Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj mamky,
nemáte, prosím, někdo zkušenosti s těmito golfkami?
http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…. Popřípadě poradíte nějaký dobrý golfáč?
Požadavky: . polohovací zádíčka i nožičky . nerachtající kolečka . líbí se mi větrací síťka vzdadu na golfáči . upřednostnila bych spojenou rukojeť (tu gessleiny nemají, ale tak to bych oželela. . pokud by byl kočár odpružený, bylo by super
Už jsem měla ve výběru i Nunu, ale ty nepolohovací nožičky mi trošku dělají čáru přes rozpočet. Cena max 6 tis.
Děkuju za tipy
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyAhoj, taky teď vybírám golfky. Cybex Callisto mají spojenou rukojeť a hodně si je tu maminky chválí. Já asi nakonec koupím Silver cross.Pořád se nemůžu rozhodnout. Tak jsem zvědavá co Ti kdo poradí.
no já teď koukám na callisto a jsem tak nalomená, že půjdu do něj. Který Silver plánuješ. To jsou taky kráásné kočárky.
ty golfky vypada temer totozne jako co mam ABC Design, jen maji jinou strechu a stoji min … nemci jsou nemci no ![]()
Silver cross pop. Jedna maminka mě napsala, že je s ním moc spokojená, že nehrkají kolečka.Jen mě chybí to madlo před dítětem. Dnes jsem potkala ve městě quinny zapp a ten teda dooost hrkal jako to kolečko. Ještě je pěkný to novy Jané nanug. Ale ten jsem neviděla naživo. Ten silver jsem si pěkně ošahala a byla v obchodě moc příjemná paní.
Ještě záleží co očekáváš. Jako váha, madlo, nánožník atd. Ty levnější mají většinou vše a ty dražší nic. A co TFK Buggster?
![]()
alanis píše:
Silver cross pop. Jedna maminka mě napsala, že je s ním moc spokojená, že nehrkají kolečka.Jen mě chybí to madlo před dítětem. Dnes jsem potkala ve městě quinny zapp a ten teda dooost hrkal jako to kolečko. Ještě je pěkný to novy Jané nanug. Ale ten jsem neviděla naživo. Ten silver jsem si pěkně ošahala a byla v obchodě moc příjemná paní.
já jsem teď koukala na Silver Cross Halo, taky vypadá dobře, ale žádné pořádné info k němu není
http://silvercross.cz/index.php?…
buggster je pěknej, ale mám ho z výběru vyřazeného kvůli 3 kolům. No já vlastně ani nevím, co mám přesně od golfek očekávat, beru to jako kočár nekočár. Tak především skladnost do auta. Jezdíme často dlouhé trasy a rozložený sporťák nám zabere celý kufr, nehledě k tomu, že i když patří mezi lehčí kočáry, tak golfky budou váhou pořád někde jinde. Polohování zádíček, Honzík je ještě prcek, takže rád schrupne v kočárku, polohování opěrky nohou, určitě madlo. Kdyby byly odpružený kolečka, bylo by fajn. Teď mám v nejužším výběru Cybex Callisto a celkem se mi líbí i ten Silver Cross Halo, ale ten teda musím ještě někde nastudovat. Začínám se totiž přiklánět ke spojené rukojeti kvůli lepší ovladatelnosti kočáru.
jo vypadá dost dobře. Viděla jsem ho taky v obchodě. Ale já mám Lunu od mamas papas to je podobný.
Tento se asi bude skládat na placku ten silver halo. A to mám právě já a proto chci golfky co se skládají jako deštník.
vidíš, to je další postřeh. To složení na deštník je asi prostorově míň náročnější než placák
super díky. Tak to vyřezuju i ten Silver Cross. Tak mi zůstal asi Cybex, gesslein už jsem vypustila kvůli rukojeti.
tak máš asi rozhodnuto. cybex má větší kolečka a to je taky lepší.mě jen přišel takovej mohutnej a úzkej na sed. jsem z toho blbá pořád nevím.
no já jsem ho neviděla ještě naživo, zatím jen tak rekognoskuju terén a v pátek vyrazím. Honzík je takový drobek, takže ten sed možná vadit nebude, ale co já vím, on zase nesnáší když je někdě namačkanej. Jsem z toho taky jelen
. Stejně jako když jsme vybírali velkej kočár ![]()
jo taky pamatuju to jsem nevěděla taky co a jak.Přeju hodně štěstí při výběru.
Já jsem si teď vyhlídla Gesslein F4 Buggy. Původně jsem hledala nerachtací golfky, které zvládnou trochu terén a jsou vhodné pro osmiměsíčního špunta. Příští týden půjdu buggynu ještě jednou okouknout, ale myslím, že jsem konečně našla.