Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A jak víš, že jsou geniální? Vedete nějaké zasvěcené hovory? ![]()
Poděkuj hlavně pánovi, kterého jsi tam v tom geniálním prostoru hostila.
S přítelem jsme spolu 5let. Doktor mi řekl že jsou to genitální bradavičky že to může být z veřejných toalet. Z používání stejného ručníků. Vzpomněla jsem si že u mě tak 6mesicu zpět spala kamarádka. A myslím si že se utřela do mého ručníků. A vůbec semnou nechce mluvit. A cca do 1 měsíce potom se mi to udelalo. Nic na imunitu neberu
Jak to máš ty? Nevíš odkud by jsi to mohla mít? Zakladatelko
Dobrý den, hned na začátku bych chtěla říct, že jsem měla pouze dva sexuální partnery…,i když ten první měl bohatou minulost..10 let mám jiného, stálého partnera, se kterým jsme si byli věrný. Je to rok od porodu, od té doby na úplný sex nedošlo (nechci rozebírat) a při myti jsem si nad klitorisem nahmatala,,co si". V zrcátku je to bílé nic hroznyho..Ale napadly mě kondylomata. Volala jsem na gyndu, kde jsem ji řekla, že mám nějaký,, vřídek " nahoře na genitálu… Ona mi na to řekla mast pimacufort..jenže to není na kondylomata..já nevím co mám dělat mám ji zavolat znovu a zeptat se jí zda by mi nedala něco na kondylomata? Nebo co mám dělat nebo jít na kožní? Teď mám menstruaci, stydím se šílené a nejsem nějaká promiskuitní osoba a návštěva venerologie mě k smrti děsí..bojím se, že tam ještě něco chytnu
Prosím o radu kam jít, co si nechat napsat…Četla jsem, že je lepší to řešit nějak jinak než hned vypalovat atd..diky
Ahoj, stydím se proto píši anonymně. Udělali se mi pod klitorisem geniální bradavičky i okolo análu. Byla jsem již 2× na odstranění (jednou vyřezávání, a po druhý vypálení). Stále se mi ale objevují. Nevím co mám dělat. Poradíte mi prosím.