Gelová podprsenka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
325
27.12.10 18:32

Gelová podprsenka

Ahoj holky, mám dotaz. Ty z vás, které také příroda moc neobdarovala používáte některá gelovou podprsenku? A jaké máte zkušenosti? Spíše pozitivní negativní? A jakou značku? :mrgreen: Uvažuji, že si také takovou pořídím, ale ty ceny: 600,– 700,– tak by mě zajímaly nějaké recenze na tuhle „novinku“ :oops: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
27.12.10 18:46

Ty jo :wink: já to nepotřebuji,spíše bych si nechala prsa upravit zmenšit a zpevnit.Ale onehdy jsem gelovou podprsenku viděla v tescu ve slevě,vypadala fakt dobře cena 120kč :mrgreen: jestli máš malé prsa tak je to jedno zaručeně ti sedne.Skus prvně v tescu a pak běž do drachšího kousku,ale fakt vypadala moc pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.12.10 18:47

No já právě chtěla zajít už rovnou do speciálního obchůdku :) tak díky … prvně se mrknu do tesca :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.12.10 18:56

No nic :D tak budu muset zjistit na vlastní kůži zda to stojí za to anebo ne :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
27.12.10 19:03

Gelovku mám už asi tři roky, je super, krásně sedí, nikde nic netlačí, peru v pračce na 40 a je pořád perfektní. Kupovala jsem ji za 890korun. Značku už si nepamatuji, ale na podprsence je E v kolečku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.12.10 19:04

A prala jsi to i normálně v pračce ju?! 8-o No právě do toho chci jít, zdá se mi to docela dobrý nápad tak sháním kde se dá nějaké informace o těhle „vymoženostech“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.10 19:07

Vanesssko, co Ti poradit? No, kdybych byl Tvým přítelem asi bych Ti řekl, ať si jí nekupuješ! Protože mě se líbí ženy s malým poprsím :-) A tak nemám rád, když si žena jakkoliv zvětšuje své prsa. Ale jiným se to zase líbí, takže se těžko radí. To jest můj názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
27.12.10 19:33
zbloudilá dušička píše:
Vanesssko, co Ti poradit? No, kdybych byl Tvým přítelem asi bych Ti řekl, ať si jí nekupuješ! Protože mě se líbí ženy s malým poprsím :-) A tak nemám rád, když si žena jakkoliv zvětšuje své prsa. Ale jiným se to zase líbí, takže se těžko radí. To jest můj názor :-)

jj to je na vkusu,ten muj ma raci pevny male,nez prsa po pupek :mrgreen: ,ale jak kdo…

Jinak kamoska gelovou ma a citi se v ni super.

• Citovat
  • Upravit
361
27.12.10 19:34

jojo normálně v pracče s ostatním spodním prádlem, sice mám takovej ten pytlík, ale než bych ho vyndala, naplnila… :mrgreen: , tak ji radši švihnu rovnou do pračky a je to. Ten gel drží tam kde má a ne jako vycpávky, který sem honila až na zádech :mrgreen: . Jednou sem jí dokonce vyprala na 70 a přežila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.12.10 19:39

Já vím, že nějak ty prsa extrémně zvětšovat nebudu, ale ta gelová je prý dost pohodlná, prsa v ní sedí a neuvolní se ten tvar jako u těch obyč podprsenek :) kdy potom muži vtipkují, že podprsenka větší než prsa :) takže bych to chtěla zkusit… drží tvar a vypadají pevnější … tak jsem chtěla vědět názory ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
27.12.10 20:07

Nosím v podstatě jenom gelovky, jsem s nimi moc spokojená, mám dvě takové kvalitnější (tyhle http://spodni-pradlo.emanuela.cz/…mar-marbeige ),sedí úžasně, ale i jednu levnější a taky sedí super. Ne že by ti udělala z jedniček pětky, ale pěkně ta prsa, co skoro nejsou :-D , nadzdvihne a „zaplní“ dole a dělá to moc hezký tvar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.12.10 20:21

Vyzkouším :palec: chtěla jsem do ní vložit tak těch 500,– pokud to opravdu vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
27.12.10 20:57

Vydrží, ale chce to vyzkoušet, naslepo bych asi neriskovala… nenech se zmást, jak to na sebe navlečeš, budeš si v tom připadat jak Dolly Buster :-D Musí to mít pevný ten řemínek či jak se tomu nadává kolem hrudníku, jinak jak zdvihneš ruce, vyleze ti podprda do půl prsou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.12.10 21:05

Já používám Lormarky a nedám na ně dopustit :palec: Kupuju na netu, tak jsem poprvé trochu zariskovala - kupovat si šprndu bez vyzkoušení předem, ale naštěstí mi to vyšlo. A jiný než gelovky už nechci ani vidět :mrgreen: Jo a eshop můžu vřele doporučit tenhle http://www.spodnipradlo-it.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
27.12.10 21:06

No to určitě.
A doufám, že koupím i přímo v obchodech se spodním prádle. U nás jsou tady takové obchdoy myslím jen 2 ale ještě jsem se tam nebyla na to zeptat tak tam skočím a uvidím… díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat