Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky mate nektera zkusenost s timto kocarkem?
Přijde mi úplně stejný jako kočárek zebra, který mám. Jenom je jinej vzhledově a jinej košík, jinak je to totéž.
A jaká je ta zebra? Koukala jsem na oba, jak na zebru tak na Gazele ![]()
Se zebrou se mi jezdí dobře, má nafukovací kole, je parádně odpruženej, lehkej, dobře se ovládá, můžeš ho v klidu vyprat, jediný v čem je pro mě mínus je to, že nejde do úplnýho lehu.
Dekuji, mam ho objednany, tak jsem chtela vedet, zda uz ho nekdo ma, myslim, ze gazelle jde az do lehu ![]()
Ahoj, Gazelle je na trhu tuším teprve pár dní (co je dostupný k prodeji), zkušenost přímo nemám, ale měla jsem možnost jej vyzkoušet v rámci obchodu. Myslím, že ničím neurazí, jsou lepší sporťáky, vymakanější, ale zase dražší. Za tyhle peníze dostaneš, co si koupíš. Úplně do lehu nejde, prodejci uvádějí „téměř do lehu“. Ale vizuálně je hezkej ![]()
Ahoj holky, premyslim o tomto kocarku - je vas tu vice, ktere ho mate? zajimaji mne vase postrehy pro a proti ![]()
Ahoj, tak uz ho mam doma a jsem spokojena, hezky se s nim jezdi, je lehky( oproti memu predchozimu kocarku), jde temer do lehu, mala mi v nem spi krasne a je dost prostorny, nenasla jsem zadnou chybu. ![]()
Zdravím majitelky kočárku GAZELLE, včera jsem si ho přivezla domů
Zatím jsem nestihla vyzkoušet, nepřeje moc počasí a mi chybí zatím doplňky(slída, síťka proti hmyzu, taška).Ale mám takový problém, hýbe se mi rukojeť kočárku, jako by to bylo někde povolené v místech toho plastu co je na bocích rukojeti(pod těmi jak čudly na polohování),prostě když nadzvednu kočárek tak se mi nejdříve pohne rukojeť. Dívala jsem se jestli by to nešlo utáhnout, ale žádné šroubky jsem tam nenašla. Tak mě napadlo, jestli to třeba tak nemá být. PROSÍM MÁTE S TÍM NĚKTERÁ ZKUŠENOST? Chci se vás zeptat dřív než vyjedu do prodejny na reklamaci. ![]()
Tak ja ho mam od vcerejska a dela mi to same a taky mam od te firmy trojkombinaci se stejnou rukojeti A taky se hybe… tak to tak asi ma byt…ja mam gazelle Od vcerejska a taky jsem jeste nemohla uplne vyzkouset, ale uz se tesim ![]()
Ahoj, tak ja uz s nim chvilku jezdim a niceho jsem si nevsimla, ze by se neco hybalo, odp. jdu ven tak ho prozkoumam a pak napisu, treba jsem si jen nevsimla. Jinak kupovala jsem ho pres net z e-shopu kocarky deniska a prisel sestavenej jen slozenej v krabici. Rukojet overim a napisu ![]()
@ilona2804 píše:
Ahoj, tak ja uz s nim chvilku jezdim a niceho jsem si nevsimla, ze by se neco hybalo, odp. jdu ven tak ho prozkoumam a pak napisu, treba jsem si jen nevsimla. Jinak kupovala jsem ho pres net z e-shopu kocarky deniska a prisel sestavenej jen slozenej v krabici. Rukojet overim a napisu
Jo já bych si toho nejdříve taky nevšimla, až když tchýně se šla na kočárek podívat a říká mi, proč se ta rukojeť tak hýbě, že je to nějaké uvolněné. Tak jukněte na ten svůj a písněte, jsem zvědavá ![]()
@beruska03 píše:
Tak ja ho mam od vcerejska a dela mi to same a taky mam od te firmy trojkombinaci se stejnou rukojeti A taky se hybe… tak to tak asi ma byt…ja mam gazelle Od vcerejska a taky jsem jeste nemohla uplne vyzkouset, ale uz se tesim
Tak to by mě teda vážně zajímalo, jesti to tak má být
Kočárek předtím jsem měla hodně podobný, ale rukojeť držela jak přibitá ![]()
Ahoj, tak jsem koumala a opravdu se rukojet hybe, nebyt vas tak si toho nevsimnu, ale ano hybe se, tudiz to tak asi ma byt ![]()