Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Devcata, nebyla jste nektera v Belgii ve mestech Gent a Brugy??? Dostala jsem od pritele k vyroci vylet na tri dny do Belgie a krome hlavniho mesta se chystame navstivit i tato dve
Nejaky tip, co se tam da delat/videt??? dekuji ![]()
Ja si z Brug pamatuju jenom to, ze to bylo prekrasny mesto se spoustou vodnich kanalu a cely den jsme tam jenom tak bez nejakyho planu procourali a naramne si to uzili (rozhodne vic nez Brusel, ten me zdaleka tolik nezaujal) ![]()
@BABIES stejne jako @ugluk, jsou to docela mala mesta, takze nejlepe se courat, stejne na to vsechno hlavni rychle a bez problemu narazite. Hezkou dovolenou
ja bych jeste zajela do Lovane, jestli budete mit cas ![]()
Ahoj Brugy jsou bomba, Ghent je taky pěknej. Líbí se mi víc než Brusel, tam kromě centra nic moc není (ale já nemám ráda hlavní města obecně) teda pokud nechceš na nákupy - na ty je super
![]()
Brugy jsou úchvatný starobylý město, tam stačí se jen tak courat kolem kanálů a kochat se ![]()
Z Ghentu si pamatuju katedrálu, ta byla pěkná plus je to taky starý město - typická tamní architektura - pidiúzký domečky až do nebe
Brusel podobný, úchvatná katedrála, Grand Place, plus tam jsou nějaký muzea (před těma x rukama, co jsem tam byla, tak měli některý dny snad vstup zadara
jako studentům nám to docela bodlo
) čůrajcí chlapeček (a holčička), atomium.
koukni na wikipedii, tam najdeš spoustu info ![]()
Dekuju
uz se moc tesim
my prave jedem i s malou, takze jsme potrebovali neco na chozeni
jedem jen na tri dny, takze brusel, Bruggy a Ghent
dekuju moc
uz se tesim na cokoladu ![]()