Genetika Plzeň objednávky

401
17.6.20 11:55

Genetika Plzeň objednávky

Ahoj máte někdo zkušenost jestli se můžu sama objednat na genetiku do Plzně pokud chci 3D ultrazvuk. Už jsem 26tt a stále neznáme pohlaví a fotku mám naposledy z 10tt. Mám sice skvělého lékaře, ale poznat pohlaví a tak neumí????Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
17.6.20 12:03

Určitě se objednat sama můžeš.
Na druhém screeningu jsi byla kde? :think: Mně v Plzni na Genetice u obou screeningů normálně přepnuli na chvíli i 3D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
17.6.20 12:16
@Kotatko03 píše:
Určitě se objednat sama můžeš.
Na druhém screeningu jsi byla kde? :think: Mně v Plzni na Genetice u obou screeningů normálně přepnuli na chvíli i 3D

Můj doktor si to dělá sám na takovém retro ultrazvuku🙂 takže nikam neodesílá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
17.6.20 12:17
@zdenik1988 píše:
Můj doktor si to dělá sám na takovém retro ultrazvuku🙂 takže nikam neodesílá.

8o Aha. Určitě si tam cinkni, jsou tam velice příjemní a profíci, objednají tě a řeknou podrobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
17.6.20 12:28

Zavolej si tam, jsou tam hodní. Ja tam byla na obou screeningach. Měla sem teda zadanku, ale je mozmy tam prijit na vlastní přání a nechat si udelat fotky miminka, jde i video, myslim ze nabizi i nejake 3D odlitky :mrgreen: akorát nevim jak cenově, ja platila za obyc screening na zadanku pokaždé 1000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
17.6.20 12:42

Podle me sama nemuzes. Ja tam taky volala jestli bych tam nemohla na screening a protoze screening delala moje gyndarka tak bez zadanky od moji doktorky to neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
17.6.20 12:49

Ahoj, podle mě můžeš :-) Když jsem tam byla před rokem, tak nabízeli 3D na objednání, dokonce snad se 3D modelem miminka. Akorát cenu už si nepamatuju, my jsme na něm nebyly ;-) Fotky ve 3D nám udělali na 2. screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
17.6.20 13:16

@Safrik to je blbost. Na screening můžeš jít kam chceš. Mě se ptali, jestli žádanku mám, ale řekla jsem že ne a taky mě vzali.
A hlavně zakladatelka nechce na screening, ale na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí