Kombinéza - prosím, poraďte značku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kombineza - prosím poraďte značku
Sháním pro syna kombinezu. Něco okolo 1500,– . Máte nějaké tipy a zkušenosti. A když synovi byly v říjnu tři roky, mám mu koupit 104 a nebo raději 110 velikost. Když koupím 110 nebude mu to příští rok už malý. Vyšlo to vašim dětem na dvě sezóny? Díky za rady. Verča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Anežka má už druhou kombinézu Etirel (z Intersportu v akci za 700Kč), první měla tři zimy, dá se krásně ohrnout. Teď má 116 (měla 98), i když nosí oblečení 104/110. Velikosti většinou moc neodpovídají, zvlášť u kombinéz. Má ji hodně ohnutou, ale fun kci plní super..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
s velikostí neporadím, ale všichni si chválí Tchibo, Neverest a Ydi. Akorát mám obavu, že se ti budou v tuhle dobu docela špatně shánět. Jo a v Hervisu teď měly nebo mají kombinézy v akci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já mám pro dceru značku YDI, má ji druhou sezonu, je super - nepromokavá,teplá..jsem maximálně spokojená. cena 450kč. ale kupovala jsem ji vloni v říjnu, myslím, že teď už budou hodně vyprodané..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem na MMB od značky Neverest, stála 500,– a za celou zimu jsme jí nerozmáchali ani jednou ![]()
Loni - malé bylo 2,5 roku a brala jsem 110, letos jí má ve školce a ještě jí je. Po Novém roce budu určitě kupovat další.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc holky děkuju za rady. O tý H&M jsem taky přemýšlela. Na Neverest a IDY jsem koukala, ale mám strach, že to je od rákosů. Kombinezu nám bude kupovat pro Toma známej a vyloženě trvá na kvalitě, aby to vydrželo. Jenže zase tchýně a švagrová říkají, že mu to příští rok nebude a že to je zbytečně drahý
. Ale když máme teď zateplené kalhoty a zimní bundu, tak mi domů chodí mokrej. Klouže se po břiše. Takže tričko, punčochy durch.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně neposlouchej tchýni,sama víš,jestli koupíš H&M tak to stejně až to bude mít malé další rok prodáš.Rad+ěji si připlať nebo kup na MMB starší,akorát to kupuješ pozdě,já to řešila už v říjnu
ale H&M je opravdu kvalitka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rekla bych, ze ted uz moc na vyber nebude a ze je timto tahle diskuse vlastne zbytecna… U nas uz nemeli v HM ani bundy, byla na ne sleva, takze vyprodali vsechno… moje znama nesehnala bundu ke kalhotam ani na podzim…
Z vyse uvedench znacek bych asi koupila cokoli, spis budes mit problem cokoli sehnat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nestraš. Já doufám, že něco seženu. A už teď můžu říct, porovnání materiálu rákosové a kamený obchod se značkovým oblečením, je dost veliký. Myslím materiálově, je to úplně o něcčem jiném. Ale popravdě jsem poprvé šla taky k rákosům
, než se nabídnul známej, že jí zaplatí
. Tak holky držte palce, až jí seženu, tak písnu. Přeju Vám krásné a poklidné Vánoce a do Nového roka všechno nej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máš pravdu ta diskuze v prosinci je už celkem marná,já šla do H&M koncem října a vysmatá prodavačka mi řekla,že jsem přišla pozdě jsou koupené a nebudou už.To samé oteplovačky této značky.Celkem mně naštvali v říjnu říct takový obchod z tak velkým řetězcem.No co naděláš
šla jsem na str.mimibazar,ale nové věci a tam objednala novou kombinézu dokonce byla levnější,což mne překvapilo,protože na mmb jsou paní obchodnice zajedou vám do ikei,ale zaučtujou si navíc,prostě využívají toho,že některé maminy to nemají po ruce,což teda není můj přípád,takže to tady nechci rozebírat.V prosinci jsem jako obvykle šla do mého oblíbeného H&M a kombinézy byli..tak tedy nevím.Mrkni na stránky mimibazaru na vaši velikost možná se poštěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak třeba toho Neverestu se nemusíš bát. Já tenkrát tu kombinézu taky kupovala na doporučení a fakt jsem s ní děsně spokojená. Navíc to není taková ta naducaná, co se v ní pomalu ani nedá chodit.
Udělá úplně stejnou službu jako ta drahá, srovnání mám právě s HM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala na konci prosince Snoxx za 1400,– přes MMB a v pohodě.
YDI, Neverest a Ping Ming nebo jak bych nekoupila, protože nevěřím v jejich funkčnost.
Jako číňani jsou číňani.
Možná se nepromočí, ale nechci mít dítě zapařený tou umělou hmotou.
radši si připlatím za kvalitní funkční kombošku, kterou stejnak počítám ještě odnosí dvě děti.
váhala jsem mezi Snoxx a Loap. Snoxx víc odpovídala rozměrově.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já nakonec sehnala Loap za 1400,– a je fakt vymakaná a meteriál super. Koupila jsem 110 velikost. Je mu, možná trošku větší, ale snad nám výjde i na příští zimu. Takže díky holky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nakonec nesehnala žádnou, neboď se mi nechtělo dávat za kombinézu do školky více než 1000 Kč - navíc když je dcera od půlky listopadu do teď doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit