zadní deska při svlíkání potahu a to jsem ještě musela opravdu vyvinut velkou silu, abych ten potah vůbec mohla sundát, třepící se zipy, v rukojeti jakoby prohlubeň, kterou jsem reklamovala, byla vaměněna za novou nicméně po 14dnech se objevuje znova…no prostě kolotoč. Nemám na takový kočár slov. :?

• Citovat
  • Upravit
34
4.6.14 12:32

Holky je super na ovládání, hezky se s ním jede. Já mám docela problém s brzdou - když se snažím odbrzdit, tak mi noha zajede až pod košík a jak je ta zadní čás pérovací, prostě se to nedá odbrzdit, takže se to musí z boku nadzvednout, je to maličkost o zvyku, ale i tak. Rukojet se take houpe. No a trošku mi vadí, že se nedá okénko v boudě uplně přikrejt, v jednom kuse to mimču svítí do obličeje… celkově ta boudička je sice dobrá v tom, že jí můžete hodně sklopit, ale je potřeba pořád ji nějak uvnitř upravovat, aby neprofukovalo bokem a kvůli tomu okénku pořád vypadá kočár " neupraveně " jak s ní pořád manipuluju podle sluníčka… ke kočáru není taška, takže investice navíc. Myslím, že hodnotu, za kterou se prodává nemá. Neurazí, nenadchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí