Gelová podprsenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Gelová podprsenka
Ahoj holky, mám dotaz. Ty z vás, které také příroda moc neobdarovala používáte některá gelovou podprsenku? A jaké máte zkušenosti? Spíše pozitivní negativní? A jakou značku?
Uvažuji, že si také takovou pořídím, ale ty ceny: 600,– 700,– tak by mě zajímaly nějaké recenze na tuhle „novinku“
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ty jo
já to nepotřebuji,spíše bych si nechala prsa upravit zmenšit a zpevnit.Ale onehdy jsem gelovou podprsenku viděla v tescu ve slevě,vypadala fakt dobře cena 120kč
jestli máš malé prsa tak je to jedno zaručeně ti sedne.Skus prvně v tescu a pak běž do drachšího kousku,ale fakt vypadala moc pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já právě chtěla zajít už rovnou do speciálního obchůdku
tak díky … prvně se mrknu do tesca ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nic
tak budu muset zjistit na vlastní kůži zda to stojí za to anebo ne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gelovku mám už asi tři roky, je super, krásně sedí, nikde nic netlačí, peru v pračce na 40 a je pořád perfektní. Kupovala jsem ji za 890korun. Značku už si nepamatuji, ale na podprsence je E v kolečku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A prala jsi to i normálně v pračce ju?!
No právě do toho chci jít, zdá se mi to docela dobrý nápad tak sháním kde se dá nějaké informace o těhle „vymoženostech“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanesssko, co Ti poradit? No, kdybych byl Tvým přítelem asi bych Ti řekl, ať si jí nekupuješ! Protože mě se líbí ženy s malým poprsím
A tak nemám rád, když si žena jakkoliv zvětšuje své prsa. Ale jiným se to zase líbí, takže se těžko radí. To jest můj názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zbloudilá dušička píše:
Vanesssko, co Ti poradit? No, kdybych byl Tvým přítelem asi bych Ti řekl, ať si jí nekupuješ! Protože mě se líbí ženy s malým poprsímA tak nemám rád, když si žena jakkoliv zvětšuje své prsa. Ale jiným se to zase líbí, takže se těžko radí. To jest můj názor
jj to je na vkusu,ten muj ma raci pevny male,nez prsa po pupek
,ale jak kdo…
Jinak kamoska gelovou ma a citi se v ni super.
- Citovat
- Upravit
jojo normálně v pracče s ostatním spodním prádlem, sice mám takovej ten pytlík, ale než bych ho vyndala, naplnila…
, tak ji radši švihnu rovnou do pračky a je to. Ten gel drží tam kde má a ne jako vycpávky, který sem honila až na zádech
. Jednou sem jí dokonce vyprala na 70 a přežila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, že nějak ty prsa extrémně zvětšovat nebudu, ale ta gelová je prý dost pohodlná, prsa v ní sedí a neuvolní se ten tvar jako u těch obyč podprsenek
kdy potom muži vtipkují, že podprsenka větší než prsa
takže bych to chtěla zkusit… drží tvar a vypadají pevnější … tak jsem chtěla vědět názory ..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nosím v podstatě jenom gelovky, jsem s nimi moc spokojená, mám dvě takové kvalitnější (tyhle http://spodni-pradlo.emanuela.cz/…mar-marbeige ),sedí úžasně, ale i jednu levnější a taky sedí super. Ne že by ti udělala z jedniček pětky, ale pěkně ta prsa, co skoro nejsou
, nadzdvihne a „zaplní“ dole a dělá to moc hezký tvar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyzkouším
chtěla jsem do ní vložit tak těch 500,– pokud to opravdu vydrží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vydrží, ale chce to vyzkoušet, naslepo bych asi neriskovala… nenech se zmást, jak to na sebe navlečeš, budeš si v tom připadat jak Dolly Buster
Musí to mít pevný ten řemínek či jak se tomu nadává kolem hrudníku, jinak jak zdvihneš ruce, vyleze ti podprda do půl prsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já používám Lormarky a nedám na ně dopustit
Kupuju na netu, tak jsem poprvé trochu zariskovala - kupovat si šprndu bez vyzkoušení předem, ale naštěstí mi to vyšlo. A jiný než gelovky už nechci ani vidět
Jo a eshop můžu vřele doporučit tenhle http://www.spodnipradlo-it.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No to určitě.
A doufám, že koupím i přímo v obchodech se spodním prádle. U nás jsou tady takové obchdoy myslím jen 2 ale ještě jsem se tam nebyla na to zeptat tak tam skočím a uvidím… díky za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit