Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj máte někdo zkušenost jestli se můžu sama objednat na genetiku do Plzně pokud chci 3D ultrazvuk. Už jsem 26tt a stále neznáme pohlaví a fotku mám naposledy z 10tt. Mám sice skvělého lékaře, ale poznat pohlaví a tak neumí????Díky za info
Určitě se objednat sama můžeš.
Na druhém screeningu jsi byla kde?
Mně v Plzni na Genetice u obou screeningů normálně přepnuli na chvíli i 3D
@Kotatko03 píše:
Určitě se objednat sama můžeš.
Na druhém screeningu jsi byla kde?Mně v Plzni na Genetice u obou screeningů normálně přepnuli na chvíli i 3D
Můj doktor si to dělá sám na takovém retro ultrazvuku🙂 takže nikam neodesílá.
@zdenik1988 píše:
Můj doktor si to dělá sám na takovém retro ultrazvuku🙂 takže nikam neodesílá.
Aha. Určitě si tam cinkni, jsou tam velice příjemní a profíci, objednají tě a řeknou podrobnosti.
Zavolej si tam, jsou tam hodní. Ja tam byla na obou screeningach. Měla sem teda zadanku, ale je mozmy tam prijit na vlastní přání a nechat si udelat fotky miminka, jde i video, myslim ze nabizi i nejake 3D odlitky
akorát nevim jak cenově, ja platila za obyc screening na zadanku pokaždé 1000kc.
Podle me sama nemuzes. Ja tam taky volala jestli bych tam nemohla na screening a protoze screening delala moje gyndarka tak bez zadanky od moji doktorky to neslo.
Ahoj, podle mě můžeš
Když jsem tam byla před rokem, tak nabízeli 3D na objednání, dokonce snad se 3D modelem miminka. Akorát cenu už si nepamatuju, my jsme na něm nebyly
Fotky ve 3D nám udělali na 2. screeningu.
@Safrik to je blbost. Na screening můžeš jít kam chceš. Mě se ptali, jestli žádanku mám, ale řekla jsem že ne a taky mě vzali.
A hlavně zakladatelka nechce na screening, ale na UTZ.